Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
ticket to the tropics

Home - Profile - Archives - Friends

Jetlag

Posted on 29/10/2012 at 10:13 - 1 Comments - Post Comment - Link

Ik snapte er niets van. Heb je de hele dag gevlogen om 24.00 uur naar bed gegaan was ik gisterochtend om 04.30 klaarwakker. Nou ja zal wel de spanning van de vlucht zijn dacht ik. Ik ben lekker buiten op de oprijlaanlaan ( klinkt groter dan het is) gaan zitten naar de zonsopgang gaan kijken. Dat duurt inderdaad maar een kwartiertje. Overigens ben ik tegelijkertijd compleet door muggen opgegeten. Die zjn er meer als genoeg. Hanen ook trouwens tussen 05.00 en 07.00 kakelt zo'n beetje het hele eiland. Tegen 08.00 kreeg ik toch wel trek en ben ik maar is op rondrit gegaan. Het ziekenhuis heeft voor een huurautotje gezorgd en ik kan dus lekker rondtoeren. Ik ben eerst naar Kralendijk gerden om daar e.e.a te verkennen. Stedelijke plannologie is hier een nieuw begrip zullen we maar zeggen. Heerlijk als je Zeewolde gewend bent waar alles vierkant is. Daarna ben ik naar Rincon gereden. Een pitoresk plaatsje. Inmiddels was de buurt supermarkt open (natuurlijk gerund door Chinesen, ja ook hier). Stervens duur en wat een griebus. Maar oke voor een pak koffie en een pot pindakaas op zondagochtend was het prima. Daarna naar huis gereden en een heerlijke kop koffie gedronkren en ontbeten. Verder voelde ik me vrij brak en heb ik rondgelummeld. Later op de dag beni k opzoek gegaan naar de Van Weel supermarkt. Het mag dan geen Albert Heijn heten het is er wel een. Een enorme mag ik wel zeggen. En weet je wat? Ook hier liggen de sinterklaas artikelen al in de schappen. Kruitnoten, chocoladeletters en marsepein alles is er. Wel is het dagelijks leven hier duur. Volgens een artikel dat ik heb gelezen heeft dat te maken met het belastingssysteem. Er is voor gekozen om de loonbelasting e.d. laag  te houden maar de inkomsten te halen uit BTW en invoersbelasting enzo. daardoor is werken op Bonaire voordelig maar kopen is duur.

Vandaag was ik weer om 04.30 wakker. In een helder moment kreeg ik het door In nederland is het nu 09.30!!!!!! Mijn bioritme is nog niet aangepast aan de nieuwe tijd. Ook merk ik dat i nog niet aan de Tropen ben gewend. Dat vraagt wel een tijdje. Dat geeft niets want alles op dit eiland ademt..... "Relax man!!!  Vandaag komt de zon op om 06.00 uur en gaat onder om 18.00 uur. En dat doet hij morgen ook en overmorgen en over over morgen en dan ook weer"

 

 


We zijn er

Posted on 28/10/2012 at 03:27 - 0 Comments - Post Comment - Link

Zo dat was een lange vlucht zeg. Met name de laatste twee uur duurde heel lang. Maar we zijn er. Kan nog niets zeggen over Bonaire want het was donker> Ons huis is TOP. Valt me echt 300% mee. Huiskamer 3 slaapkamers alles met airco. Keuken met een enorme koelkast en een een gigantisch fornuis. De veranda is he;lemaal goed.In de tuin staat een jacuzzi maar die is kapot.Als het goed is komt van de week de TD van het ziekenhuis om de tuin op orde te brengen. Het adres weet ik nog niet precies. Maar dat komt wel. Zoals jullie zien is alles geregeld. TV, internet. etc. Het huis is eigendom van het ziekenhuis. Dus we huren van het ziekenhuis na twee maanden. Ga nu foto's van het huis maken en eens kijken of ik die geupload krijg.


Hosting door HQ ICT Systeembeheer