Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Hessel's Blog

Besparen tijdens moeilijkere tijden

11:37, 5/10/2009 .. 1 comments .. Link
De economische crisis heeft aan de deur geklopt

Nooit verwacht dat het mij zou overkomen, maar ook ik ben getroffen door de economische crisis.
Sinds 2 maanden kan ik mij (helaas) rekenen tot de werk-zoekende bevolking.
In eerste instantie dringt het nog niet echt tot je door dat dit radicale gevolgen heeft voor je huidige leven, maar na verloop van tijd wordt je toch echt geconfronteerd met de keiharde realiteit; je moet gaan besparen, letten op de kosten en deze nauwlettend in de gaten houden.

Besparen? hoe?

"Tja, hoe begin ik met besparen?" Was een vraag die ik mijzelf stelde. Ik moest gaan proberen om mijn kosten zo laag mogelijk te houden en mijn uitgaven te beperken. Ik moest dus eerst te weten komen hoeveel ik momenteel uitgeef en wat ik nog over heb aan inkomsten. Dit kan kan je natuurlijk gewoon ouderwets met de hand bijhouden, maar tegenwoordig is dit veel makkelijker te doen met behulp van een pc. Na wat zoekwerk op Google kwam ik uiteindelijk terecht bij het programma C@shflow Manager, waar ik terechtkwam via de website www.bankingtools.nl.

C@shflow Manager

Met C@shflow Manager kan ik makkelijk overzichten opstellen van mijn inkomsten en uitgaven. Doordat ik al deze informatie zeer snel voor handen kan hebben, kan ik sneller zien waar ik mijn geld aan uitgeef. Doordat ik nu een duidelijker beeld heb van mijn uitgavenpatroon, is het makkelijker voor mij om te zien op welke kosten ik kan besparen. C@shflow Manager importeert al mijn banktransacties via internetbankieren en geeft deze in een mooi financieel overzicht weer, vaak weet dit programma zelfs mijn transacties te rubriceren!

Gratis te proberen

Deze C@shflow Manager software is gratis te downloaden en 30 dagen gratis te proberen via de website www.bankingtools.nl. Het heeft mij zeker geholpen bij het besparen op mijn kosten en raad het dan ook iedereen aan om het eens te proberen als je wilt besparen of gewoon meer inzicht wilt hebben in je huidige persoonlijke financiele situatie.


About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Besparen tijdens moeilijkere tijden

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer