Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Citytrip in een hotel in Antwerpen

Weekendje Antwerpen

Posted in Unspecified


Antwerpen, de thuisbasis van de Vlaamse barokke meester Rubens, heeft niet alleen een schat aan uitstaande musea, pittoreske galerijen, gebeeldhouwde straten en prachtige architectuur, maar is ook vastgeregen met verfrissende groen en stedelijke achtervolgt. Zijn cultuur, geschiedenis, bruisende nachtleven en de wereld klasse winkelstraten zijn makkelijk te bereiken, dankzij de uitstekende verbindingen door de lucht-, trein-, snelweg en zelfs water. Rubens' stad bij uitstek, toeristen uit de hele wereld toestromen deze stad en controleer in de vele Anvers hotel voor het hele jaar door. Antwerpen is al lange tijd een belangrijke stad in de landen van de Benelux, zowel economisch als cultureel, vooral vóór de Spaanse Furie van de Nederlandse Opstand.

Het is gelegen op de rechteroever van de Schelde, die is gekoppeld aan de Noordzee door het estuarium Westerschelde. De hotels variëren van luxe hotel Antwerpen, en zijn zeer gunstig gelegen in de stad. Geniet van de gastvrijheid en een goede nachtrust in een hotel Anvers, en de onderneming uit aan de open, zeer aangenaam bezienswaardigheden in de stad. Als u op zoek bent om de gebruikelijke Belgische voelen aan een stad, kijk dan in een hotel in Antwerpen nabij het treinstation. Dit gebied is ook het Joodse deel van de stad.

De aanwezigheid van vele 'Chassidic' joodse volk geeft de stad een sfeer die niet kunnen worden gevonden in andere Belgische steden. Antwerpen staat bekend om haar lokale producten en in augustus elk jaar de Bollekesfeest plaatsvindt. Het Bollekesfeest is een showcase voor dergelijke lokale producten als bier uit de brouwerij De Koninck, beter bekend in Antwerpen als een "Bolleke", de Mokatine snoepjes gemaakt door Confiserie Roodthooft, Elixir d'Anvers, een lokaal gemaakte likeur, lokaal gebrande koffie uit Koffie Verheyen, suiker uit Candico, Poolster pekelharing, Equinox paardenvlees, en anderen. Daarnaast zijn er talloze restaurants en gezellige eethuisjes die kan worden bereikt door lopen een paar meter van uw Hotel Antwerpen, want ze zijn allemaal gegroepeerd en gelegen rond de stad.

Net als haar zus steden Antwerpen is zeer goed verbonden met andere populaire toeristische bestemmingen. Men kan nemen een vlucht, trein of bus rit naar steden zoals Brugge, Brussel, Gent. Er is gewoon zoveel te doen tijdens een verblijf in een Hotel Amberes. Met zoveel gebeurtenissen rij het hele jaar, de beste tijd voor een bezoek aan de stad is, goed, anytime!

15:44 - 3/8/2009 - comments {0} - post comment


Andere populaire toeristenbestemmingen

Posted in Unspecified
Brussel De hoofdstad van België, Brussel heeft nogal een facelift in de afgelopen jaren voor het aantrekken van meer toeristen. Hun inspanningen werden goed ontvangen. Teelt van een 10e eeuwse vesting stad naar een metropool van meer dan een miljoen inwoners, Brussel zeker veel te bieden heeft. Het is altijd een warme ervaring om te controleren in Brussels hotel en ervaar de gastvrijheid. De bezienswaardigheden zijn een traktatie op een van de zintuigen.

Een van mijn recente favoriete bestemming in Europa, Brugge roert uw emoties. De zeer goed bewaard gebleven middeleeuwse architectuur, de geplaveide straatjes, de grachten, de veerboot ritten, de chocolade, kan men verder gaan en over Brugge. Het heeft enkele van de meest charmante hotels Brugge om u tegen zeer redelijke prijzen.

Het is niet zo groot als Antwerpen, maar groter dan Brugge. Gent is ook de bloem stad van België. Flower telers uit de regio rond Gent verkopen hun mooie begonia's en azalea's over de hele wereld. De hotels in Gent zijn genoeg en het vereist geen taak in het boeken van een hotel. Het is niet zo druk als Brugge, dus het maakt voor een rustige vakantie, met prachtige bezienswaardigheden. Gent is erin geslaagd om haar middeleeuwse macht te houden met de tijden. Het centrum van de stad alleen al is een showcase van de middeleeuwse Vlaamse welvaart en commercieel succes.

09:06 - 9/7/2009 - comments {0} - post comment


Enkele hotels in Antwerpen

Posted in Unspecified
Kom en verblijf overnachten in een hotel in Antwerpen als het Vlaams zou zeggen, en geniet van de ervaring van Antwerpen . U zult onvergetelijke herinneringen aan uw verblijf in Antwerpen. Er zijn veel hotels gunstig gelegen nabij de stad, maar ik heb melding gemaakt van slechts een paar van hen.Agora Hotel is gelegen op het prachtige "Koningin Astridplein", in het centrum van Antwerpen. Na een lange geschiedenis hotel, het hotel werd volledig opnieuw te bouwen op dezelfde plek. Binnen een korte afstand van het centraal station, vindt u alle bezienswaardigheden op loopafstand van het hotel. De moderne lobby is een uitstekende plek om te beginnen uw tocht via Antwerpen, de kamers zijn perfect om te ontspannen na een drukke dag. Alle kamers beschikken over koffie en thee fascilities.Hotel Docklands is een 3-sterren deluxe hotel tussen de haven en internationel het historische gedeelte van het centrum van de stad. De directe omgeving van het hotel biedt voldoende gratis parkeergelegenheid. De vriendelijke medewerkers zijn altijd op hun hielen en blij om u te helpen met al uw vragen.


Uitkijkend over de Antwerpse pittoreske Central Park, de Leopold Hotel biedt een ideale en centrale plaats voor het verkennen van de stad van diamanten. Na een lange dag van het verkennen van de stad kunt u terugkeren naar het comfort van het hotel en genieten van enkele van de faciliteiten die zij te bieden hebben, kunt u proberen een typisch Belgisch bier in de Blue Diamond Bar, of proeven van de culinaire hoogstandjes van de Franse -Belgische keuken in de Quinten Restaurant, vóór pensionering aan uw kamer.

04:32 - 30/6/2009 - comments {0} - post comment


Description
Antwerpen, Scheldestad, stad van Rubens, en zoveel meer... Een weekendje weg in een hotel in Antwerpen is een van de beste garanties op een meer dan geslaagde citytrip!
Home
User Profile
Archives
Friends
Hotels in Cannes
Hotels in Rotterdam
Hotels in Gent
Hotels in Brugge
Hotels in Antwerpen
Hotels in Amsterdam
Hotels in Parijs
City trip Brugge
Visit Brussels
Weekendje Valkenburg
Recent Entries
- Weekendje Antwerpen
- Andere populaire toeristenbestemmingen
- Enkele hotels in Antwerpen
Hosting door HQ ICT Systeembeheer