Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
houtenblokken

Home - Profile - Archives - Friends

nieuwe houten blokken van lucotoys

Posted on 20/1/2016 at 09:49 - 1 Comments - Post Comment - Link

we ontwerpen en produceren leuke constructie bouw sets.

De luco blokken bevinden zich in een mooie stevige kartonnen box . Daarbij wordt als extraatje een jute zak geleverd.

kijk hier voor een filmpje ( innovative toys) 

 

wooden innovative toys

 

 


de voordelen van houten blokken

Posted on 23/11/2015 at 09:55 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hier onder beschrijven we de voordelen van het spelen van houten constructie áblokken ( zaols de houten blokken van luco ) educatief als wel opvoedkundig.

á

Houten blokken Help kinderen leren.

 

In deze dagen van elektronisch speelgoed , is het belangrijk om de fundamenten van de ontwikkeling van uw kinderen niet te vergeten .

Houten blokken zijn een van de meest voorkomende speelgoedjes die de creativiteit van uw kind bevorderen en/of verbeteren.

Het is al eeuwen bekend dat de houten blokken de ontwikkeling van verschillende vaardigheden van jonge kinderen verbeteren door de open - eind spel van de bouw met blokken .

Tegenwoordig kun je
bouwstenen 
krijgen van verschillende soorten materialen, zoals rubber karton of thermoplastics, maar de houten blokken zijn favoriete speeltjes sindseeuwen . 
Hout is een grote natuurlijke materiaal dat zijn eigen geur, textuur en kleur heeft , zodat kinderen al hun zintuigen kunnen gebruiken . Zelfs de armste mensen konden veroorloven om hun kinderen houten blokken te geven misschien, die niet zo mooi als de onze zijn te geven , maar in principe zijn het delfde speelgoedjes , dus het is een ironisch dat de armste het beste speelgoed kunnen veroorloven...

Soms lijk het spelen met houten blokken een beetje ruw en net verfijnd zijn, toch zijn ze een ideaal leermiddel omdat u kind talloze mogelijkheden heeft en het kan al zijn fantasie gebruiken . 

Tijdens het spelen met houten blokken ontwikkelt uw kind zijn of haar spierco÷rdinatie en oog spiercoordinatie , het ontdekt hoe de verschillende objecten aanvoelen in zijn handen of mond , denkt over vormen en kleuren en
hoe verschillende houten blokken samen zouden gaan en daar blijvne. Een houten constructieset die ideaal is voor deze functie is die van Lucotoys.. Onze houten blokken hebben een enrom voordeel. ze kunnen passen inelkaar!

in engels bystephanielynn.blogspot.nl/2012/11/wooden-blocks-help-children-learn.html
á

Hosting door HQ ICT Systeembeheer