Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Leukste Hotels

28/4/2010 - Mijn blog over Hotels

Welkom op mijn Hotelblog. Op deze blog wil ik een verslag bijhouden van alle hotels die ik in de afgelopen vakanties heb ontdekt en waarvan in natuurlijk wel of niet heb genote.n Dat zijn er nogal een aantal dus ik heb al een achterstand in te lopen. Vele landen en steden heb ik met mijn partner bezocht. Nog mr hotels zijn uitprobeerd. En er zijn er nogal hotels die met de buitenwereld gedeeld mogen worden. Laatst zijn we in Praag geweest. Daar zaten we in een hotel dat op loopafstand was van het station. Omdat we ook met (nacht) trein zijn gegaan naar Praag, was dit een perfect hotel voor overnachting. Daarnaast was het ook nog eens op loopafstand van het centrum. Een perfecte locatie dus. Daarover later meer. Waarom ik een blog wil bijhouden over hotels? Goede vraag. Ik vind het prachtig om in mijn vrije tijd bezig te houden met schrijven. Vroeger vond ik het ook al heerlijk om verhaaltjes te schrijven voor kinderen en als de schrijflust er eenmaal in zit, krijg je het er volgens mij ook moeilijk uit. Ik ben een creatief doorzettend persoon. Dat zit in mijn aard. Het bijhouden van een blog is voor mij dan ook een peule shil. Vaak hoor je dat het opzetten van een blog een eitje is, maar dat mensen er na een tijdje het bijltje neergooien. Ik zal proberen mijn best te doen, hier niet aan mee te doen. Genoeg te praten over hotels. Dat kan ik u verzekeren. Wat ook leuk is aan het feit dat ik het wel en wee van hotels opschrijf op mijn online blog, is dat ik de gebeurtenissen & ervaringen kan bewaren voor later. Nu zit het allemaal in mijn hoofd, maar de vraag is natuurlijk of dat later ook zo is. Hoe sneller ik het opschrijf, hoe completer ik het bewaar voor later ;). Daarnaast hebben mijn lezers (als ik die uberhaupt krijg) als het goed is, ook wat aan mijn informatie. Ik kan bijvoorbeeld perfect vertellen hoe je met de trein naar Praag kan gaan. Ook kan ik vertellen hoe het is om met busjes en vliegtuigen door China te trekken. In mijn komende posts zullen jullie hierover kunnen lezen. Later volgt meer!
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Reizen is mijn hobby. Hotels bezoeken hoort daar automatisch bij. Niet elk hotel is even goed...daarom houd ik een weblog bij om mijn kennis te delen met anderen over de hotels die ik allemaal tegenkom.

Recent Posts

Mijn blog over Hotels

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer