Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Hotel

Lekker vliegeren in Scheveningen

15:10, 21/9/2012 .. 0 comments .. Link

Volgende week lekker weer naar het vliegerfestival in Scheveningen. Vorig jaar voor het eerst geweest, maar was toen vrij laat. Dit jaar ga ik al wat vroeger zodat ik lekker op tijd ben. Daarna als het een beetje mooi weer is een hapje eten aan het strand en daarna natuurlijk weer de hotelkamer opzoeken. Wat houd ik toch van het Scheveningse strand!

Terug uit Scheveningen

18:11, 9/9/2012 .. 0 comments .. Link
Zo. Dat was een heerlijk weekend in het hotel in Scheveningen. Zoals ik van de week al blogde tipte m'n neefje me over het Kurhaus. Daar ben ik dan ook geweest. Het was prachtig weer. Gelukkig is het strand heel breed en zijn er naast het strand voor het Kurhaus ook wat andere opties om heen te gaan. Zo ben ik een dagje naar het Zwarte Pad geweest. Hier heb je leuke strandtenten als Buiten en de Karavaan. Hier is het prima toeven. Vandaag ben ik nog even richting Zuiderstrand gegaan. Hier zijn vooral mensen uit Den Haag zelf te vinden.

Steigenberger Kurhaus hotel

Het hotel is direct gesitueerd aan het strand. Het hotel heeft een goed restaurant en een bar. In het restaurant kun je soms ook genieten van de pianist. Vooral voor zakenmensen is het Kurhaus populair. Er zijn immers voldoende conferentiezalen. Wat ik zelf erg fijn vind is dat je er kunt fitnessen. Ik vind het belangrijk om veel te sporten. Als je dit ook vind, dan is dit wellicht het beste hotel in Scheveningen. Bij het hotel zijn ook autohuur en fietsverhuur aanwezig, wel zo handig als je dit niet vooraf hebt geregeld.

Bekijk hier de website van het Kurhaus.Hotels en zo

21:12, 4/9/2012 .. 0 comments .. Link
Wie vind het nu niet lekker om eventjes lekker een paar dagen weg te gaan in eigen land. Je huurt een bungalow, zet een tentje op op een camping of je boekt een hotel. Het kan allemaal. Wat dat betreft heeft Nederland voldoende mogelijkheden voor een klein tripje of weekendje weg.

Vroeger stond ik vaak met mijn familie op campings in Zeeland. Heerlijk op het strand banjeren, tafeltennissen en genieten van de zon. Tegenwoordig houd ik van gemak. Dan kom je al snel in een hotel terecht. Er zijn veel hotels waar alles inclusief is. Zo kun je als je auto hebt geparkeerd al aanschuiven bij het buffet, is er vermaak voor de kinderen en nog vee lmeer. Omdat ik een drukke baan heb vind ik dit heerlijk. Lekker nergens aan denken en alles is geregeld.

Als ik naar het strand ga is dat meestal voor een dagje. Vaak ga ik dan naar Scheveningen of Zandvoort. Omdat de auto parkeren altijd vrij lastig is ga ik met het openbaar vervoer. Zo'n dagje kost stiekem altijd best wat energie, ook al wil je natuurlijk ontspannen. Op advies van m'n neef heb ik een hotel aan het strand geboekt via Hotel Scheveningen. Om m'n vrouw te verrassen heb ik een overnachting bij het Kurhaus geboekt. Dit hotel ligt echt voor de boulevard aan het strand en je kunt er ook heerlijk eten. Een echte aanrader dus.

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links

Hotel Scheveningen
Hotel Winterberg

Categories


Recent Entries

Lekker vliegeren in Scheveningen
Terug uit Scheveningen
Hotels en zo

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer