Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
hoortoestellen

Description
My Links

» Home
» My Profile
» Weblog Archives
» Friends

Jan Smit is er weer helemaal klaar voor

Vanmorgen heeft Jan Smit weer voor het eerst van zich laten horen. Middels een telefonisch interview met Edwin Evers op radio 538 liet de Volendamse zanger weten er weer helemaal klaar voor te zijn na de heftige gehoorproblemen van vorige week.

Het linkeroor van de zanger is gisteren weer open gegaan, nadat het een tijd lang dicht had gezeten. De zanger was hierdoor tijdelijk doof aan zijn linkeroor. Dit is natuurlijk een grote catastrofe voor de zanger, want een zanger heeft zijn gehoor nodig.

De bekende Volendammer had last van een gehoorgangontsteking en lag zelfs enige tijd in het ziekenhuis. Jan stond grote angsten uit toen hij aan zijn linkeroor doof bleek te zijn. Jan liep al enige tijsd met klachten, maar tijdens zijn laatste concert, Marco & Friends, ging het helemaal mis. Na het optreden liep er bloed uit zijn oor. Dit kwam door alle druk en geluid tijdens het optreden, dit was te veel voor het zwakke oor van Jan.

Gelukkig voor de fans is Jan er weer helemaal bovenop en weer klaar om op te treden. De zanger ondergaat alleen morgen nog een gehoortest, maar zal daarna vrijdag weer te horen zijn.

Bron: Jan Smit is er weer helemaal klaar voorHoortoestellen.info biedt gebruikers relevante en nuttige informatie over gehoorproblemen, gehoortoestellen, gehoorwinkels en zorgverzekeraars. Tevens kunt u hier ervaringen van gebruikers lezen en op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van hoortoestellen.

Posted: 13:44, 5/11/2009
Comments (0) | Add Comment | Link

Nieuw type hoortoestel op de markt: Blue-tooth hoortoestel

Zo zal een drager merken dat wanneer hij of zij aan de telefoon is het geluid van de televisie automatisch zachter wordt gezet. Ook zal hij het geluid in beide oren horen. Dit nieuwe hoortoestel bootst als het ware de functie van de gehoorschelp na waardoor de drager minder last heeft vervelende tonen en piepen die kunnen optreden.

Op dit moment lijden er in Nederland 1,5 miljoen mensen aan gehoorverlies. Veel mensen schamen zich hiervoor en wachten daarom gemiddeld 5 tot 6 jaar tot ze een gehoortest laten afnemen. Dit omdat zij niet willen dat hun gehoorverlies zichtbaar is door middel van een groot gehoorapparaat.

Gelukkig zijn er nu heel wat hoortoestellen op de markt die ervoor zorgen dat het minimaal zichtbaar is, dit nieuwe blue-tooth hoortoestel is dan ook een geweldige aanvulling op het assortiment. Specsavers raad iedereen dan ook aan om zo snel mogelijk het gehoor te testen zodat u niet langer, gesprekken hoeft te missen of moet leven met vervelende ruis.

Bron: Nieuw type hoortoestel op de markt: Blue-tooth hoortoestel


Hoortoestellen.info biedt gebruikers relevante en nuttige informatie over gehoorproblemen, gehoortoestellen, gehoorwinkels en zorgverzekeraars. Tevens kunt u hier ervaringen van gebruikers lezen en op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van hoortoestellen.

Posted: 10:14, 9/10/2009
Comments (0) | Add Comment | Link

Unive onderneemt actie tegen gehoorproblemen

In veel van de gevallen hebben de mensen die zelf slecht horen het geen eens door, ze denken dat het door de omgeving komt. Dit terwijl ze zelf te kampen met een gehoorbeschadiging waardoor dit van grote invloed is op het sociale leven, gezondheid en carriere. Wanneer je een gehoorbeschadiging hebt kan dit hoofdpijn aanvallen en evenwichtstoornissen veroorzaken om nog maar te zwijgen over de frustaties die het met zich meebrengt.

Ook onder jongeren komt gehoorbeschadiging veelvuldig voor, bij maar liefst 20.000 jongeren wordt jaarlijks de diagnose gehoorbeschadiging vastgesteld. . Niet zo gek als je bedenkt dat ze veelvuldig blootgesteld worden aan geluidsoverlast via koptelefoons, harde muziek in uitgaansgelegenheden en fervente bezoekers zijn van festivals en concerten.

Bron: Unive onderneemt actie tegen gehoorproblemen

Posted: 13:26, 20/8/2009
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer