Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Days of my life

4/9/2009 - Ik weet het niet meer...

Sinds een paar dage ben ik aan het twijfelen over M. Zo leuk als dat we het hebben gehad, zo erg voelt het nu. Het voelt nu als de relatie tussen R. en mij toen ik er mee kapte. M irriteerd zich aan mij, omdat ik nog zo jong ben. En ik irriteer me o mijn beurt weer aan haar, omdat ze zich aan mij irriteerdterwijl ik gewoon mezelf ben. Ze wil me veranderen maar dat kan niet! Ik ben wie ik ben, en dat ik naar een psych ga binnekort is al heel wat. Dat ze me die stap heeft laten nemen is goed geweest, want het heeft niets met haar te maken. Maar op dit moment zou een relatietherapie niet onaardig zijn.

 

Ze stresst enorm over alles en nog wat, en bijna altijd is er wel een gespannen sfeer. We hebben 1, hooguit 2 x per week sex, en dat stoort me. Ik wil meer meer meer!! Dat is toch wat bij een gezonde relatie van een half jaar hoort! Het voelt alsof ik 5 jaar met Meddy ben en dat wil ik niet meer. Ik wil verliefd zijn, vlinders hebben, oud willen worden met, en gek zijn op!

 

Ik trek dit niet lang meer, en heb haar daarom vandaag ook gemaild. Ze moet maar is weten wat ze wil. Ik ben godverdomme geen speelballetje waar ze maar mee kan doen wat ze wil. Dat moet ik haar duidelijk zien te maken op de een of andere manier. Ze moet weten dat mijn liefde niet vanzelfsprekend is. Vanaf nu bel ik niet meer, en sms ik niet meer uit mezelf. Laat het maar van haar komen. Dat samen slapen ga ik ook inperken. Ze zoekt het maar helemaal uit. Ga maar tegen je hondje liggen sjaggerijnen. En ben is klaar met je ex vriend. Ik zit niet op al die verhalen te wachten. Dat gelul over z'n bedrijf, of met wie die in de stad was, wat kan mij dat godverdomme verotten!!! De kankerleier zorgt ervoor dat je een schuld hebt, en vervolgens doe jij niets anders dan aan hem denken terwijl er iemand voor je is, die je helemaal gelukkig wil maken!!

 

Bedenk the fuck wat je wilt, anders ben ik weg. Die ene leuke meid loopt vast nog wel ergens rond. Misschien moet ik het wel bij mijn eigen leeftijd gaan zoeken. Iemand die nog tegen mij opkijkt, in plaats van iemand die mij ziet als een jong ventje. Ik ben godverdomme 23 en heb mijn 1e appartement 2 jaar geleden gekocht. Meeste leeftijdsgenoten doen nu het 2e jaar op de uni en zuipen zich elke avond klem. Over volwassen gesproken..

 

Ik kap nu, wordt alleen maar bozer. Ik laat wel weer weten hoe dit fiasco afloopt...

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

10/3/2009 - Women...

De 27e heb ik een keuze gemaakt. Na een brief, zoveel gesprekken en gedachten ben ik er dan eindelijk uit. Ook omdat er geen respons kwam naar aanleiding van het zojuist genoemde, maar vooral omdat ik er gewoon geen zin meer in heb.


Het is net als dat je een klein kind bent dat net een koekje heeft gehad, en er vervolgens meer wil hebben. Je moeder heeft de trommel alleen op de hoogste plank neergezet, waar je dus echt never nooit bij gaat komen. Zo voelde mijn geklooi met R. ook. Ik had al geproeft van de relatie, en die as overall gezien goed. Toen deze op de plank werd gezet, wou ik hem na een lange pauze terug, ook al had ik van andere relaties geproeft. Maar als je er echt niet meer bijkunt, ondanks de hoogste ladder, dan moet je er maar klaar mee zijn en hopen dat je een nieuw "lievelingskoekje" vind.


Voor heel lang heb ik gedacht dat dit niet te vinden was. Maar nu ben ik er van overtuigd dat dit wel het geval is! Sinds R. hebben we het volgende meegemaakt. Let op... dit is interessant:


1. Na 2 weken R. heb ik het bed gedeeld met A. A. was een modelletje en een aandachtsgeil manipulatief onzeker kutwijf, waar ik me door heb laten gebruiken om haar beter over haarzelf te laten voelen. Zo erg zelfs dat ik haar niet meer aangetrokken vond, wat leidde tot wat complicaties in bed, die voor een stud als mijzelf ondenkbaar waren. Dit eindeloos gezeur met haar zorgde voor de uiteindelijke break-up. Ik kon d'r wel schieten zo'n hekel had ik aan d'r gekregen. Vieze nasmaak aan overgehouden...


2. Na A. kwam L. L. Was mijn grote (kleine) liefde sinds dag 1. Toen ik het kleine onzekere pikkie van onze vriendengroep was, had ik al met haar gezoend.En daar zijn we nooit mee opgehouden. Tijdens al mijn vriendinnen tot nu toe heb ik altijd nog met haar gezoend. Als R. toendertijd niet voor t eerst bij mij was blijven slapen na 3 maanden relatie (maagd), dan was L. bij mij blijven slapen. Hadden alles namelijk al geregeld muhahaha. Sinds die avond was ze uit het zicht, maar na A. was ze dan eindelijk weer in beeld. Helaas was ze een beetje heel erg ordinair geworden, maar toch wel geil. Het was weer als een avond als vroeger met veel (legaal) gekus, eindegend in een vingerpartij op de achterbank van de Taxi en op de bank, wat weer ontaarde in een halve sexpartij in bed. Helaas was er geen liefde meer en begon een zeker geslachtsdeel af te zwakken. Niet dat dit boeiend was op dit momen, maargoed. Lisa ging weg en heb er nooit meer iets van gehoord. Vorige zomer gesproken op een feestje, en ze zei dat het nooit ging werken omdat we te verschillend waren. Dat was ook zo, maar moest haar gewoon een avondje schaakmat zetten.


Na L. kwamen er meer losse flodders, waar ik wat mee gezoend heb, maar nooit meer iets serieus mee heb gedaan. Hieronder ook Charlotte, die tussen A. & L. in zat. Zij is de moeite van het vertellen al helemaal niet waard!! Sssssssssssssssssnollekop!


Na mijn gerommel met van alles en nog wat kwam L. (niet te verwarren met L1.) L. had ik leren kennen in de stad en bleek een vriendin van een goede vriend van mij. Ze werd lastig gevallen door haar irritante ex boyfriend. Het betrof hier een grote kerel met een dikke neus van noord Afrikaanse afkomst. In mijn vakjargon noem ik het even een kut-marrokaan. Als iemand zich nu aangesproken voeld... fuck you, vette pech. Deze kerel was haar bijna aan het slaan, en Rick en ik wilden hem te grazen nemen. Die avond, nadat hij weg was, heb ik haar gezegd dat als ze ooit iemand beters zocht, dat ik het dan wel zou horen. Nu bleek dat ik haar hiermee versierd had, en 2 maanden later stond ze dus naast me toen ik aan het draaien was. Toen ik haar wilde zoenen luide het antwoord volmondig nee, maar ik mocht er wel mee uit eten nemen. Zo gezegd zo gedaan, en een weekje later zaten we bij New York. Zaterdags bij PSV en de maandag erop waren we aan het zoenen. Nu woonde Sven bij mij toendertijd, en om iemand bij mij thuis in bed te leggen en herrie te maken, terwijl een van je beste maten alles hoort, leek me helemaal lniks! Daarom maar meegenomen naar Parijs, maar ook hier kwam het er niet van. Ik hield de boot af omdat ik gewoon niet het idee had, dat ze klaar was met r ex. Bovendien was ze zo afstandelijk als de pest, en zei ze wel dat ze zin in mij had, maar volgens mij had ze in iedereen zin. Klaar mee, eenmaal thuis duurde t ook niet lang! Misschien ook wel omdat ik inmiddels wat faalangst had gekregen.... R. zat ook weer in m'n hoofd aangezien ik haar vaker zag, en zelfs mee had gezoend tijdens L.  Een weekje later maar mee gekapt allemaal!


Toen was R. in beeld, maar die wist weer is niet wat ze wou, vandaar dat ik  maar verder ben gaan speuren. Volop sjans, en elk weekend een ander meisje opstap was toch ook niet wat ik zocht. Toen kwam kerstmis en ontmoette ik J. J. was een belgische die mij versierde op 2e kerstdag in de stad zonder dat ze t zelf doorhad. Veel mee gezoend die avond en ik lag er vanaf! Helemaal hotel de botel op dit meiske!! Nadat ze kwam stappen bij mij is ze dan voor t eerst blijven slapen. Veel te zat (en zij te preuts) is er uiteindelijk niks van gkomen, ondanks mijn zin in haar. Helaas flink verkeken op deze chick, want na 1 dag carnaval met mij, had ze de volgende dag een andere kerel. Net alks je dan weer verliefd bent, wordt je hart gebroken. Ik ben er dan ook meteen klaar mee, en zijn alle gevoelens in een klap weg!


Met carnaval struikelde ik toen ik moest gaan draaien, en ik viel tegen iemand aan. Die iemand was M. Ze hield m'n hand nog lang vast toen ik bij d'r weg liep, na een indringende blik en een 'sorry'.


Een weekje later op hyves M. maar is opgezocht. Vreemd want ik dacht dus dat ik haar al in mijn lijst had staan. Gevonden! En meteen toegevoegd om vervolgens mijn 1e krabbel te krijgen. Het tel. nr in m'n inbox met de vraag wanneer we wat gingen drinken. Dat bleek dus vrijdag de 27e Februari. Toen volmondig gekust! Zondag de 1e weer gezien! Weer gekust!


Inmiddels is het nu de 10e en hebben we gisteren en vandaag heerlijk voor het eerst sex gehad. Geen probleem, alleen maar goede dingen!!! What a relief... en wat voelt t goed om weer is verliefd te zijn!!


Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik R. helemaal vergeten ben, en dat ik eindelijk verder kan met mijn leven. De zomer moet nog gaan beginnen, en ik heb er zin in!!!! Was 2008 een bitch?? Ja, maar ik neem aan dat 2009 100 keer beter wordt. Dat is het nu al namelijk!!!!
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Een kleine weergave van m'n leven.

«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Recent Posts

Ik weet het niet meer...
Women...

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer