Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Doet lachen kopen?!

About Me

Degelijk onderzoek naar de werking en functie van humor in de reclame en de bijkomende effecten bij de doelgroep.
Home | Profile | Archives | Friends

maandag 20 maart 2005: de voorlaatste dag! - 23:35, 20/3/2006

Een mooie dag is aan ons voorbij gegaan en wij hebben er duidelijk gebruik van gemaakt. Heel veel zaken die nu afgewerkt zijn, zoals alle vakopdrachten en bijkomende taken waar we op het eerste zicht niet zo aan hadden gedacht, zoals de indeling voor onze poster, het digitaal portfolio in orde brengen voor zover dit kon, de tekst verdelen, interview uitschrijven en samenvatten enz. Veel gewerkt vandaag, van 10u00 's morgens tot half 6 's avonds. Dit was ook nodig als we morgen ons enkel met het voorbereiden van de posterpresentatie wilden bezighouden.

De laatste loodjes wegen het zwaarst zegt men, en dat is inderdaad vandaag ook zo gebleken.


0 Comments | Post Comment

vrijdag 17 maart 2005: 3 down, 2 to go - 13:42, 17/3/2006

Vandaag hebben we ons vooral beziggehouden met de specifieke opdrachten van alle vakken. Ted en Michael-John hebben zich beziggehouden met de opdracht van recht en die van statistiek. Ilse maakte de opdracht van medialeer en Tom hield zich bezig met het afwerken van filosofie. Daarna hebben Ilse en Tom samen gewerkt aan de tekst voor op de poster. Dana en Leen hebben ondertussen de straatenquëte afgenomen. Deze dag heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen want we zijn een heel stuk opgeschoten. Hopelijk maandag dezelfde werklust!


0 Comments | Post Comment

donderdag 16 maart 2006: al twee dagen voorbij.. - 20:29, 16/3/2006

Al twee dagen voorbij, nog drie dagen te gaan. Vandaag zaten we een beetje vast, onze hoofdopdracht moest helemaal opnieuw gemaakt worden en daardoor kon bijna niemand verderwerken aan de bij-opdrachten. Daarom hebben Michael-John, Ted en Ilse hun reclamespotje voor het vak Engels vandaag gemaakt, werd deze nieuwe weblog aangemaakt, een nieuwe groepsnaam verzonnen, de opdrachten van filosofie en geschiedenis afgewerkt door Tom, en Dana en Leen hebben gewerkt aan een nieuwe hoofdopdracht.

Morgen proberen we de posterpresentatie op punt te hebben qua tekst en onderverdeling, de rest van de vakopdrachten stilaan af te werken (en uiteraard ook de hoofdopdracht) en laten we alles nakijken door Mevr. Van Wauwe.

Waar een wil is, is een weg, zo luidde het motto van vandaag.


0 Comments | Post Comment

16/03/2006: de tweede dag - 13:59, 16/3/2006

Vandaag een nieuwe dag. We hebben het spijtige nieuws vernomen dat onze hoofdopdracht waar Dana en Leen gisteren lang aan hadden gewerkt nu opnieuw gemaakt moet worden. Daardoor kunnen we ook niet verder werken aan de bij-opdrachten. Ook een nieuwe weblog werd aangemaakt aangezien de vorige naam niet van toepassing was op Humor in de Reclame. Nog veel werk voor de boeg dus, vanavond meer nieuws..

 


0 Comments | Post Comment

woensdag 15 maart 2006: goed begonnen is half gewonnen - 13:11, 16/3/2006

Goed begonnen, half gewonnen zo luidt het gezegde. Daarom stonden we deze morgen stipt om 8u45 te wachten aan klaslokaal 1.20 om onze "ruwe schets" van de posterpresentatie over humor in de reclame te laten evalueren. Met de nodige motivatie van onze leerkracht voor het vak bronnen werden we aangemoedigd om er deze week een mooi geheel van te maken. Zoals ik al zei, goed begonnen is half gewonnen.

Na deze korte evaluatie zochten we een computer op in het EMI om deze weblog aan te maken, na te denken over een groepsnaam en de taken onder ons zessen te verdelen. Met zessen bedoel ik Dana Sledsens, Leen Van Goitsenhoven, Ted Maas, Michael-John Joosen, Tom Raes en Ilse Van Turnhout. Aangezien iedereen goed overeenkwam, was het verdelen van de taken snel gebeurd en konden we aan de slag gaan met het echte werk. Dana en Leen legden zich toe op de hoofdopdracht en raakten daar vandaag al een flink eind mee vooruit. Tom zocht een grappige reclamecampagne uit de jaren '60 en schreef hier een kort verslag over. Ted zocht merknamen waarvan hij vond dat ze een betere naam verdienden en bedacht die dan ook. Michael John en ikzelf dachten na over de vragen van het interview (dat we trouwens met Ted's vader kunnen doen, een specialist ter zake!) en die vragen heb ik daarnet uitgeschreven en geordend. We hebben vandaag ook al een idee bedacht over de reclamespotjes die we gaan maken voor het vak Engels.

Al veel gebeurd vandaag, nog veel te doen de volgende dagen, maar zoals ik al zei....

half begonnen is goed gewonnen!

(of hoe zat het ook alweer?;)


0 Comments | Post Comment
Hosting door HQ ICT Systeembeheer