Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Citytrip naar Brussel

31/7/2009 - Op hotel in Brussel

Brussel is de hoofdstad van België en het administratieve centrum van de Europese Unie. Dit heeft verdiend de stad de titel van de Hoofdstad van Europa. Een stad thronged door alle nationaliteiten: sommige instellen kamp, anderen voor een bezoek aan de stad en het verblijf in talrijke verleidelijke hôtel à Bruxelles. Dit heeft Brussel een kosmopolitische smaak aan de atmosfeer. De levendige sfeer van Brussel wordt nog versterkt door de schilderachtige middeleeuwse straatjes, levendige pleinen, mooie boulevards, indrukwekkende monumenten, ruime parken, gezellige cafes, interessante restaurants en een actief cultureel leven.

Brussel is gestegen van een 10e-eeuwse fort de stad in een metropool van meer dan een miljoen inwoners. Zeker deze stad heeft veel te bieden. Sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog, Brussel is een belangrijk centrum voor de internationale politiek. De aanwezigheid van de belangrijkste EU-instellingen en het hoofdkwartier van de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie (NAVO) heeft de stad een polyglot thuisbasis van vele internationale organisaties, politici, diplomaten en het maatschappelijk servants.Brussels is gezien haar karakter door het naast elkaar bestaan van Franse en Vlaamse cultuur. Dit heeft het Nederlands en het Frans de officiële talen van de stad. Straatnamen en verkeer zingt nog steeds in deze twee talen. Van gotische kathedralen en kerken te genadig klassieke gevels, zoals de gebouwen rond het koninklijk plein, of de prachtige art nouveau en art deco huizen, Brussel, met de schaduw van het contrast, is een behandeling naar het gezicht.

Met een dergelijke boete bezienswaardigheden rond, je zou willen maken van uw verblijf een onvergetelijke ervaring zijn. Brussel hotel zijn genoeg en komen in de prijs varieert geschikt voor iedereen. De gastvrijheid en de diensten die worden aangeboden in hotel in Brussel zijn van wereldklasse en zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Als je wilt leren kennen, de stad, dan moet u zeker beginnen met de Grote Markt, het hart van Brussel. Dit historische marktplein met de prachtige gildenhuizen en de indrukwekkende schoonheid van het gotische stadhuis, wordt alom beschouwd als een van de mooiste pleinen in Europa. Brussel staat bekend om haar lokale wafel, de chocolade, de frieten en de vele soorten bieren. Het Brussels spruitje voor het eerst werd gecultiveerd in Brussel, vandaar zijn naam. Wonen meer dan duizend restaurants, en een aantal van hoge kwaliteit bars, Brussel is een culinaire verrukking.

Zij bevinden zich in elk hoekje en hoek van de stad en alles wat nodig is een kleine wandeling van uw Bruselas hotel om naar een van de talrijke het eten van gewrichten en bars. Belgische keuken staat bekend onder kenners als een van de beste in Europa, dus zorg ervoor dat u erin slaagt een hapje uit je hotel bruxelles kamer, of venture en verliest jezelf in de melee van de mooiste dingen in de wereld. Enkele populaire toeristische bestemmingen in de buurlanden Brussel zijn Antwerpen, Gent, Brugge, Amsterdam in Nederland en zelfs Parijs in Frankrijk om er enkele te noemen. Brussel is goed aangesloten. Met uitgebreide bus en tram netwerk samen met de Brusselse metro voor de stad, wordt het een gemakkelijke taak te gaan over de stad en ook voor de aangrenzende steden.
0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

12/6/2009 - Andere populaire toeristenbestemmingen

Brugge

Een van mijn recente favoriete bestemming in Europa, Brugge roert uw emoties. De zeer goed bewaard gebleven middeleeuwse architectuur, de geplaveide straatjes, de grachten, de veerboot ritten, de chocolade, kan men verder gaan en over Brugge. Het heeft enkele van de meest charmante hotels Brugge om u tegen zeer redelijke prijzen.

Antwerpen

Een pocketsize metropool Antwerpen is de echte stedelijke deal, een verfrissend down-to-earth nog levendig kosmopolitisch habitat gezegend met prachtige architectuur, het trendy winkelen fronten, bier-gewassen pubs, schitterende monumenten, Jazzed-up clubs, geïnspireerd kunstwerken en restaurant tafels opgestapeld met platen van uitstekende Belgische en multiculturele voedsel. Met hotels Antwerpen biedt alle faciliteiten om u tevreden zijn, is het gemakkelijk om een boek hotel in Antwerpen met de hulp van talloze websites op het internet.

Amsterdam

Amsterdam is ook een stad die een bezoek moet. De Nederlandse hoofdstad heeft zeer accomodating Hotel Amsterdam catering voor iedereen. Van musea tot bars, Amsterdam enthralls je met haar pure schoonheid. Parijs De stad waar de cijfers voor iedereen 'fantasie itenary'. Wanneer u al hebt ingesteld voet op Brussel, moet u zeker jezelf gecontroleerd in een Hotel in Parijs. Deze stad kan nooit verkeerd gaan als het gaat om satiating alle 5 zintuigen, in alle betekenissen van het woord.
0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

22/5/2009 - Hotels in Brussel: voorbeelden

Husa President Park

Centraal gelegen in de nieuwe Business District, tussen de Brusselse Haven, de multi-culturele site van Tour & Taxis en het Noord Station, de Spaanse Husa President Park biedt u een compleet gerenoveerd 4star hotel. De ruime kamers met hemelse bedden upgrade elk verblijf tot een onvergetelijke ervaring! Een grote prive-tuin staat voor de oase van stilte in levendige Brussel.

Hotel La Madeleine
De La Madeleine is een 2 sterren hotel, ideaal gelegen in het hart van de historische stad, dicht bij het centraal station en de Grote Plein. Achter de 15e eeuw de buitenkant, nu een historisch monument, het wachten op uw bezoek en heten u van harte welkom in de traditionele charme van Brussel alle aangeboden tegen redelijke tarieven.

Gosset Hotel

Boeiende ervaring Groot-Bijgaarden in de verfijnde en moderne ambiance van de Gosset Hotel, gelegen op de Ring van Brussel. Met eigentijds en stijlvol ingerichte kamers en openbare ruimtes, biedt dit hotel verfijnde accommodatie net op de weg van het congrescentrum Brussels Kart. U kunt gemakkelijk het prachtige historische centrum van Brussel met een 10 -- minuten rijden of gebruik maken van het hotel is gelegen in de buurt van het treinstation.
0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

About Me

Brussel, de Europese hoofdstad, is een erg leuke bestemming voor een citytrip. Een weekendje of langer in een hotel in Brussel, is iedereen die houdt van bruisende steden, zeker aan te raden!

Friends


Hosting door HQ ICT Systeembeheer