Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Mijn huwelijksaanzoek

Deel 2 van mijn huwelijksaanzoek

Posted in Unspecified

Deel 2 van mijn huwelijksaanzoek.

We waren dus net op het punt aangekomen dat Kim en ik het huis binnenkwamen. Het leek wel een surprise-party. Ook al had ik het zelf opgestart, het was voor mij natuurlijk ook even schrikken om 20 familieleden en vrienden van ons gehuld in het wit te zien, witte ballonnen, rozenblaadjes alom en een grote taart en heerlijke tapas in het midden. Alsof het onze bruiloft al was. Voor Kim was het natuurlijk helemaaaaal schrikken. Die dacht gewoon in een leeg vakantiehuisje aan te komen.

Toen ze al het wit zag, was het voor haar al wel vrij snel duidelijk. Ik ging dus maar meteen op mijn knieën en vroeg haar ten huwelijk. Ze barstte in huilen uit, maar kon er gelukkig nog net 'Ja' uit persen. Ik heb er vrij lang over gedaan om geschikte ringen te vinden. Ik heb uiteindelijk gekozen voor Dora-trouwringen. Online kun je de collectie bekijken, ik heb ze gewoon bij een juwelier besteld. Mijn keuze was gevallen op de zogenaamd Dora spinning love collectie. Net iets anders als de gebruikelijke verlovingsring. We zijn nog steeds op zoek naar een mooie trouwring, die wil Kim uitzoeken.

Na iedereen gekust en geknuffeld te hebben, zijn we met zijn allen begonnen aan de heerlijke tapas en taart. Het was een zeer geslaagd weekend. We hebben veel gelachen, oude herinneringen opgehaald en gewandeld. We hadden namelijk een vakantiehuis in Zeeland gehuurd, aan de kust, dus veel strandwandelingen gemaakt.

Na een volmaakt weekend, zijn we eigenlijk meteen begonnen aan onze trouwplannen. De datum stond vrij snel vast. De trouwbestemming ook. Onlangs heb ik mijn pak besteld. Die is nu nog in de maak. Ik heb mijn pak bij Koonings besteld. Ik wilde eigenlijk geen standaard zwart pak, maar heb er toch een besteld en moet zeggen dat ik er echt heel blij mee ben. Ben benieuwd of Kim daar tegenop kan!

Jorn

12:25 - 15/11/2011 - comments {0} - post comment


Hoe vraag je iemand?

Posted in Unspecified

Hoi allemaal,

Ruim een jaar geleden kwam ik op het spontane idee om mijn vriendin ten huwelijk te gaan vragen. We waren inmiddels al 5 jaar samen, woonden al 2,5 jaar samen en waren er allebei wel zeker van dat we de rest van ons leven met elkaar wilden delen. Toch hadden we het nog nooit over trouwen gehad, althans, niet serieus.

Ik heb altijd het plan gehad om mijn vriendin op een zo origineel mogelijke manier ten huwelijk te vragen. Ze is een groot fan van All you need is love en andere liefde-gerelateerde programma's dus de druk lag inmiddels wel aardig hoog bij mij. Creativiteit is echter mijn grootste gebrek. Ik ben het type dat altijd eerst een voorbeeld nodig heeft om vervolgens zelf met een creatie te komen. Die overtreffend is, dat dan weer wel. Ik moet dus eerlijk toe gaan geven dat ik hulp heb gebruikt van internet. Op verlovingsring-online staan goede tips over waar je aan kan denken, heel handig. Toch heb ik hier nog niet echt de inspiratie kunnen vinden voor een écht origineel aanzoek. De meeste sites, zoals deze, geven de standaard tips van: ga naar de plek waar je elkaar voor het eerst hebt gezien tot maak een ballontocht. Leuke ideeën, maar ik werd er niet warm van. Toch maar zelf met eigen inspiratie aan de slag gegaan.

Ik weet dat mijn vriendin veel waarde hecht aan mijn vrienden en familie. Ik wilde daarom graag iedereen erbij hebben. Bij ons in huis was geen optie, bij iemand anders thuis vond ik niks en in een restaurant te cliché. Ik heb daarom een groot vakantiehuis voor een weekend gehuurd. Het moest wel bij ons in de buurt liggen, want anders was niet iedereen in de gelegenheid om te komen. In totaal waren we met 20 personen, dus we hebben een groepshuis geboekt. De bedoeling zou zijn dat iedereen op vrijdag naar het huis ging, ze zouden het hele huis versieren met witte en rode rozen. Er zou een catering komen met tapas, haar lievelingseten. Kim (mijn vriendin) en ik zouden gewoon een weekendje weg gaan, doen we wel vaker. Ik zou het dit keer regelen, doen we altijd om de beurt namelijk. Toen we daar om 7 uur stipt aankwamen, schrok Kim zich natuurlijk WILD!

In mijn volgend bericht volgt deel 2 ;)

11:56 - 15/11/2011 - comments {0} - post comment


Huwelijksaanzoek gestart!

Posted in Unspecified

Hoi allemaal,

Welkom op mijn blog. Mijn naam is Jorn Smits en ik heb precies een jaar geleden mijn (toen nog) vriendin ten huwelijk gevraagd. Ze heeft gelukkig ja gezegd en inmiddels zijn we druk bezig met onze bruiloft.

Trouwen, en alles wat daarbij komt kijken, is iets heel speciaals en als het goed is, maak je het maar 1x mee. Juist om die reden wil ik het niet zomaar voorbij laten gaan en al mijn ervaringen met jullie delen. Misschien kan ik je helpen en op ideeën brengen om je vriendin of vriend op een zo origineel mogelijke manier ten huwelijk te vragen, een huwelijksreis te regelen of de bruiloft in elkaar te zetten.

Veel plezier en inspiratie toegewenst!

11:45 - 15/11/2011 - comments {0} - post comment


Description
Hoe vraag ik mijn vriendin ten huwelijk?
Home
User Profile
Archives
Friends
Recent Entries
- Deel 2 van mijn huwelijksaanzoek
- Hoe vraag je iemand?
- Huwelijksaanzoek gestart!
Hosting door HQ ICT Systeembeheer