Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Onwaarschijnlijk genieten in een hotel in Bergen

Enkele hotels in Parijs

16:52, 24/7/2009 .. 1 comments .. Link

All the best quarters of the centre of Paris are few minutes walking from the Hotel Residence la Concorde. The magnificent place de la Concorde is waiting for you. The Louvre museum will reveal you its secrets. The shops of the world-famous jewellers of place Vendôme will be in your memories for a long time. The hotel Parijs and especially the manager, Mr Saada, will know how to welcome you after a busy sightseeing in the capital. We propose you a renovated decoration and a warm and quiet welcome. A simply perfect Paris hotel!Hotel Ile de France Opera
is a charming 3 star hotel, in the center of Paris. In this building, dating back to the 18th century, lived Madame de La Vallière, the favorite mistress of King Louis XIV. Ideally located in the heart of Paris, you will find this charming 3 star Paris hotel, located between the Opera Garnier and the Bourse, to be the ideal site for discovering Paris and within perfect reach for sightseeing, shopping and business activities. One of the most marvellous hotels in Parijs!

Mijn zalig weekendje weg in een hotel in Bergen

16:51, 15/4/2009 .. 0 comments .. Link


Je houdt van de zee en wil er graag eens een weekendje op uit? Doe dan zoals ik, ik kom net terug van een onvergetelijk paasweekend in een hotel in Bergen, waar ik het ongelooflijk naar m'n zin heb gehad, volledig alleen weliswaar, maar toch, zeker voor herhaling vatbaar! Bergen aan Zee is een bruisende badplaats met een leuke boulevard. Er zijn veel restaurants, overnachtingsmogelijkheden en is er een zeeaquarium.

Tijdens een vakantie, kort of lang, in een van de hotels in Bergen zul je je dus onmogelijk vervelen, of het hoogseizoen is of niet. Natuurlijk is het vooral 's zomers erg druk en gezellig, met een resem badgasten uit binnen- en buiteland. Er is dan ook van alles te doen voor iedereen en er zijn veel leuke restaurants. Maar ook als u genoeg heeft van de drukte, is het leuk om in een hotel Bergen te verblijven. Immers, het dorp is ingesloten door de duizenden hectaren grote Kennemerduinen waar u vele kilometers kunt rondzwerven zonder iemand tegen te hoeven komen.Als je van natuur houdt is een verblijf in een Bergen hotel dus absoluut aangewezen! Bergen aan Zee ligt ten westen van Bergen zelf en, zoals de naam al zegt, ligt direct aan zee en omringd door bossen en midden in het Noordhollands Duinreservaat Bergen aan Zee. Villa's, huizen, hotels Bergen en appartementen zijn gebouwd in duinpannen of juist op de duintoppen. De vergezichten spreken tot de verbeelding, kijkend over de Noordzee droom je weg.Hieronder laat ik je wat nader kennismaken met sommige van de hotels in Bergen waar ikzelf al ben geweest. In de toekomst volgen er ongetwijfeld nog heel wat, ik zal m'n uiterste best doen deze blog zo goed als kan actueel en fris te houden. Tot binnenkort eens!

Hotel 1900

09:58, 9/3/2009 .. 0 comments .. Link


Hotel 1900 is een bijzonder leuk driesterrenhotel met 60 kamers. De sfeervolle kamers zijn gesitueerd in twee oude villa's en in de tuin.

U vindt dit sfeervolle Bergen hotel pal in het centrum en toch rustig gelegen in een klein zijstraatje onder de hoge bomen. Natuurlijk zijn alle gezellig ingerichte kamers voorzien van telefoon met internetaansluiting, bad en/of douche, toilet en T.V.

Zonder overdrijven een van de allerbeste hotels Bergen die ik ken!

Hotel Het Witte Huis

20:11, 1/3/2009 .. 0 comments .. Link


Hotel Het Witte Huis is een rustig en sfeervol hotel en is gelegen in een van de mooie lanen van Bergen.

Dit hotel Bergen is gelegen op korte afstand van het gezellige centrum en ongeveer 5 km van het strand. Mocht u na bijv. een wandeling of fietstocht in de mooie omgeving even lekker willen uitrusten, kan dit op ons zonneterras of in de lounge.

Als je een rustig, comfortabel en gezellig hotel in Bergen zoekt: dit is het!

Herberg van Schoorl

13:37, 22/1/2009 .. 0 comments .. Link


Herberg Van Schoorl is een gemoedelijk en comfortabel familiehotel, sinds kort uitgebreid met Het Landhuis. De Herberg ligt in het centrum van Schoorl, Het Landhuis ligt op een steenworp afstand net buiten het centrum. Een uitstekende lokatie dus voor een actief of ontspannen verblijf aan de voet van het prachtige duingebied in Noord-Holland.

Vanuit dit Bergen hotels bent u binnen 1 minuut in de duinen: per fiets bent u in 10 minuten op het strand of in het gezellige centrum van Bergen.

Dit is een van die heerlijke hotels in Bergen waar uw dag goed begint met een uitgebreid ontbijt, dat je klaarstoomt om de dag te gaan trotseren en te genieten van al het moois dat Bergen te bieden heeft!

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links

Hotels in de Ardennen
Hotels in Antwerpen
Hotels in Amsterdam
Hotels in Zwolle
Hotels in Zeeland
Hotels in Valkenburg
Hotels in Rotterdam
Hotels in Oostende
Hotels in Bruges
Hotels in Parijs
Hotels in Deventer
Hotels in Blankenberge
Hotels in De Panne
Hotels aan de Belgische Kust

Categories


Recent Entries

Enkele hotels in Parijs
Mijn zalig weekendje weg in een hotel in Bergen
Hotel 1900
Hotel Het Witte Huis
Herberg van Schoorl

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer