Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Weekendje Rotterdam

Een weekendje in een hotel in Rotterdam

15:33, 3/8/2009 .. 0 comments .. Link


Logeren in Rotterdam betekent logeren in een stad met unieke architectuur, een levendige, kosmopolitische stad. In een Rotterdam hotel kun je je onmogelijk gaan vervelen. De hotels in Rotterdam ontvangen jaar ja naar meer bezoekers. Steeds meer mensen ontdekken de pracht van deze fascinerende stad, die vooral beroemd is om zijn haven, een van de allergrootste in de wereld. Een paar meter lopen vanuit uw hôtel à Rotterdam en u bent in een van de vele restaurants van de stad.

Ze zijn het perfecte wapen tegen honger en overladen je met recepten uit de hele wereld. Rotterdam was ooit een vissersdorp voordat het was de havenstad is geworden die het vandaag de dag is. De nabijheid van de zee is overal voelbaar. Er zijn veel goede restaurants in Rotterdam, vaak met uitzicht op de drukke waterwegen rond de stad. Een drukke stad, met bruisende activiteit, Rotterdam is zeer goed verbonden door de weg naar andere steden. Een weekendje in een Rotterdam hotel is helemaal anders dan verblijven in Amsterdam, met zijn jeugdige energie. Ook Brugge, Antwerpen of Parijs zijn hier nooit ver weg...

Andere interessante toeristische bestemmingen

09:43, 30/7/2009 .. 0 comments .. Link
Omdat het de meest moderne stad van Nederland is, trekt Rotterdam zeker veel toeristen. En een van de extraatjes van deze stad, is de toegankelijkheid naar andere steden. In dit deel van de wereld liggen de toeristische bestemmingen als het ware voor het oprapen. Van uw Hotel Rotterdam is een uitje naar een andere beroemde stad zeer eenvoudig.Amsterdam is een stad die een bezoek verdoent. De Nederlandse hoofdstad heeft heel wat aangename Hotel Amsterdam, met aantrekkelijks voor iedereen. Van musea tot bars, Amsterdam omarmt je met haar pure schoonheid.Een pocketsize metropool: Antwerpen is de echte stedelijke deal, een verfrissende down-to-earth maar levendige kosmopolitisch habitat gezegend met prachtige architectuur, trendy winkels, gezellige bars, schitterende monumenten, jazzy clubs, geïnspireerde kunstwerken. Een weekendje weg in een van de hotels Antwerpen maakt iedereen tevreden.Parijs is de stad bij uitstek die iedereen tot de verbeelding spreekt. In een Hotel in Parijs kan het eigenlijk nooit verkeerd gaan en worden je zintuigen altijd ten volle verwend.

Twee voorbeelden van hotels in Rotterdam

17:11, 16/6/2009 .. 0 comments .. Link
Of je nu op zoek bent naar een ontspannen tijd in een maritieme omgeving of eens lekker lang wil uitslapen na een nachtje stappen in het bruisende stadscentrum, de hotels in Rotterdam bieden je alles wat je maar kan wensen!


Hotel van Walsum: Het Hotel van Walsum is gelegen aan een boomrijke laan in een rustige omgeving en toch dicht bij het hart van Rotterdam. Het hotel met zijn gezellige hollandse sfeer, beschikt over een sfeervolle vergaderruimte en een bar, een aparte lounge met tv, lift, ook een afgezonderde terrasvormige tuin en een parkeerplaats.Hotel Milano: Hotel Milano is een 3-sterren hotel is gelegen in het centrum van de internationale haven stad Rotterdam. Alle kamers zijn comfortabel ingericht en diensten van wereldklasse worden aangeboden. Het hotel is erop gebrand je te verwennen!

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links

Cannes hotels
Hotels in Cannes
Citytrip Rotterdam
Weekendje Gent
Vakantie in Brugge
Hotels in Antwerpen
Amsterdam hotels
Logeren in een hotel in Parijs
Hotels in Brugge
Hotels in Brussels

Categories


Recent Entries

Een weekendje in een hotel in Rotterdam
Andere interessante toeristische bestemmingen
Twee voorbeelden van hotels in Rotterdam

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer