Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Hostelsclub.com

Home - Profile - Archives - Friends

De Witte Nachten In Sint Petersburg

Posted on 22/5/2009 at 09:01 - 0 Comments - Post Comment - Link

De plaats Sint- Petersburg in Rusland is na Moskou de belangrijkste en bekendste plek van Rusland. Door de vele architectuur uit de 18de en 19de eeuw is Sint Petersburg een geliefde vakantie bestemming. Veder kan je in Sint Petersburg geweldig stappen, museums bezoeken en de geschiedenis ontdekken. Ook is Sint Petersburg de thuis basis van de voormalige president.

Maar Sint Petersburg is absoluut bekend om zijn “witte nachten”, die je eens per jaar kunt zien. Dit is de enige stad in Europa waar je elk moment van de dag tijdens de zomer maanden een wandeling kan maken terwijl het licht is.

Witte nachten, op zijn Russisch (Beliye Nochi) betekend: dat het ongeveer de gehele nacht licht blijft. Deze bijzondere belevenis wordt veroorzaakt door de erg noordelijk geografische ligging van Sint Petersburg. Sint Petersburg is de meest noordelijke stad in de wereld. Omdat het zo hoog ligt ten opzichte van de latitude/ poolshoogte, komt de zon niet onder de horizon waardoor de lucht niet donker kan worden. Voordeel is wel dat de Russen geen straatverlichting nodig hebben in de nachten van Juni en Juli!

De “witte nachten” vinden plaats tijdens de maanden Juni en Juli, vanaf de 20 ste van Juni begint het “Witte nachten festival”, een maand lang worden er dan allerlei feesten gehouden. Het “ witte nachten festival” is in 1993 begonnen er zijn dan elke avond voorstellingen in het Marijnskitheater, ballet voorstellingen etc. Ook zijn alle bruggen in Sint Petersburg tijdens de nachten open.

Het is absoluut een bezoekje waard je kan hier echt ongelooflijke foto's van maken.

Boek nu een hostel in Sint- Petersburg.

Boek nu een hostel in Moskou.

Boek nu een hostel in Rusland.


Oktober fest in Munchen

Posted on 21/5/2009 at 15:09 - 0 Comments - Post Comment - Link

Het beruchte “ Oktoberfest” in München, Duitsland, staat bij de lokale inwoners bekend als het “Wiesn”. Het grootste buiten feest- bierfeest in de wereld. En wordt in 2009 voor de 176ste keer gevierd.

Elk jaar komen er zo'n 6 miljoen mensen naar het Oktoberfeest, die heel wat liters bier naar binnen drinken (ongeveer zo'n 5 miljoen liter). Ook word de beroemde Duitse braadworst flink gegeten, voornamelijk in de typische bier- worst tenten.

Niet veel mensen zijn al bezig met hun trip naar München maar na de zomer komt de herfst en dus ook het [Oktoberfeest]. Als je er over nadenk om naar München te komen en het beste feest aller tijden mee te maken, moet je zeker vooruit denken voordat je te laat bent.

Als je van plant bent om het bier feest te bezoeken in München biedt Hostelsclub.com een geweldige optie, een slaapplek en een bier toer in München, ineen!

Hostelsclub.com biedt namelijk 3 of 4 daagse pakketten aan naar het Oktoberfest in München. De hotels and hostels die worden aangeboden zijn in het centrum van München. Zo heb je de mogelijkheid het Oktoberfeest mee te maken en München te ontdekken zonder een vermogen uit te geven.

Alle pakketten zijn inclusief:

Een slaapplek in een hotel of hostel (voornamelijk in een gedeelde kamer-gemengd en 6 tot 12 bedden). Bedlinnen Handdoeken Gratis bier in de “München travellers bar” (elke dag van 13.00 tot 17.00) Gratis “ all you can eat” in de “ München travellers bar” (elke dag van 13.00 tot 17.00), de bar bevindt zich op het Nache Isartor en Marienplatz. Een plattegrond van München Gratis t-shirt Tour door de stad van ¾ uur. ...........

Als je met Hostelsclub.com boekt krijg je tevens verschillende kortingen bij:

20% bij een toer bij “ Radius Tours”. 20% bij een toer bij “Mike's fiets toer” 20% bij de winkel “Skandal”.

Als jij je oktoberfest nog niet hebt gepland of geboekt, heb je nu de mogelijkheid!

Klik hier om te boeken!!

HostelsClub.com Team wenst je een fijne reis!


JUMBO HOSTEL IN ZWEDEN

Posted on 21/5/2009 at 15:07 - 0 Comments - Post Comment - Link

Sinds het Jumbo Hostel 3 maanden geleden is geopend heeft een een overweldigende publiciteit, dit hostel wordt benoemd in de NY times (krant) en zelfs op BBC (engelse tv zender). Nog zelfs in de vliegtuig shuttle hoor ik een gesprek van een aantal bezoekende gasten van het Jumbo Hostel; “is het al klaar, zijn ze al geopend?”.

Dit zijn ze zeker!

Tijdens het nemen van mijn veel te zware bagage uit de vliegtuig shuttle; vraag ik me al af hoe ik in hemelsnaam mijn koffer naar boven ga slepen in dit vliegtuig. Maar al snel zie ik de luxe lift. Geen zorgen dit is een hostel deluxe! Met flat screen tv's in elke kamer en vloerbedekking in de receptie. In Zweden is het de gewoonte om je schoenen binnen huis uit te trekken, dus ook hier in dit vliegtuig hostel. Kijk dus niet verrast op als je tijdens het in checken ook je schoenen in moet checken. Alles hier is super wit, fris, schoon en gezellig.

Jumbo Hostel heeft 25 kamers en 85 bedden. Alle prijzen zijn inclusief een heerlijk ontbijt. Er zijn bedden in dorm kamers, privé kamers en dubbel en triple kamers. Ook is er de mogelijk in de cockpit te slapen! Dit is een ervaring die je niet dagelijks mee kan maken.

Ik had een ontmoeting met de ondernemer meneer Oscar Dios, de man achter de slapende Jumbo jet. Hij zei mij dat het Jumbo hostel in de toekomst samen zal gaan werken met andere vliegvelden in de wereld. Vliegvelden bieden meestal geen hostel accommodaties, het is daarom een veelbelovende markt en de aandacht voor het Jumbo Hostel tot dusver is groots.

Het Jumbo hostel is gemaakt van een Boeing 747-200 en is in 1976 gebouwd voor Singapore Airlines en heeft later gevlogen voor Pam Am.

Hostelsclub.com is trots om het Jumbo Hostel aan te bieden op de website. Boek nu een nacht in misschien wel een van de coolste hostels in de wereld. Jumbo Hostel Stockholm


Fiets, boot en museum tours in Amsterdam.

Posted on 21/5/2009 at 15:04 - 0 Comments - Post Comment - Link

Naast het grote assortiment hotels, hostels, b&b's, guesthouse, campings en vele andere type accommodaties vond Hostelsclub.com het nu wel tijd om jullie de mogelijkheid te geven ook een tour te boeken in Amsterdam.

Waar staat Amsterdam niet beter bekend om: zoals het maken van een fiets tocht een rondvaart over de grachten, en een bezoekje aan het Madam Tussaud.

Dit kun je nu allemaal boeken op de website van Hostelsclub.com, dit en zelfs meer! Ook kun je een tour maken die je langs de Ice Bar brengt of een leuke rit op de Hop on Hop off bus die door Amsterdam rijdt.

Orange bike biedt samen met Hostelsclub.com de optie een fiets tour te boeken in Amsterdam, dit voor slechts 10 euro! Dit is de Essential Amsterdam Bike tour, deze gaat door het mooie oude Amsterdam en komt langs het Anne Frank huis, de stads tuin (het Hofje), het museum plein, de dierentuin Artis, de windmolen brouwerij, de Nieuwmarkt, de wallen en de niet ontdekte plekjes van Amsterdam. Deze tocht duurt 2 uur, en is om 10.00 of om 14.00 te fietsen. Klik hier voor meer informatie over Orange bike en het boeken van de Essentail bike tour in Amsterdam!

Als je niet zo sportief bent ingesteld maar wel graag Amsterdam wilt ontdekken is een rondvaart over de Amsterdamse grachten met rederij Lovers misschien een idee voor jou! Rederij Lovers brengt je in een luxe cruise boot langs de mooiste plekjes van Amsterdam, over de adembenemende grachten van Amsterdam, langs de grachten panden, het VOC schip, de Zevenbogenbruggen gracht, de Magere Brug, over de Amstel en langs de docks. Een uur in deze luxe cruise boot geeft je een onvergetelijke tocht over de grachten van Amsterdam en dit voor 10 euro p.p. Voor meer informatie over een canal cruise over de Amsterdamse grachten klik hier.

Voor degene van jullie die van alles willen zien en bezoeken is Tours and Tickets Amsterdam misschien wel een goede optie. Tours and Tickets Amsterdam biedt samen met Hostelsclub.com de mogelijkheid diverse tours te boeken.

Voor de voetbal fans is er de World of Ajax tour. Met deze tour neem je een kijkje in de Amsterdam Arena, breng een bezoekje aan de press ruimte, en kan je het gras aanraken waar de spelers op spelen. Tijdens deze 1 uur durende tour zal een enthousiaste gids je alle ins en outs vertellen van het stadium en de legende van Ajax. Deze tour is de boeken tussen 11.00 en 16.30 en kost 8.50, om de World of Ajax tour in Amsterdam te boeken klik hier.

En natuurlijk kan je ook naar het beroemde Madam Tussauds en op de foto met Brad pitt, Kylie Minoque, Johny Depp, Ronaldinho of zelfs met de Koningin! Madam Tussauds is een druk bezocht museum vooral in de zomer maanden. Wil jij er dus zeker van zijn dat je naar binnen kunt en al een kaartje hebt, boek dan nu! Tours zijn er tussen 10.00 en 17.30 en kosten 16 euro voor volwassenen en 12 euro voor kinderen.

Voor wie even lekker willen afkoelen, kunnen een tour maken naar de Xtra cold Ice café in Amsterdam. In deze bar is het -8 graden, de muren, de bar, stoelen en zelfs de cocktail glazen zijn van ijs gemaakt. Bij binnenkomst wordt thermo kleding gegeven. Je betaalt voor deze tour 11.50 euro en kunt deze maken tussen 14.00 en 00.00 op vrijdag en zaterdag zelfs tot 01.00. Voor het boeken van de Xtra cold Ice bar tour in Amsterdam klik hier.

Voor degene van jullie die lekker willen rondrijden door Amsterdam is de Amsterdam city tour uitstekend. Deze tour is in verschillende talen, de bus heeft een doorzichtig dak dat open kan in de zomermaanden. Met deze bus tour door Amsterdam bezoek je de Amsterdamse grachten, de wallen, de oude haven, rommelmarkten, de rivier de Amstel, en vele museums. Ook breng je met deze tour een bezoekje aan de diamanten fabriek. Deze bus tour duurt 2 uur en is beschikbaar van 09.30 tot 16.15. De kosten voor deze tour zijn 13.50 euro. Om de hop on hop off bus in Amsterdam te boeken klik hier.

Ben jij van plan naar Amsterdam te komen en wil je graag een boottocht maken een fiets huren of een leuke tour maken, neem dan snel een kijkje in ons assortiment voordat alles is volgeboekt.

Ook nog op zoek naar een accommodatie in Amsterdam?


Hosting door HQ ICT Systeembeheer