Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Weekendje Amsterdam

31/7/2009 - Vakantie in een hotel in AmsterdamAmsterdam, de hoofdstad en grootste stad van Nederland heeft een bevolking van ongeveer 1 miljoen, en wordt bezocht door ongeveer 4,5 miljoen mensen per jaar vanaf elke mogelijke plek op deze aarde. Het is de vierde meest bezochte stad in Europa. De dingen die mensen het meest doen en geld aan besteden terwijl ze in een van de Amsterdam hotels verblijven zijn de culturele instellingen, winkels, en de vele restaurants. Enkele andere opmerkelijke plaatsen die mensen doet kiezen om in een hotel in Amsterdam te verblijven zijn het Rijksmuseum en natuurlijk het Anne Frank Huis, twee van de meest bezochte attracties.

Vanwege de aantrekkelijke en uitstekende musea, coffeeshops, architectuur, etc is een verblijf in een van de Amsterdam hotel een unieke ervaring op zichzelf. Het Van Gogh Museum is een andere trekpleister, die krijgt ongeveer 1,55 miljoen bezoekers over de vloer. Het oudste gebouw, Oude Kerk, in de buurt van heel wat hotels in Amsterdam, trekt ook veel bezoekers.Het oudste houten gebouw, het Houten Huys ten Begijnhof is een zeldzaam voorbeeld van gotische architectuur in Amsterdam. Vanwege de enorme inkomende toeristen elk jaar, kun je in bepaalde periodes in vele Amsterdam hotel voor speciale arrangementen genieten. Amsterdam is beroemd voor zijn nachtleven en een brede waaier aan clubs en pubs bevinden zich in de buurt van je hotel Amsterdam Zentrum. De belangrijkste pleinen hiervoor in Amsterdam zijn het Leidseplein en het Rembrandtplein.
0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

29/6/2009 - Een paar leuke hotels in Amsterdam

De locatie van de meeste Amsterdam hotels is goed als ze in de buurt van de belangrijkste bezienswaardigheden ligt.Een dergelijk hotel is Hotel Nicolaas Witsen, die is gelegen nabij de beroemde Albert Cuypmarkt en het Heineken museum.Een ander hotel is Apple Inn Hotel, dat alle mogelijke comfort voor zijn gasten biedt en erg centraal gelegen is. Het is ook een van de mooiste hotel in Amsterdam.
0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

19/5/2009 - Steden rond Amsterdam

Een weekendje weg in een hôtel à Amsterdam is ongelooflijk leuk maar er zijn natuurlijk nog heel wat andere plaatsen in de buurt van Amsterdam, die ook het bezoek waard zijn.

Brugge is een van die plaatsen. Deze stad is een belangrijke historische World Heritage Site van de UNESCO. Haar middeleeuwse architectuur en bezienswaardigheden zijn adembenemend en enkele belangrijke attracties zijn de Basiliek van het Heilig Bloed (dat is de relikwie van het Heilig Bloed), het moderne Concertgebouw ( "concert gebouw"), de oude St-John's Hospital, De Sint-Salvator's Cathedral , Het stadhuis op de Burg plein, oude stadspoorten (de Kruispoort, de Gentpoort, de Smedenpoort, enz.) en nog veel meer. Al deze wonderen kunnen gemakkelijk worden verkend eenmaal men besluit te gaan voor een verblijf in een hotel Bruges.

Antwerpen is een stad dicht bij Brussel, waar men kan verblijven in een hotel in Antwerpen en een grote schat aan bezienswaardigheden kan gaan ontdekken, zoals de Antwerpse Zoo, de kathedraal van Onze Lieve Vrouw, Plantin-Moretus museum, het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten en nog veel meer.

Brussel is een prachtige stad die vraagt om een bezoek, zoals men kan makkelijk kan zien wanneer men logeert in een hotel in Brussel en gaat rond kijken en genieten van alles wat de stad te bieden heeft.
0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

About Me

Logeren in een hotel in Amsterdam is een uitstekende garantie voor een geslaagde citytrip, boordevol bezienswaardigheden, leuke hotels in Amsterdam, musea, eten en drinken, ...

Friends


Hosting door HQ ICT Systeembeheer