Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Fantastische paar dagen op hotel in Blankenberge

25/1/2010 - Vakantie op hotel in AntwerpenVoor een perfecte vakantie, paar dagen doorbrengen in een Anvers hotel. Reputatie van Antwerpen als centrum van de diamanthandel en 's werelds vijfde grootste haven, natuurlijk overschaduwt zijn verborgen juweeltjes van middeleeuwse straten, renaissance monumnets en het bruisende nachtleven. Antwerpen is ook bekend om zijn haven, mode en verschillende beroemde schilders als Rubens en Van Dijck. Echter, om ze allemaal te genieten, moet u besteden atleast een week in een hotels Antwerpen.

De beste manier om meer te weten over deze stad, terwijl u verblijft in een hotels Antwerpen, is de meest belangrijke historische gebouwen en bezoek de musea. De meeste van de architectonische hoogtepunten dateren uit de 16de en 17de eeuw. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werden de meeste van deze gebouwen getekend. Er zijn echter nog genoeg van hen voor u, als u de hoop een paar dagen doorbrengen in een hotels Antwerpen inorder om ze te bewonderen. Het belangrijkste gebouw van deze stad is het stadhuis dat werd gebouwd in de 16de eeuw. Het is ook bekend als 'de Metropolis'. U moet het oudste gebouw in de stad te bezoeken, 'De Steen', dat is een 800 jaar oude kasteel. Andere belangrijke gebouwen en musea te bezoeken tijdens uw vakantie in hotels Antwerpen onder kathedraal van Onze Lieve Vrouw, Rubenshuis, Museum Plantin-Moretus, Butcher's Hall , Centraal Station, Grote Markt, het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten en de Carolus Borromeuskerk.


Na enkele uren van bezienswaardigheden in de stad zou u graag om te ontspannen voor bepaalde tijd. Daarvoor kunt u de Groenplaats, dat is een plein omringd door cafes. Hier kunt u enkele van de vele speciale bieren. Een bezoek aan de Zoo van Antwerpen zou zeker geeft je een verfrissende verandering terwijl de tijd doorbrengen in Hotels Antwerpen. Als u modebewuste, bezoek Meir, de fashoinable winkelstraat. U vindt de meest stijlvolle collecties hier allemaal te danken aan de inspanningen van de enkele van de grote jonge en talentvolle ontwerpers.

De meeste van de bezoekers liefde verblijf in Antwerpen Hotel, voor de diamantsector, dat beroemd is de hele wereld. Er zijn talloze workshops en diamant jwelery winkels in Antwerpen, waar u kunt kijken hoe deze edelstenen worden geslepen en gepolijst. De grootste winkel in de stad is Diamondland. Donot missen enkele van de wereldklasse diamant sieraden te kopen bij deze winkel. Je zal zeker willen terugkomen voor meer.

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

19/11/2009 - Andere leuke bestemmingen in BelgiLogeren in een Gent hotel Na een verblijf in Blankenberge hotel, krijg je prachtige herinneringen aan België en wil je terugkomen voor meer. Gent is sinds lange tijd overschaduwd door Antwerpen en Brugge. Vandaag deze stad van de schilderachtige straatjes en kronkelende grachten krijgt erkenning en de miljoenen toeristen zorgt ervoor dat Gante hotel tenminste een keer. Gent biedt haar toeristen bewaarde gebouwen, monumenten en kunstschatten te maken uw vakantie onvergetelijk ervaring.

Antwerpen, ook bekend als de 'stad door een rivier' zal verwelkomen u met open armen als je van plan bent om uw vakantie doorbrengen in een Hotel Antwerpen. Een bezoek aan een Antwerps hotel zal u kennismaken met de schatten die de stad heeft gevestigd in zichzelf. U vindt een aantal toeristische attracties zoals oude musea, kastelen, forten, kerken, aan galeries, restaurants en bars genoeg uw vakantie in deze Belgische stad droomachtige.

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

18/10/2009 - Enkel aan te bevelen hotels in Blankenberge

Hotel du Commerce

Hotel du Commerce is gelegen in het centrum van Blankenberge en op slechts 4 minuten van het strand. Dit Blankenberge hotel is omgeven door vele gezellige restaurants, terrasjes en winkels. Het biedt 28 kamers met alle moderne comfort en gemak.

Hotel Saint Sauveur

Hotel Saint Sauveur is centraal gelegen en ligt op slechts 100 meter afstand van het strand en het casino. Er zijn 46 kamers, alle modern en goed uitgerust. De faciliteiten van dit hoteles Blankenberge ook een zwembad, whirlpool, solarium, sauna en stoombad. Een ontbijtbuffet wordt ook aangeboden en een parkeerplaats.

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

About Me

Blankenberge wordt terecht de parel aan de Kust genoemd. Op hotel in Blankenberge is het altijd heerlijk toeven, zon, zee en strand en natuurlijk heel lekker eten en drinken tot in de vroege uurtjes!

Friends


Hosting door HQ ICT Systeembeheer