Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Geniet van een weekendje Berlijn

Stedentrip Berlijn!

Posted on 16/7/2010 at 19:23

Een reis naar Berlijn

Over de stad Berlijn

Berlijn is een kolossale stad in Duitsland. Mijn oom ging naar Berlijn en deelde zijn ervaring met mij. Dus probeer ik zijn ervaringen te delen vanuit mijn verbeelding heb zijn ervaring hier neergepend. Berlijn is de hoofdstad van Duitsland en Berlijn is ook de grootste stad van Duitsland. Berlijn is een belangrijk centrum van cultuur, politiek, media en wetenschap in Europa. Berlijn is gelegen in het hartje van Europa. Berlijn heeft een seizoensgebonden gematigd klimaat met strenge winters en lekker warme zomers. Berlijn is een scene-stelende combo van glamour en glans, vol met top mueseums en galeries, grand opera's en clubs, gastronomische restaurants en ga zo maar door. Berlijn is het best bekend om zijn historische vereniging, van mueseums, clubs, bars, street art, paleizen en meer. Berlijn is een cultureel rijke stad met ontzettend veel dingen te doen en het is gemakkelijk om het te doen op je eentje (of met vrienden / familie ). Neem de tijd om na te denken in het Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche, waar de ruïnes van de oude kerk en de nieuwe aangrenzende kerk levendig in mekaar overgaan als symbool van de stad Berlijn heden en verleden. Op zijn reis zag hij een mooi hotel in de straten van Berlijn waar hij graag had verbleven. Het Mandala Hotel is gelegen in het hart van de stralende nieuwe Berlijnse Potsdamer Platz, omgeven door fascinerende moderne architectuur en een tussentijdse zee van futuristische wolkenkrabbers, en ingeklemd tussen de Sony en Daimler Chrysler gebouwen.Het hotel is volledig uitgerust met alle nieuwste technologieën en faciliteiten. Men kan ook Berlijn verkennen met de bus en langs de meeste bezienswaardigheden van Berlijn passeren. Sommige bussen bieden de mogelijkheid om te hoppen in en uit de bus op 12 verschillende haltes. Dit maakt het een uistekende methode om de stad te gaan bezoeken.

Berlijn staat ook bekend om zijn uitstekende keuken en de tal van hoog gewaardeerde internationale restaurants in de stad. Er is ook een ruime keuze aan restaurants, die voortreffelijke maaltijden bieden uit de wereldkeuken. Berlijnse bieren nodigen u uit om even verfrissend te genieten. Een hotel temidden van de hoogst culinaire restaurants in Berlijn is het Hotel Schloss Im Grunewald, gelegen in een van de meest uitzonderlijke gebieden van Berlijn, de exclusieve wijk Grunewald. Elegantie en ruimte zorgen voor een verplichte vraag om kunst en vormgeving, en de uitzonderlijk ligging vlakbij het indrukwekkende Grunewald bos, maken het tot een van de mooiste creaties en hotels in de stad.

Berlijn: Stad van Cultuur, Media en Wetenschap

Posted on 16/6/2010 at 19:44


Berlijn is een wereldstad van cultuur, politiek, media en wetenschap. Geniet dus van je weekendje weg en geniet onder de bomen, hetzij in het centrum of in de buitenwijken. Sommige tuinen zijn prachtig gelegen. Ook vindt u romantische bootrestaurants met een bijzondere ambiance voor een mooie zomeravond. Echter, niet alleen de tuinen bieden de kans om buiten te zitten voor een drankje of diner, de ontelbare cafes en restaurants in de stad zorgen er ook voor dat men er leeft en kan genieten zoals een bourgondiër. Het legendarische nachtleven van Berlijn biedt alles wat men wenst aan een toch wel democratische prijs. Een hotel dichtbij de belangrijkste uitgangscentrums van de stad is het City Partner Hotel aan de Gendarmenmarkt , het ligt in Berlin-Mitte, direct in het historische centrum van Berlijn, vlakbij de beroemde Gendarmenmarkt. Het is op loopafstand van de Friedrichstrasse, de Brandenburger Tor, Unter den Linden, het museumeiland en het regerings district. Berlijn is een makkelijke stad om rond te gaan te voet of met de metro. Berlijn is een stad die meer dan de moeite waard is om te bezoeken. Berlijn is bekend om zijn talloze culturele instellingen, waarvan er veel genieten van een internationale faam. De diversiteit en levendigheid van de Zeitgeist Metropolis heeft geleid tot een steeds veranderende en vooruitstrevend imago in vergelijking met de andere grote steden. De stad heeft een zeer diverse kunstscène, en is de thuisbasis van circa 420 galerieën. Hier is ook weer een hotel perfect gelegen dichtbij de vele galerijen. Hotel Europa City is gelegen in het hart van West-Berlijn, aan de beroemde Kurfürstendamm. Het hotel ligt op loopafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad, zoals het Europa Centrum, de dierentuin en het KaDeWe. Het hotel heeft alle moderne faciliteiten en gebruikt alle nieuwste technologieën in bijna alle dingen.

Feesten in Berlijn

Posted on 16/5/2010 at 19:45

Nachtleven in Berlijn

Berlijn heeft een van de meest uiteenlopende scènes en het bruisende nachtleven in Europa. Er is altijd iets nieuws te ontdekken in de verschillende clubs met hun nieuwe muziek en stijlen. In de stad vindt men vele clubs en bars waar het feest nooit ophoudt. De club scene in berlijn is een van de grootste. Er zijn tal van Britse cafes overal in de stad. Berlijners drinken bovendien graag cocktails. Een aangename manier om de avond te starten is een drankje nuttigen in één van de vele cocktailbars. Vooral de stijlvolle lounges zijn momenteel erg populair voor een drankje voor of tijdens het uigaan. Berlijn is een veilige plaats om uit te gaan in vergelijking met tal van andere steden. Dichtbij het uigangscentrum van de stad is er een hotel dat ideaal gelegen is, het Park Hotel Blub biedt alles wat een zakenreiziger of een stadsbezoeker zich kan wensen, een gemakkelijke toegang voor de reiziger, moderne en comfortabele suites, waar voor je geld en een zeer vriendelijke en attente service. Dit hotel ligt dichtbij het uigangsleven van de stad en het lijkt een goede omgeving om te genieten van het nachtleven.

Overnachten in de stad Berlijn

Posted on 16/4/2010 at 19:46

Hotels in Berlijn

Er zijn talloze hotels Berlijn die de ideale gelegenheid bieden om te overnachten tijdens je citytrip naar Berlijn. Het succes van je weekendje weg hangt meestal nauw samen met de kwaliteit van je verblijf in de stad en dus met je hotels Berlijn . Kies je hotel in Berlijn dus zorgvuldig zodat je geen onverwachte stoten tegenkomt die het ganse verblijf in de war sturen. Online boeken is zeker en vast een must want de prijzen op het internet zijn meestal stukken lager dan de prijs die je vindt in het hotel zelf. Als je op zoek bent naar een aantal hotelrecensies voor hotels in Berlijn kan je misschien even piepen op de website hotelsblog.nl waar je tal van recensies kan vinden die eerlijk alles weergeven.De meeste 3 sterren hôtels Berlin bieden voldoende luxe voor een aangenaam verblijf aan een betaalbare prijs.


Hosting door HQ ICT Systeembeheer