Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Hypotheek

Home - Profile - Archives - Friends

Hypotheek - Posted at 09:02 on 1/12/2010 by hypotheek
Hypotheek

Voordat je het voornemen hebt een hypothecair krediet aan te gaan zal een onderzoekje, naar wat er zoal mogelijk kan zijn, op te starten. In diverse hypotheek aanbiedingen zijn de verschillende producten zodanig gecombineerd dat het bijna onmogelijk lijkt om uit te kiezen welk het beste bij jou zal passen. Probeer tijdens je zoektocht te zoeken naar betrouwbare aanbieders zoals bekende banken of verzekeraars.

Het is enkel mogelijk om een hypothecaire lening af te sluiten bij het in eigendom hebben van een onroerende zaak, woonhuis of woonark, ongeacht of je daarin zelf woonachtig bent. Je kunt de NHG op je hypotheek laten toepassen, indien je ook zelf in het woonhuis of de -boot woonachtig bent. Indien je iets anders dan onroerende zaken op een krediet in onderpand wenst te geven dan is dit ook mogelijk, maar spreekt men over het verstrekken van een lening en niet over een hypotheek.

Op de einddatum van een hypothecaire lening, dient door jou zorg gedragen te worden voor een algehele aflossing. Mocht je een aflossingsvrije hypotheek hebben afgesloten, dan zul je moeten zorgen om op de afloopdatum genoeg geld te hebben om de aflossing ineens te kunnen doen. Door het verkopen van je eigen huis kan met de ontvangen koopsom de hypotheek afbetaald worden, dit kan alleen bij een te ontvangen bedrag dat hoger dient te zijn als het saldo van de hypotheek. Hou met het maken van een berekening van de maandlasten ook rekening met het af te lossen bedrag.

Je kunt meer vinden hierover bij hypotheek.
Hosting door HQ ICT Systeembeheer