Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Verhalen van mijn hockeyteam Home | Profile | Archives | Friends

Statistieken seizoen 2011/20127/12/2011

 

Hey!

 

We staan momenteel op een vierde plek. De eerste 5 plekken liggen wel echt heel dichtbij elkaar dus we hebben nog alle kans om kampioen te worden of om in ieder geval te promoveren. Dat zou echt super vet zijn, want we zitten echt al een hele lange tijd in deze competitie.

 

We krijgen volgend jaar een nieuwe trainer. We hebben momenteel al 3 jaar dezelfde en hij wil natuurlijk ook wel een keer wat anders. Heel jammer voor ons want hij was echt heel relax. Bovendien moeten we nu weer op zoek gaan naar een nieuwe trainer en die zijn er niet zo veel. Als ze er zijn, vinden ze het meestal niet relax om een jongensteam in onze leeftijdcategorie te coachen.

 

Ik ben weer toe aan een nieuwe hockeystick. Ik verslijt er gemiddeld altijd veel meer dan de rest van mijn team en die liggen dan ook altijd helemaal dubbel als ik er weer 1 heb gemold. Ik bestel altijd dezelfde bij de hockeyshop, want ik weet onderhand wel welke mij het beste bevalt. Hier kun je het aanbod zien, mocht je net als ik vrij lomp zijn en een nieuwe nodig hebt.

 

Bij de KNHB kun je ons programma terug vinden. Nu de winter eraan komt kun je ook altijd bijhouden of er wedstrijden worden afgelast of niet. Ons veld is ook echt knudde. Het hoeft maar een beetje te hebben geregend en het lijkt net of er een kudde zwijnen overheen heeft gerend. We zijn wel druk bezig met de gemeente om nieuwe velden aan te schaffen.

 

Ik moet dus dit jaar de zomervakantie 2012 regelen. We zijn in totaal met 17 man en iedereen wil ongeveer 300 euro voor het vervoer en accommodatie kwijt zijn. Dat betekent dus 17x300= €5100,-. Moet dus makkelijk lukken. Ik denk dat we weer 2 9-persoons busjes huren. Beetje krap wel, met alle bagage, maar wel super relax en gezellig. Ik ben weer aan het kijken voor een vakantiehuis waar we met zijn allen in kunnen. Dat zou dan weer een groepshuis worden, heb even in het aanbod gekeken en dat moet zeker wel lukken. Ik denk dat we dit jaar de Spaanse Costa's eens gaan bezoeken.

 

Gr., Diederik

 

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Dramazondag7/12/2011

 

Hey!

 

Afgelopen zondag hadden we echt een drama-dag. We stonden heel de wedstrijd voor, hadden kans na kans, domineerden het hele veld, maar toch wisten we het zo ver te brengen dat we uiteindelijk in de laatste 4 minuten de wedstrijd nog uit handen gaven. Zooooo stom! De sfeer in de kantine was het eerst uur dus niet zo geweldig. Na enkele biertjes en een overheerlijke bittergarnituur waren we onderhand wel ontdooid en werd het weer een beetje gezellig. Die avond zijn we zelfs nog met zn allen naar de Monza in Utrecht geweest.

 

We hebben als team nog het 1 en ander aan nieuwe kleding nodig. We hebben geen sponsor dus moeten dit zelf financieren. Dat is dus ook de reden dat wij gemiddeld 2 jaar met die kleding doen en het er op het einde vrij verkleurd en gekrompen uitziet. Vandaar dat ik maar eens even bij Yoursportshop ben gaan kijken. Met onze wedstrijdkleding kunnen we nog wel een tijdje vooruit. We hebben vooral nieuwe trainingspakken nodig. Keuze genoeg dus dat moet wel goedkomen.

 

Ieder jaar gaan we ook met een groot deel van het team op zomervakantie. Het is de bedoeling dat ieder jaar iemand anders dat regelt. Dit jaar ben ik de sjaak om de zomervakantie 2012 vast te leggen. We hebben inmiddels al vele geslaagde vakanties achter de rug dus de druk ligt behoorlijk hoog. Vorig jaar hadden we een vakantiehuis gehuurd. Hier kunnen we met zn allen in, we zijn meestal met 18 personen. Vorig jaar bijvoorbeeld hadden we een vakantiehuis op Corsica gehuurd. Dit jaar willen we eigenlijk meer naar een staplocatie toe. 

 

Gr., Diederik

 

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Team BZ4; aangenaam7/12/2011

Hey!

Welkom op mijn weblog. Hier houd ik alle ervaringen, wedstrijdverslagen, statistieken en meesterlijke verhalen van mijn team BZ4 bij.

Wij spelen al 4 jaar met hetzelfde team. Inmiddels zijn we meer vrienden geworden en doen we meer naast het veld samen dan op het veld. Zo gaan we bijna ieder weekend samen stappen, gaan we vaak samen dagjes weg, de zomervakantie spenderen we vaak samen etc.

Het niveau waarin we spelen is niet heel erg hoog. Daarvoor trainen we te weinig en vooral niet serieus genoeg. Toch hebben we wel echt een winnaarsmentaliteit als we op het veld staan. We kunnen echt allemaal heel slecht tegen ons verlies en doen er wel alles aan om echt te winnen. Mochten we toch verliezen, zijn we een uur chagrijnig maar daarna is het wel meteen weer goed.

Gr., Diederik

 

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer