Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

En dat wil ik wel even kwijt

Ons zwakke rechtssysteem

09:03, 22/7/2010 .. 0 comments .. Link
''Het probleem is dat we geen getuigen hebben. Daardoor kunnen we geen verdachten oppakken''. Uit deze reactie blijkt het eeuwige onbenul van politie en justitie. Als er geen getuigen zijn maar de politie weet wel waar de daders te vinden zijn, dan kan van arrestatie geen sprake zijn. Wat echter wel kan is de betreffende personen uitnodigen op het bureau, ze eens flink wijzen op de regels zoals deze in Nederland gelden en welke gevolgen kunnen voortvloeien uit misdadig gedrag. Daarna deze personen opvallend in de gaten blijven houden (stalken).
Daarnaast moet het in deze tijd toch niet zo moeilijk zijn om videobewaking in te stellen. Of is daar goedkeuring van de gemeenteraad voor nodig? Dit vanwege het feit dat de 'rechten' van een stelletje kl@@tzakken geschonden dreigen te worden.
Zoals ik wel vaker opmerk: boeven hebben geen rechten maar hebben zich afhankelijk gemaakt van de gunsten van de rechtsstaat. En het geboefte mag blij zijn dat in Nederland ruimhartig met die gunsten wordt omgegaan (soms te ruimhartig). Een recent voorbeeld: in Peru is men duidelijk minder royaal met gunsten.
Leave a Comment

{ Last Page } { Page 4 of 9 } { Next Page }

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Logisch hè
De zin van het leven
Eigen schuld, dikke bult
Ons zwakke rechtssysteem
Misbruik hoger beroep

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer