Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Horeca

Home - Profile - Archives - Friends

Horeca payroll in Groningen - Posted at 12:12 on 31/3/2014 by mfhoreca

Mf Horeca personeelsdiensten in een bureau dat doorgaat waar anderen stoppen

Op eigenkracht de werknemers selecteren, maar geen administratief gedoe en geen financiële en juridische risico's. MF Horeca personeelsdiensten verzorgt voor u graag de payroll zonder dat we ons bemoeien met de interne bedrijfsvoering. Hierbij werkt u op eigenkracht en werken wij op onze kracht. Zo doen we beide waar we goed in zijn.

Een eenvoudige werkwijze waarbij u gebruik maakt van uw eigen online werkomgeving, maar natuurlijk is er altijd de mogelijkheid tot persoonlijk contact met uw vaste contactpersoon. Overal en wanneer u maar wilt direct overzicht in de personeelsadministratie. Aanmelden van medewerkers is simpel en binnen een dag te realiseren.

We zijn aangesloten bij ABU, SFT en ISO gecertificeerd. Bovendien zijn wij preferred supplier van Koninklijke Horeca Nederland en opgenomen in de kortingengids can het Nederlands Horeca Gilde. Kortom een betrouwbare partij.

Belangrijk om te weten is dat MF Horeca Uitzendbureau en Payrolling onderscheid maakt tussen payrollkrachten en uitzendkrachten.

- Payrollkrachten zijn door uzelf geworven en voor de verloning ondergebracht bij MFHoreca.

- Uitzendkrachten zijn geworven door MF Horeca en bij u aan het werk via MF Horeca.

Payroll
Wij van MF Horeca personeelsdiensten kunnen u een hoop zorgen uit handen nemen. Voorkom hoge kosten zoals ziektekosten, ontslagpremies, hoge pensioenspremie en additionele kosten van uw accountant voor het inschrijven van nieuwe oproepkrachten, vaste medewerkers of vakantiekrachten. Om van de administratieve rompslomp maar niet te spreken. Doordat MF Horeca veel horeca medewerkers op de loonlijst heeft staan, kunnen wij deze onvoorziene situaties beter opvangen en u geld, tijd en energie besparen. In dit geval telt de wet van de grote getallen. U krijgt van MF Horeca één factuur van de uren die uw medewerkers hebben gemaakt en wij regelen de rest.

Uitzenden
Indien u  flexibel wilt zijn in het gebruik maken van onze uitzendkrachten en wilt inspelen op de drukke periodes in uw bedrijf, kunt u gebruik maken van onze ambulantenpool. In deze pool zitten ervaren studenten en scholieren die naast hun studie bijwerken. Deze medewerkers beschikken over een cvolledig zwart-wit kledingpakket, hebben een ruime horeca ervaring en zijn overal inzetbaar.

Om kwalitatief goede uitzendkrachten ter beschikking te stellen hebben wij een trainingsruimte waaring wij horeca trainingen geven op het gebeid van bediening en nog belangrijker, gastvrijheid. Wij gebruiken deze training als selectie methode om te kijken of iemand voldoende ervaring heeft, gastvriendelijk is en of de afspraken worden nagekomen.

Werving en selectie
Bij deze dienst neemt MF Horeca personeelsdiensten u de gehele voorselectie uit handen. Na onze selectie stellen wij de potentiële kandidaten aan u voor. U kunt dan op gemak kandidaten selecteren die bij het opgestelde profiel passen. Deze gesprekken met kandidaten laten wij voor zover mogelijk plaats vinden bij uw bedrijf. Hierdoor krijgen de kandidaten een eerste indruk en kunt u, als opdrachtgever, ook een goede indruk krijgen.

Mf Horeca
Oosterstraat 43
9711 NR Groningen
Tel: (050) 311 2244
Fax: (050) 312 3725
E-mail: groningen@mfhoreca.nl

http://www.mfhoreca.nl/

 

 

Bakkers payroll - Posted at 08:57 on 3/10/2013 by mfhoreca

Bakkers payroll

Bij bakkerspayroll verzorgen wij de verloning van het personeel en nemen het juridisch werkgeverschap op ons. Wij bemoeien ons niet intern met het bedrijf. Simpel, tegen een zeer scherp tarief en dus goed voor uw portemonnee.

Een druk op de knop en wij ontvangen een overzicht van de gewerkte uren per werknemer. Wij verwerken de uren en betalen deze uit aan uw medewerkers.

Wat zijn nou de voordelen van payroll speciaal voor de bakkersbranche?

Zelf de werknemers selecteren, maar geen administratief gedoe. Geen financiële en juridische risico's. Bovendien een tijdsbesparing in de loonverwerking en kostenbesparing van de accountant. U kunt blijven doen wat u leuk vindt en goed in bent. Ondernemen!

Bakkerspayroll kent vele voordelen ten opzichte van zelf verlonen:

1: Geen aangiftes loonbelasting

2: Geen begeleiding ziekteverzuim

3: Geen afdrachten aan de belastingdienst

4: Geen verplichting met betrekking tot Poortwachter

5: Geen afdrachten CAO fondsen

Bijbaan bij MF Horeca personeelsdiensten - Posted at 08:08 on 26/9/2013 by mfhoreca

Wil je naast je studie wat bijverdienen of wil je graag full time gaan werken? Ben je op zoek naar een horecabijbaan, parttime horecabaan, vaste horecabaan als barmedewerker, bedieningsmedewerker, evenementenmedewerker, horecamedewerker, zelfstandig werkend kok of chef kok? Bij MF Horeca horeca-uitzendbureau & payrolling in Groningen ben je aan het juiste adres!

Ben jij die flexibele horecamedewerker die wij zoeken? Meld je dan nu aan voor de MF Horeca pool.

Voor horecabedrijven in Groningen, Friesland en Drenthe zijn wij op zoek naar horecamedewerkers met ervaring in de horeca. Heb je nog geen ervaring? Dan kun je meedoen aan onze horecatraining. Wanneer je bij MF Horeca bent ingeschreven, kun je als oproepkracht werken op de leukste evenementen, feesten en partijen. MF Horeca uitzendbureau & payrolling zoekt barkeepers en bedieningsmedewerkers bij optredens van bekende artiesten, musicals, evenementen en voetbalwedstrijden.

Als jij enthousiast bent, niet bang bent om je handen uit de mouwen te steken en flexibel inzetbaar bent, meld je dan nu aan voor onze horecapool. Zodra jij je aanmeldt, plannen we eerst een kennismakingsgesprek, hierna kom je in onze pool met oproepkrachten. Op het moment dat wij een leuke horeca vacature binnen krijgen, nemen we direct contact met jou op om te kijken of je beschikbaar bent om te werken. Het mooie is dat jij zelf kunt aangeven naar welke dienst je voorkeur uitgaat. Super flexibel en goed betaald.

Leukste functies:

Barkeeper, horecamedewerker, bedieningsmedewerker, horecabijbaan, bijbaanhoreca, kok, keukenmedewerker, parttime horecawerk, horecapool, hulpkok, keukenhulp, receptie, nachtportier, chef-kok, zelfstandig werkend kok, souschef kok, oproepwerk horeca, evenementenwerk.

MF horeca personeelsdiensten
Oosterstraat 43
9711 NR Groningen
groningen@mfhoreca.nl
www.mfhoreca.nl
050 311 22 44

horeca training - Posted at 11:19 on 24/8/2013 by mfhoreca
 
In onze eigen MF Horeca academy in Groningen leiden wij uw medewerkers op. In de afgelopen jaren hebben we honderden medewerkers getraind en hen klaargestoomd voor het horeca vak. MF horeca personeelsdiensten blijft ook investeren in de kwaliteit van horecamedewerkers.
Zorgen dat gasten terugkomen dat is het uitgangspunt, als het u goed gaat, gaat het ons ook goed. Alles begint met kennis en ervaring. Blijft u samen met ons ook investeren in kwaliteit?
 
Wij bieden de volgende trainingen en workshops aan:
Gastvrijheidstraining, Agressietraining, Basistraining bediening/barcursus, Barista-workshop, Sociale hygiëne, Training verkooptechnieken, Terrastraining, Wijn & Etiquette, BHV bedrijfshulpverlening, 5 sterren training.
 
In ons pand in Groningen beschikken wij over de nieuwste opleidingsruimtes, waaronder een theorieruimte, professionele Barista ruimte, een café en een terras.
Bij groepen vanaf een minimaal aantal deelnemers kunnen wij de trainingen en workshops ook bij u op locatie, op maat gemaakt, geven.
Vooraf kunt u gebruik maken van onze Mystery Guest, zij gaan op pad om aan de hand van vooraf bepaalde criteria een advies te verstrekken. Voor u een goed middel voor het verbeteren van kwaliteit en uiteindelijk een grotere gasttevredenheid.
 
Mf Horeca
Oosterstraat 43
9711 NR Groningen
Tel: (050) 311 2244
Fax: (050) 312 3725
 
E-mail:
 
 
Uitzendkracht horeca - Posted at 11:12 on 24/8/2013 by mfhoreca
Mf Horeca personeelsdiensten is een bureau dat doorgaat waar anderen stoppen
 
Op eigenkracht de werknemers selecteren, maar geen administratief gedoe en geen financiële en juridische risico's. MF Horeca personeelsdiensten verzorgt voor u graag de payroll zonder dat we ons bemoeien met interne bedrijfsvoering. Hierbij werkt u op Eigenkracht en werken wij op onze kracht. Zo doen we beide waar we goed in zijn. Een eenvoudige werkwijze waarbij u gebruik maakt van uw eigen online werkomgeving. Maar natuurlijk is er altijd de mogelijkheid tot persoonlijk contact met uw vaste contactpersoon. Overal en wanneer u maar wilt direct overzicht in de personeelsadministratie. Aanmelden van medewerkers is simpel en binnen een dag te realiseren.
 
We zijn aangesloten bij ABU, SFT en ISO gecertificeerd en bovendien zijn wij preferred supplier van Koninklijke Horeca Nederland en opgenomen in de kortingengids van het Nederlands Horeca Gilde. Kortom een betrouwbare partij.
Belangrijk om te weten is dat MF Horeca Uitzendbureau en Payrolling onderscheidt maakt tussen payrollkrachten en uitzendkrachten.
 
- Payrollkrachten zijn door u zelf geworven en voor de verloning ondergebracht bij MF Horeca.
- Uitzendkrachten zijn geworven door MF Horeca en bij u aan het werk via MF Horeca.
 
Uitzenden
Indien u flexibel wilt zijn in het gebruik maken van onze uitzendkrachten en wilt spelen op de drukke periodes in uw bedrijf kunt u gebruik maken van onze ambulantenpool. In deze pool zitten ervaren studenten en scholieren die naast hun studie bijwerken. Deze medewerkers beschikken allemaal over een volledig zwart-wit kledingpakket, hebben een ruime horeca ervaring en zijn overal inzetbaar. 
Om kwalitatief goede uitzendkrachten ter beschikking te stellen hebben wij een trainingsruimte waarin wij horeca trainingen geven op het gebied van bediening en nog belangrijker, gastvrijheid. Wij gebruiken deze training als selectiemethode om te kijken of iemand voldoende ervaring heeft, gastvriendelijk is en of de afspraken worden nagekomen.
 
Mf Horeca
Oosterstraat 43
9711 NR Groningen
Tel: (050) 311 2244
Fax: (050) 312 3725
 
E-mail:
 
 
 
 
Werving en Selectie horeca - Posted at 11:09 on 24/8/2013 by mfhoreca
Mf Horeca personeelsdiensten is een bureau dat doorgaat waar anderen stoppen
 
Op eigenkracht de werknemers selecteren, maar geen administratief gedoe en geen financiële en juridische risico's. MF Horeca personeelsdiensten verzorgt voor u graag de payroll zonder dat we ons bemoeien met interne bedrijfsvoering. Hierbij werkt u op Eigenkracht en werken wij op onze kracht. Zo doen we beide waar we goed in zijn. Een eenvoudige werkwijze waarbij u gebruik maakt van uw eigen online werkomgeving. Maar natuurlijk is er altijd de mogelijkheid tot persoonlijk contact met uw vaste contactpersoon. Overal en wanneer u maar wilt direct overzicht in de personeelsadministratie. Aanmelden van medewerkers is simpel en binnen een dag te realiseren.
 
We zijn aangesloten bij ABU, SFT en ISO gecertificeerd en bovendien zijn wij preferred supplier van Koninklijke Horeca Nederland en opgenomen in de kortingengids van het Nederlands Horeca Gilde. Kortom een betrouwbare partij.
Belangrijk om te weten is dat MF Horeca Uitzendbureau en Payrolling onderscheidt maakt tussen payrollkrachten en uitzendkrachten.
 
- Payrollkrachten zijn door u zelf geworven en voor de verloning ondergebracht bij MF Horeca.
- Uitzendkrachten zijn geworven door MF Horeca en bij u aan het werk via MF Horeca.
 
Werving en selectie
 
Bij deze dienst neemt MF Horeca Uitzendbureau en payroll u de gehele voorselectie uit handen. Na onze selectie stellen wij de potentiële kandidaten aan u voor. U kunt dan op gemak kandidaten selecteren die bij het opgestelde profiel passen. Deze gesprekken met kandidaten laten wij voor zover mogelijk plaats vinden bij uw bedrijf. Hierdoor krijgen de kandidaten een eerste indruk en kunt u, als opdrachtgever, ook een goede indruk krijgen.
 
Mf Horeca
Oosterstraat 43
9711 NR Groningen
Tel: (050) 311 2244
Fax: (050) 312 3725
 
E-mail:
 
 
Payroll Groningen - Posted at 11:06 on 24/8/2013 by mfhoreca
Mf Horeca personeelsdiensten is een bureau dat doorgaat waar anderen stoppen
 
Op eigenkracht de werknemers selecteren, maar geen administratief gedoe en geen financiële en juridische risico's. MF Horeca personeelsdiensten verzorgt voor u graag de payroll zonder dat we ons bemoeien met interne bedrijfsvoering. Hierbij werkt u op Eigenkracht en werken wij op onze kracht. Zo doen we beide waar we goed in zijn. Een eenvoudige werkwijze waarbij u gebruik maakt van uw eigen online werkomgeving. Maar natuurlijk is er altijd de mogelijkheid tot persoonlijk contact met uw vaste contactpersoon. Overal en wanneer u maar wilt direct overzicht in de personeelsadministratie. Aanmelden van medewerkers is simpel en binnen een dag te realiseren.
 
We zijn aangesloten bij ABU, SFT en ISO gecertificeerd en bovendien zijn wij preferred supplier van Koninklijke Horeca Nederland en opgenomen in de kortingengids van het Nederlands Horeca Gilde. Kortom een
betrouwbare partij. Belangrijk om te weten is dat MF Horeca Uitzendbureau en Payrolling onderscheidt maakt tussen payrollkrachten en uitzendkrachten.
 
- Payrollkrachten zijn door u zelf geworven en voor de verloning ondergebracht bij MF Horeca.
- Uitzendkrachten zijn geworven door MF Horeca en bij u aan het werk via MF Horeca.
 
Payroll
Wij van MF Horeca personeelsdiensten kunnen u een hoop zorgen uit
handen nemen. Voorkom hoge kosten als ziektekosten, ontslagpremies,
hoge pensioenpremies en additionele kosten van uw accountant voor het
inschrijven van nieuwe oproepkrachten, vaste medewerkers of
vakantiekrachten. Om van de administratieve rompslomp maar niet te
spreken. Doordat MF Horecaveel horeca medewerkers op de loonlijst heeft
staan kunnen wij deze onvoorziene situaties beter opvangen en u geld, tijd
en energie besparen. In dit geval telt de wet van de grote getallen. U krijgt
van MF Horeca één factuur van de uren die uw medewerkers hebben
gemaakt en wij regelen de rest
 
Mf Horeca
Oosterstraat 43
9711 NR Groningen
 
Tel: (050) 311 2244
Fax: (050) 312 3725
 
E-mail:
 
 
Bijbaan groningen - Posted at 11:05 on 24/8/2013 by mfhoreca
Wil je naast je studie wat bijverdienen of wil je graag full time gaan werken? Ben je op zoek naar een 
horecabijbaan, parttime horecabaan, vaste horecabaan als barmedewerker, bedieningsmedewerker, 
evenementenmedewerker, horecamedewerker, zelfstandig werkend kok of chef kok? Bij MF Horeca horeca­
uitzendbureau & payrolling in Groningen ben je aan het juiste adres! 
 
Ben jij die flexibele horecamedewerker die wij zoeken? Meld je dan nu aan voor de MF Horeca pool. 
Voor horecabedrijven in Groningen, Friesland en Drenthe zijn wij op zoek naar horecamedewerkers met ervaring in
de horeca. Heb je nog geen ervaring dan kun je meedoen aan onze horecatraining. Wanneer je bij MF Horeca bent
ingeschreven, kun je als oproepkracht werken op de leukste evenementen, feesten en partijen! MF Horeca 
uitzendbureau & payrolling zoekt barkeepers en bedieningsmedewerkers bij optredens van bekende artiesten, 
musicals, evenementen of voetbalwedstrijden. 
 
Als jij enthousiast bent, niet bang bent om je handen uit de mouwen te steken en flexibel inzetbaar bent meld je dan
nu aan voor onze horecapool. Zodra jij je aanmeldt plannen we eerst een kennismakingsgesprek, Hierna kom je in 
onze pool met oproepkrachten. Op het moment dat wij een leuke horeca vacature binnen krijgen nemen we direct 
contact met jou op om te kijken of je beschikbaar bent om te werken. Het mooie is dat jij zelf kunt aangeven naar 
welke dienst je voorkeur uitgaat. Super flexibel en goed betaald.
 
Leukste functies:
Barkeeper, horecamedewerker, bedieningsmedewerker, horecabijbaan, bijbaanhoreca, kok, keukenmedewerker, 
parttime horecawerk, horecapool, hulpkok, keukenhulp, receptie, nachtportier, chef­kok, zelfstandig werkend kok, 
souschefkok, oproepwerk horeca, evenementenwerk.
 
MF horeca personeelsdiensten
 
Oosterstraat 43
9711 NR Groningen
 
 
050 311 22 44 
Horeca payroll - Posted at 12:02 on 20/7/2013 by mfhoreca
Mf Horeca personeelsdiensten is een bureau dat doorgaat waar anderen stoppen
 
Op eigenkracht de werknemers selecteren, maar geen administratief gedoe en geen financiële en juridische risico's. MF Horeca personeelsdiensten verzorgt voor u graag de payroll zonder dat we ons bemoeien met interne bedrijfsvoering. Hierbij werkt u op Eigenkracht en werken wij op onze kracht. Zo doen we beide waar we goed in zijn.
 
Een eenvoudige werkwijze waarbij u gebruik maakt van uw eigen online werkomgeving. Maar natuurlijk is er altijd de mogelijkheid tot persoonlijk contact met uw vaste contactpersoon. Overal en wanneer u maar wilt direct overzicht in de personeelsadministratie. Aanmelden van medewerkers is simpel en binnen een dag te realiseren.
 
We zijn aangesloten bij ABU, SFT en ISO gecertificeerd en bovendien zijn wij preferred supplier van Koninklijke Horeca Nederland en opgenomen in de kortingengids van het Nederlands Horeca Gilde. Kortom een betrouwbare partij.
 
Belangrijk om te weten is dat MF Horeca Uitzendbureau en Payrolling onderscheidt maakt tussen payrollkrachten en uitzendkrachten.
 
- Payrollkrachten zijn door u zelf geworven en voor de verloning ondergebracht bij MF Horeca.
 
- Uitzendkrachten zijn geworven door MF Horeca en bij u aan het werk via MF Horeca.
 
Payroll
 
Wij van MF Horeca personeelsdiensten kunnen u een hoop zorgen uit handen nemen. Voorkom hoge kosten als ziektekosten, ontslagpremies, hoge pensioenpremies en additionele kosten van uw accountant voor het inschrijven van nieuwe oproepkrachten, vaste medewerkers of vakantiekrachten. Om van de administratieve rompslomp maar niet te spreken. Doordat MF Horecaveel horeca medewerkers op de loonlijst heeft staan kunnen wij deze onvoorziene situaties beter opvangen en u geld, tijd en energie besparen. In dit geval telt de wet van de grote getallen. U krijgt van MF Horeca één factuur van de uren die uw medewerkers hebben gemaakt en wij regelen de rest.
 
Uitzenden
 
Indien u flexibel wilt zijn in het gebruik maken van onze uitzendkrachten en wilt spelen op de drukke periodes in uw bedrijf kunt u gebruik maken van onze ambulantenpool. In deze pool zitten ervaren studenten en scholieren die naast hun studie bijwerken. Deze medewerkers beschikken allemaal over een volledig zwart-wit kledingpakket, hebben een ruime horeca ervaring en zijn overal inzetbaar. Om kwalitatief goede uitzendkrachten ter beschikking te stellen hebben wij een trainingsruimte waarin wij horeca trainingen geven op het gebied van bediening en nog belangrijker, gastvrijheid. Wij gebruiken deze training als selectiemethode om te kijken of iemand voldoende ervaring heeft, gastvriendelijk is en of de afspraken worden nagekomen.

Werving en selectie

Bij deze dienst neemt MF Horeca Uitzendbureau en payroll u de gehele voorselectie uit handen. Na onze selectie stellen wij de potentiële kandidaten aan u voor. U kunt dan op gemak kandidaten selecteren die bij het opgestelde profiel passen. Deze gesprekken met kandidaten laten wij voor zover mogelijk plaats vinden bij uw bedrijf. Hierdoor krijgen de kandidaten een eerste indruk en kunt u, als opdrachtgever, ook een goede indruk krijgen.

Mf Horeca personeelsdiensten
Oosterstraat 43
9711 NR Groningen
Tel: (050) 311 2244
Fax: (050) 312 3725
E-mail:
groningen@mfhoreca.nl
http://www.mfhoreca.nl/
Horeca bijbaan - Posted at 12:00 on 20/7/2013 by mfhoreca
Wil je naast je studie wat bijverdienen of wil je graag full time gaan werken? Ben je op zoek naar een 
horecabijbaan, parttime horecabaan, vaste horecabaan als barmedewerker, bedieningsmedewerker, 
evenementenmedewerker, horecamedewerker, zelfstandig werkend kok of chef kok? Bij MF Horeca horeca­
uitzendbureau & payrolling in Groningen ben je aan het juiste adres! 
 
Ben jij die flexibele horecamedewerker die wij zoeken? Meld je dan nu aan voor de MF Horeca pool. 
Voor horecabedrijven in Groningen, Friesland en Drenthe zijn wij op zoek naar horecamedewerkers met ervaring in
de horeca. Heb je nog geen ervaring dan kun je meedoen aan onze horecatraining. Wanneer je bij MF Horeca bent
ingeschreven, kun je als oproepkracht werken op de leukste evenementen, feesten en partijen! MF Horeca 
uitzendbureau & payrolling zoekt barkeepers en bedieningsmedewerkers bij optredens van bekende artiesten, 
musicals, evenementen of voetbalwedstrijden. 
 
Als jij enthousiast bent, niet bang bent om je handen uit de mouwen te steken en flexibel inzetbaar bent meld je dan
nu aan voor onze horecapool. Zodra jij je aanmeldt plannen we eerst een kennismakingsgesprek, Hierna kom je in 
onze pool met oproepkrachten. Op het moment dat wij een leuke horeca vacature binnen krijgen nemen we direct 
contact met jou op om te kijken of je beschikbaar bent om te werken. Het mooie is dat jij zelf kunt aangeven naar 
welke dienst je voorkeur uitgaat. Super flexibel en goed betaald.
 
Leukste functies:
Barkeeper, horecamedewerker, bedieningsmedewerker, horecabijbaan, bijbaanhoreca, kok, keukenmedewerker, 
parttime horecawerk, horecapool, hulpkok, keukenhulp, receptie, nachtportier, chef­kok, zelfstandig werkend kok, 
souschefkok, oproepwerk horeca, evenementenwerk.
 
 
MF horeca personeelsdiensten
Oosterstraat 43
9711 NR Groningen
groningen@mfhoreca.nl
 
050 311 22 44
Maak werk van gastvrijheid - Posted at 11:57 on 20/7/2013 by mfhoreca
Maak werk van gastvrijheid
 
Eigenkracht
Vrijheid om de verwachting van uw gasten te overtreffen. Hoeveel er ook komen. Vrijheid om op volle kracht te ondernemen. Om uw horecabedrijf of evenement te laten schitteren en te optimaliseren. Met uitzendkrachten en eigenkrachten verwerft u deze vrijheid.
 
Uitzendkracht
Op eenvoudige wijze uw piekmomenten en evenementen invullen. Wij beseffen ons als geen ander dat onze uitzendkrachten maar een kans krijgen om een eerste indruk te maken. Daarom zijn onze krachten gekleed in zwart en wit. Voordat onze krachten de deur uit gaan controleren wij iedere en of alle kledingeisen en uiterlijke verzorging naar behoren is.
 
Trainingskracht
In onze eigen MF horeca academy leiden wij uw medewerkers op. In de afgelopen jaren hebben we honderden medewerkers getraind en klaargestoomd voor het vak. Zorgen dat klanten terug komen is het uitgangspunt. Alles begint met kennis en ervaring. Wij bereiden uw medewerkers graag voor op uw hoogseizoen.
 
Wenskracht
Speciaal voor u hebben wij twee pakketten samengesteld. De keuze is aan u of u het hele proces uit handen geeft of dat u gebruikt maakt van ons uitgebreidenetwerk. In beide gevallen is het doel om de juiste match te maken, zodat u als opdrachtgever en de kandidaat tevreden zijn.
 
 
MF horeca personeelsdiensten
Oosterstraat 43
9711 NR Groningen
groningen@mfhoreca.nl
 
 
050 311 22 44
Horeca trainingen - Posted at 13:21 on 27/4/2013 by mfhoreca
In onze eigen MF Horeca academy in Groningen leiden wij uw medewerkers op. In de afgelopen jaren hebben we honderden medewerkers getraind en hen klaargestoomd voor het horeca vak. MF horeca personeelsdiensten blijft ook investeren in de kwaliteit van horecamedewerkers. Zorgen dat gasten terugkomen dat is het uitgangspunt, als het u goed gaat, gaat het ons ook goed. Alles begint met kennis en ervaring. Blijft u samen met ons ook investeren in kwaliteit? Wij bieden de volgende trainingen en workshops aan: Gastvrijheidstraining, Agressietraining, Basistraining bediening/barcursus, Barista-workshop, Sociale hygiëne, Training verkooptechnieken, Terrastraining, Wijn & Etiquette, BHV bedrijfshulpverlening, 5 sterren training. In ons pand in Groningen beschikken wij over de nieuwste opleidingsruimtes, waaronder een theorieruimte, professionele Barista ruimte, een café en een terras. Bij groepen vanaf een minimaal aantal deelnemers kunnen wij de trainingen en workshops ook bij u op locatie, op maat gemaakt, geven. Vooraf kunt u gebruik maken van onze Mystery Guest, zij gaan op pad om aan de hand van vooraf bepaalde criteria een advies te verstrekken. Voor u een goed middel voor het verbeteren van kwaliteit en uiteindelijk een grotere gasttevredenheid. Mf Horeca Oosterstraat 43 9711 NR Groningen Tel: (050) 311 2244 Fax: (050) 312 3725 E-mail: groningen@mfhoreca.nl http://www.mfhoreca.nl/
Payroll - Posted at 12:08 on 17/11/2012 by mfhoreca
Eigenkracht / Payroll Vrijheid om de verwachting van uw horeca gasten te overtreffen. Hoeveel er ook komen. Vrijheid om op volle kracht te ondernemen. Om uw horecabedrijf of evenement te laten schitteren en te optimaliseren. Met uitzendkrachten en eigenkrachten verwerft u deze vrijheid. Bij payroll verzorgen wij al uw personeelszaken! Uitzendkracht Op eenvoudige wijze uw piekmomenten en evenementen invullen. Wij beseffen ons als geen ander dat onze uitzendkrachten maar een kans krijgen om een eerste indruk te maken. Daarom zijn onze krachten gekleed in zwart en wit. Voordat onze krachten de deur uit gaan controleren wij iedere en of alle kledingeisen en uiterlijke verzorging naar behoren is. Anders dan bij payroll heeft u geen omkijken naar de werving en selectie. Een grote poule ervaren horeca medewerkers die u altijd uit kunt vragen Trainingskracht In onze eigen MF horeca academy leiden wij uw medewerkers op. In de afgelopen jaren hebben we honderden medewerkers getraind en klaargestoomd voor het horeca vak. Zorgen dat klanten terug komen is het uitgangspunt. Alles begint met kennis en ervaring. Wij bereiden uw medewerkers graag voor op uw hoogseizoen. Wenskracht Speciaal voor u hebben wij twee pakketten samengesteld. De keuze is aan u of u het hele proces uit handen geeft of dat u gebruikt maakt van ons uitgebreide netwerk. In beide gevallen is het doel om de juiste match te maken, zodat u als opdrachtgever en de kandidaat tevreden zijn. U kunt vervolgens kiezen om deze medewerker zelf te verlonen, of om dit via de payroll bij ons te doen. Meer informatie? Wilt u meer weten over onze diensten? Benieuwd naar onze payroll, uitzend, training of werving en selectie mogelijkheden? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn. MF horeca personeelsdiensten Oosterstraat 43 9711 NR Groningen groningen@mfhoreca.nl www.mfhoreca.nl T: 050 311 22 44
Bijbaan - Posted at 13:15 on 3/10/2012 by mfhoreca

Wil je naast je studie wat bijverdienen of wil je graag full time gaan werken? Ben je op zoek naar een horecabijbaan, parttime horecabaan, vaste horecabaan als barmedewerker, bedieningsmedewerker, evenementenmedewerker, horecamedewerker, zelfstandig werkend kok of chef kok? Bij MF Horeca horeca-uitzendbureau & payrolling in Groningen ben je aan het juiste adres!

 

Ben jij die flexibele horecamedewerker die wij zoeken? Meld je dan nu aan voor de MF Horeca pool.

 

Voor horecabedrijven in Groningen, Friesland en Drenthe zijn wij op zoek naar horecamedewerkers met ervaring in de horeca. Heb je nog geen ervaring dan kun je meedoen aan onze horecatraining. Wanneer je bij MF Horeca bent ingeschreven, kun je als oproepkracht werken op de leukste evenementen, feesten en partijen! MF Horeca uitzendbureau & payrolling zoekt barkeepers en bedieningsmedewerkers bij optredens van bekende artiesten, musicals, evenementen of voetbalwedstrijden.

 

Als jij enthousiast bent, niet bang bent om je handen uit de mouwen te steken en flexibel inzetbaar bent meld je dan nu aan voor onze horecapool. Zodra jij je aanmeldt plannen we eerst een kennismakingsgesprek, Hierna kom je in onze pool met oproepkrachten. Op het moment dat wij een leuke horeca vacature binnen krijgen nemen we direct contact met jou op om te kijken of je beschikbaar bent om te werken. Het mooie is dat jij zelf kunt aangeven naar welke dienst je voorkeur uitgaat. Super flexibel en goed betaald.

 

Leukste functies:

Barkeeper, horecamedewerker, bedieningsmedewerker, horecabijbaan, bijbaanhoreca, kok, keukenmedewerker, parttime horecawerk, horecapool, hulpkok, keukenhulp, receptie, nachtportier, chef-kok, zelfstandig werkend kok, souschefkok, oproepwerk horeca, evenementenwerk.

 

 

MF horeca personeelsdiensten

Oosterstraat 43

9711 NR Groningen

groningen@mfhoreca.nl

www.mfhoreca.nl

050 311 22 44

Payroll - Posted at 11:17 on 11/8/2012 by mfhoreca

Maak werk van gastvrijheid

Eigenkracht
Vrijheid om de verwachting van uw gasten te overtreffen. Hoeveel er ook komen. Vrijheid om op volle kracht te ondernemen. Om uw horecabedrijf of evenement te laten schitteren en te optimaliseren. Met uitzendkrachten en eigenkrachten verwerft u deze vrijheid.

Uitzendkracht
Op eenvoudige wijze uw piekmomenten en evenementen invullen. Wij beseffen ons als geen ander dat onze uitzendkrachten maar een kans krijgen om een eerste indruk te maken. Daarom zijn onze krachten gekleed in zwart en wit. Voordat onze krachten de deur uit gaan controleren wij iedere en of alle kledingeisen en uiterlijke verzorging naar behoren is.

Trainingskracht
In onze eigen MF horeca academy  leiden wij uw medewerkers op. In de afgelopen jaren hebben we honderden medewerkers getraind en klaargestoomd voor het vak. Zorgen dat klanten terug komen is het uitgangspunt. Alles begint met kennis en ervaring. Wij bereiden uw medewerkers graag voor op uw hoogseizoen.

Wenskracht
Speciaal voor u hebben wij twee pakketten samengesteld. De keuze is aan u of u het hele proces uit handen geef tof dat u gebruikt maakt van ons uitgebreide netwerk.
In beide gevallen is het doel om de juiste match te maken, zodat u als opdrachtgever en de kandidaat tevreden zijn.

MF horeca personeelsdiensten
Oosterstraat 43
9711 NR Groningen
groningen@mfhoreca.nl

www.mfhoreca.nl

050 311 22 44

Wat is payroll? - Posted at 12:49 on 4/12/2010 by mfhoreca
 

Wil je naast je studie wat bijverdienen of wil je graag full time gaan werken? Ben je op zoek naar een horecabijbaan, parttime horecabaan, vaste horecabaan als barmedewerker, bedieningsmedewerker, evenementenmedewerker, horecamedewerker, zelfstandig werkend kok of chef kok? Bij MF Horeca horeca-uitzendbureau & payrolling in Groningen ben je aan het juiste adres!

 

Ben jij die flexibele horecamedewerker die wij zoeken? Meld je dan nu aan voor de MF Horeca pool.

 

Voor horecabedrijven in Groningen, Friesland en Drenthe zijn wij op zoek naar horecamedewerkers met ervaring in de horeca. Heb je nog geen ervaring dan kun je meedoen aan onze horecatraining. Wanneer je bij MF Horeca bent ingeschreven, kun je als oproepkracht werken op de leukste evenementen, feesten en partijen! MF Horeca uitzendbureau & payrolling zoekt barkeepers en bedieningsmedewerkers bij optredens van bekende artiesten, musicals, evenementen of voetbalwedstrijden.

 

Als jij enthousiast bent, niet bang bent om je handen uit de mouwen te steken en flexibel inzetbaar bent meld je dan nu aan voor onze horecapool. Zodra jij je aanmeldt plannen we eerst een kennismakingsgesprek, Hierna kom je in onze pool met oproepkrachten. Op het moment dat wij een leuke horeca vacature binnen krijgen nemen we direct contact met jou op om te kijken of je beschikbaar bent om te werken. Het mooie is dat jij zelf kunt aangeven naar welke dienst je voorkeur uitgaat. Super flexibel en goed betaald.

 

Leukste functies:

Barkeeper, horecamedewerker, bedieningsmedewerker, horecabijbaan, bijbaanhoreca, kok, keukenmedewerker, parttime horecawerk, horecapool, hulpkok, keukenhulp, receptie, nachtportier, chef-kok, zelfstandig werkend kok, souschefkok, oproepwerk horeca, evenementenwerk.

 

 

MF Horeca-uitzendbureau en horecapayroll

Gedempte Zuiderdiep 17

9711 HA Groningen

groningen@mfhoreca.nl

www.mfhoreca.nl

050 311 22 44

 

Waar vind ik een baan in een discotheek? - Posted at 12:49 on 4/12/2010 by mfhoreca
 

Wil je naast je studie wat bijverdienen of wil je graag full time gaan werken? Ben je op zoek naar een horecabijbaan, parttime horecabaan, vaste horecabaan als barmedewerker, bedieningsmedewerker, evenementenmedewerker, horecamedewerker, zelfstandig werkend kok of chef kok? Bij MF Horeca horeca-uitzendbureau & payrolling in Groningen ben je aan het juiste adres!

 

Ben jij die flexibele horecamedewerker die wij zoeken? Meld je dan nu aan voor de MF Horeca pool.

 

Voor horecabedrijven in Groningen, Friesland en Drenthe zijn wij op zoek naar horecamedewerkers met ervaring in de horeca. Heb je nog geen ervaring dan kun je meedoen aan onze horecatraining. Wanneer je bij MF Horeca bent ingeschreven, kun je als oproepkracht werken op de leukste evenementen, feesten en partijen! MF Horeca uitzendbureau & payrolling zoekt barkeepers en bedieningsmedewerkers bij optredens van bekende artiesten, musicals, evenementen of voetbalwedstrijden.

 

Als jij enthousiast bent, niet bang bent om je handen uit de mouwen te steken en flexibel inzetbaar bent meld je dan nu aan voor onze horecapool. Zodra jij je aanmeldt plannen we eerst een kennismakingsgesprek, Hierna kom je in onze pool met oproepkrachten. Op het moment dat wij een leuke horeca vacature binnen krijgen nemen we direct contact met jou op om te kijken of je beschikbaar bent om te werken. Het mooie is dat jij zelf kunt aangeven naar welke dienst je voorkeur uitgaat. Super flexibel en goed betaald.

 

Leukste functies:

Barkeeper, horecamedewerker, bedieningsmedewerker, horecabijbaan, bijbaanhoreca, kok, keukenmedewerker, parttime horecawerk, horecapool, hulpkok, keukenhulp, receptie, nachtportier, chef-kok, zelfstandig werkend kok, souschefkok, oproepwerk horeca, evenementenwerk.

 

 

MF Horeca-uitzendbureau en horecapayroll

Gedempte Zuiderdiep 17

9711 HA Groningen

groningen@mfhoreca.nl

www.mfhoreca.nl

050 311 22 44

 

Waar vind ik een baan in een restaurant? - Posted at 12:49 on 4/12/2010 by mfhoreca
 

Wil je naast je studie wat bijverdienen of wil je graag full time gaan werken? Ben je op zoek naar een horecabijbaan, parttime horecabaan, vaste horecabaan als barmedewerker, bedieningsmedewerker, evenementenmedewerker, horecamedewerker, zelfstandig werkend kok of chef kok? Bij MF Horeca horeca-uitzendbureau & payrolling in Groningen ben je aan het juiste adres!

 

Ben jij die flexibele horecamedewerker die wij zoeken? Meld je dan nu aan voor de MF Horeca pool.

 

Voor horecabedrijven in Groningen, Friesland en Drenthe zijn wij op zoek naar horecamedewerkers met ervaring in de horeca. Heb je nog geen ervaring dan kun je meedoen aan onze horecatraining. Wanneer je bij MF Horeca bent ingeschreven, kun je als oproepkracht werken op de leukste evenementen, feesten en partijen! MF Horeca uitzendbureau & payrolling zoekt barkeepers en bedieningsmedewerkers bij optredens van bekende artiesten, musicals, evenementen of voetbalwedstrijden.

 

Als jij enthousiast bent, niet bang bent om je handen uit de mouwen te steken en flexibel inzetbaar bent meld je dan nu aan voor onze horecapool. Zodra jij je aanmeldt plannen we eerst een kennismakingsgesprek, Hierna kom je in onze pool met oproepkrachten. Op het moment dat wij een leuke horeca vacature binnen krijgen nemen we direct contact met jou op om te kijken of je beschikbaar bent om te werken. Het mooie is dat jij zelf kunt aangeven naar welke dienst je voorkeur uitgaat. Super flexibel en goed betaald.

 

Leukste functies:

Barkeeper, horecamedewerker, bedieningsmedewerker, horecabijbaan, bijbaanhoreca, kok, keukenmedewerker, parttime horecawerk, horecapool, hulpkok, keukenhulp, receptie, nachtportier, chef-kok, zelfstandig werkend kok, souschefkok, oproepwerk horeca, evenementenwerk.

 

 

MF Horeca-uitzendbureau en horecapayroll

Gedempte Zuiderdiep 17

9711 HA Groningen

groningen@mfhoreca.nl

www.mfhoreca.nl

050 311 22 44

 

Waar vind ik een baan in een kroeg? - Posted at 12:49 on 4/12/2010 by mfhoreca
 

Wil je naast je studie wat bijverdienen of wil je graag full time gaan werken? Ben je op zoek naar een horecabijbaan, parttime horecabaan, vaste horecabaan als barmedewerker, bedieningsmedewerker, evenementenmedewerker, horecamedewerker, zelfstandig werkend kok of chef kok? Bij MF Horeca horeca-uitzendbureau & payrolling in Groningen ben je aan het juiste adres!

 

Ben jij die flexibele horecamedewerker die wij zoeken? Meld je dan nu aan voor de MF Horeca pool.

 

Voor horecabedrijven in Groningen, Friesland en Drenthe zijn wij op zoek naar horecamedewerkers met ervaring in de horeca. Heb je nog geen ervaring dan kun je meedoen aan onze horecatraining. Wanneer je bij MF Horeca bent ingeschreven, kun je als oproepkracht werken op de leukste evenementen, feesten en partijen! MF Horeca uitzendbureau & payrolling zoekt barkeepers en bedieningsmedewerkers bij optredens van bekende artiesten, musicals, evenementen of voetbalwedstrijden.

 

Als jij enthousiast bent, niet bang bent om je handen uit de mouwen te steken en flexibel inzetbaar bent meld je dan nu aan voor onze horecapool. Zodra jij je aanmeldt plannen we eerst een kennismakingsgesprek, Hierna kom je in onze pool met oproepkrachten. Op het moment dat wij een leuke horeca vacature binnen krijgen nemen we direct contact met jou op om te kijken of je beschikbaar bent om te werken. Het mooie is dat jij zelf kunt aangeven naar welke dienst je voorkeur uitgaat. Super flexibel en goed betaald.

 

Leukste functies:

Barkeeper, horecamedewerker, bedieningsmedewerker, horecabijbaan, bijbaanhoreca, kok, keukenmedewerker, parttime horecawerk, horecapool, hulpkok, keukenhulp, receptie, nachtportier, chef-kok, zelfstandig werkend kok, souschefkok, oproepwerk horeca, evenementenwerk.

 

 

MF Horeca-uitzendbureau en horecapayroll

Gedempte Zuiderdiep 17

9711 HA Groningen

groningen@mfhoreca.nl

www.mfhoreca.nl

050 311 22 44

 

Waar vind ik een baan in een cafe? - Posted at 12:49 on 4/12/2010 by mfhoreca
 

Wil je naast je studie wat bijverdienen of wil je graag full time gaan werken? Ben je op zoek naar een horecabijbaan, parttime horecabaan, vaste horecabaan als barmedewerker, bedieningsmedewerker, evenementenmedewerker, horecamedewerker, zelfstandig werkend kok of chef kok? Bij MF Horeca horeca-uitzendbureau & payrolling in Groningen ben je aan het juiste adres!

 

Ben jij die flexibele horecamedewerker die wij zoeken? Meld je dan nu aan voor de MF Horeca pool.

 

Voor horecabedrijven in Groningen, Friesland en Drenthe zijn wij op zoek naar horecamedewerkers met ervaring in de horeca. Heb je nog geen ervaring dan kun je meedoen aan onze horecatraining. Wanneer je bij MF Horeca bent ingeschreven, kun je als oproepkracht werken op de leukste evenementen, feesten en partijen! MF Horeca uitzendbureau & payrolling zoekt barkeepers en bedieningsmedewerkers bij optredens van bekende artiesten, musicals, evenementen of voetbalwedstrijden.

 

Als jij enthousiast bent, niet bang bent om je handen uit de mouwen te steken en flexibel inzetbaar bent meld je dan nu aan voor onze horecapool. Zodra jij je aanmeldt plannen we eerst een kennismakingsgesprek, Hierna kom je in onze pool met oproepkrachten. Op het moment dat wij een leuke horeca vacature binnen krijgen nemen we direct contact met jou op om te kijken of je beschikbaar bent om te werken. Het mooie is dat jij zelf kunt aangeven naar welke dienst je voorkeur uitgaat. Super flexibel en goed betaald.

 

Leukste functies:

Barkeeper, horecamedewerker, bedieningsmedewerker, horecabijbaan, bijbaanhoreca, kok, keukenmedewerker, parttime horecawerk, horecapool, hulpkok, keukenhulp, receptie, nachtportier, chef-kok, zelfstandig werkend kok, souschefkok, oproepwerk horeca, evenementenwerk.

 

 

MF Horeca-uitzendbureau en horecapayroll

Gedempte Zuiderdiep 17

9711 HA Groningen

groningen@mfhoreca.nl

www.mfhoreca.nl

050 311 22 44

 


Last Page :: Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer