Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Voor gelukkige vierpoters! 

De EzyDog zwemvesten - voor zorgeloos zwemplezier voor grote en kleine honden!

18:56, 27/5/2015  ..  0 comments  ..  Link

Beste hondenliefhebbers!

Honden zijn fantastische dieren: gezellig, aangenaam en voor heel veel mensen simpelweg onmisbaar. En omdat er zo veel te vertellen valt over de beste vriend van de mens hebben wij besloten om voortaan wat meer over ze te gaan schrijven.

We gaan in toekomst blog artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen schrijven. Hierbij kun je denken aan wetenswaardigheden op het gebied van voeding, opvoeding, verzorging en gezondheid van je hond maar ook indrukwekkende feiten en grappige verhalen.

Onze blogs vind je natuurlijk op onze website maar ook op Facebook, Twitter en Google+. Als je je op onze nieuwsbrief registreert dan krijg je behalve informatie over nieuwe producten ook een bericht wanneer we weer een blog hebben geschreven!

De eerste blog gaat over de EzyDog honden zwemvesten. Het is volop lente en de zomer is in aantocht. Dat betekend voor heel veel honden heerlijk buiten spelen, rennen en zwemmen. Met de zwemvesten van EzyDog die aan de top staan vergeleken met andere zwemvesten voor honden, blijft het speelpret in het water beschut en hoeft het baasje zich geen zorgen te maken over de veiligheid van de trouwe vierpoter.

Het is niet overdreven om deze zwemvesten echte life savers te noemen. De duurzame materialen van de zwemvest en de verschillende maten en kleuren maken het tot een perfecte match voor elke hond en baas. De zwemvesten van EzyDog zijn weliswaar duurder dan andere zwemvesten maar ze zijn dan ook gemaakt van hoogwaardige materialen. Jij en je hond zullen dan ook profiteren van de wetenschap van de absoluut hoogste graad van veiligheid die beschikbaar is.

Dit product combineert de grootst mogelijke functionaliteit met comfort: De sterke greep en riemen houden het vest te allen tijde en in alle situaties veilig en de hondenbezitter hoeft zicht nooit meer zorgen te maken over losraken, afglijden, verdrinken of onderkoeling van de hond. Dankzij het ultra-drijvend materiaal functioneert het vest opvallend goed. Zelfs de grootste honden blijven gemakkelijk drijven! Het meest verrassende is dat het vest uiterst comfortabel is en voor een grote mate van vrijheid van beweging zorgt, zowel voor hond alsook voor baas.

De EzyDog reddingsvesten zijn verkrijgbaar in 5 verschillende maten van XS tot XL, in de prijs van 25,95 Euro tot 53,95 Euro.

Heb je een kleiner zwemvest nodig? Dan is er nog de EzyDog Micro-versie, geschikt voor honden onder de 7 kg. Raadpleeg de tabel hieronder voor meer informatie over de gehanteerde maten. Het is belangrijk je hond te meten. Vaak bestellen mensen de kleinere maat wanneer de hond precies tussen twee maten zit. We raden in dat geval het tegenovergestelde aan: bestel een maat groter want je kunt de riemen stellen en zo zorgen voor een betere pasvorm.


Maattabel voor de EzyDog zwemvesten:

Maat:          Borstomvang:  Ruglengte:
 

XS

48 - 81  cm

25 - 33 cm

S

53 - 89  cm

33 - 40 cm

M

64 - 99  cm

38 - 50 cm

L

69 - 111 cm

43 - 61 cm

XL

76 - 122 cm

50 - 66 cm


Er is een assortiment van kleuren en designs om uit te kiezen: van standaard rood en geel naar roze en groene camouflagedruk. Elk van deze opties geven een hoge zichtbaarheid voor de hond in het water en ze hebben allemaal hun eigen aantrekkelijke kenmerken. Het zou misschien wenselijk zijn in een grotere verscheidenheid aan kleuren te voorzien maar gezien de aard van het product zijn heldere kleuren om veiligheidsredenen essentieel.

De EzyDog zwemvesten bevatten ongeveer 50% meer materiaal met drijvend vermogen dan een aantal andere honden-reddingsvesten. Dit is belangrijk bij langere zwemtochten waarbij de hond moe kan worden.

De EzyDog zwemvesten zijn zeker niet goedkoop maar ze gaan lang mee en zijn zeer effectief. De meeste honden houden van water en zwemmen en met de honden zwemvest van EzyDog die door uitstekende kwaliteit en duurzaamheid uit blinkt, blijft het spelen en zwemmen in het water veilig.


EZYDOG DUS!De ideale begeleider tijdens een dagje naar het strand of op de boot!

13:14, 27/5/2015  ..  0 comments  ..  0 trackbacks  ..  Link

 

Bij de productie van dit vest werd er in het bijzonder gelet op veiligheid en drijfvermogen. De hoge kwaliteit biedt de hond veiligheid tijdens het zwemmen zonder dat hij in zijn bewegingsvrijheid wordt gehinderd. Je hoeft dus niet meer bang te zijn dat de hond het koud heeft of verdrinkt. Door de opvallende kleur zul je je hond ook niet meer uit het oog verliezen. Het vest kan snel en gemakkelijk aan en uit gedaan worden. Op de rug is een handvat vastgemaakt waarmee je de hond uit het water kunt tillen. Tevens is er op de rug een ring waar u een lijn aan vast kunt klikken. Verder is de zwemvest voorzien van 2 verstelbare, brede buikbanden en reflecterende strepen. Het drijfvlak loopt door voor de borst.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links

Quinmo - Pet Food & Pet Supplies
Volg Quinmo op Twitter
Volg Quinmo op Facebook
Volg Quinmo op Google+

Categories


Recent Entries

De EzyDog zwemvesten - voor zorgeloos zwemplezier voor grote en kleine honden!
De ideale begeleider tijdens een dagje naar het strand of op de boot!

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer