Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

All day, every day.

06-10-2014 * Mijn leven en een man

23:00, 7/10/2014 .. Link

Hallo iedereen die dit waarschijnlijk nooit lezen,

laat ik maar is beginnen met wie ik ben. Ik ben een jonge meid die vaak gedachtes opschrijft en nu maar eens besloot het te gaan bloggen. Ik hou van leuke dingen doen en ik ben vrijgezel. Wel heb ik een tijdje terug een leuke man leren kennen. Dat is dan ook wel weer gelijk een bijzonder verhaal. Deze escapade is begonnen toen hij mij emotioneel steunde nadat ik het had uitgemaakt met mijn ex. Hij was eerlijk, gaf me complimentjes, liet me goed voelen en trots zijn op mezelf. En weken verder ben ik weer omgeslagen naar een onzekere, onrealistische, hoopvolle gek.

Met wie praat hij nu? Wat ziet hij in haar? Wat is hij van plan met mij? Ik weet dat hij geen relatie met mij wilt en dat ik nou ook niet echt een lijf en een kop heb waar  je als vriend trots op kan zijn, maar tegelijkertijd laat hij mij soms zo speciaal voelen. That moment we've kissed en 2nd base gingen, liet hij mij zo gewild voelen (mede mogelijk gemaakt door de harde erectie in zijn broek), waarna hij mij een paar uur later gelijk weer in een diep gat vol onzekerheid kan gooien. En ik als stiekeme facebookstalker, zorg er dan ook nog eens voor dat ik nog onzekerder word door mijzelf te vergelijken met zijn goed gestroomlijnde ex en vrouwelijke, modieuze, slanke vriendinnen.

Ik blijf ontlennen dat ik gevoelens voor hem heb, zowel voor mijn vrienden, voor hem en voor mijzelf, maar het liefst zou ik willen dat hij morgen voor mijn deur staat en mij verteld wat ik wil horen: 'ik wil meer dan een friends with benefits relatie'. Want ja, dat is waar ik mee ingestemd heb, omdat ik stiekem gewoon verlang naar zijn aanrakingen en zijn zachte lippen wil voelen. En ja, ook ik ben een vrouw en wil wel eens wat actie tussen de lakens.

Het ergste is nog wel dat ik nu al wakker lig van het feit dat onze gevoelens niet wederzijds gaan zijn, ik gezien wordt als een 'object om even je behoeftes bij kwijt te kunnen' en ee toch voor kies om met hem een heuse seksescapade te beginnen, waarbij wij geweldige vrouwmensen ook nog is een stofje aanmaken, waardoor ik nog meer voor hem kan gaan voelen.

Note to myself: als dit het geval is, ga je het vertellen, Amanda. Al hunker je nog zo naar hem, je gaat dit stoppen.

Ik ben gewoon een domme koe. Een domme koe die gebruikt gaat worden voor de seks. Ik ga het beleven. Wanneer ik mij gebruikt ga voelen (wat ik nu soms al ietsiepietsie doe) is het gewoon over. En wie gaat we dan mee zitten? Ik. Wie gaat nergens last van hebben? Hij.

Wat een heerlijke rolverdeling en wat een verschrikkelijk, naïef wezen ben ik toch ook.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

06-10-2014 * Mijn leven en een man

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer