Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Hypotheek Home | Profile | Archives | Friends
Financieel

Hypotheek11/2/2011
Voordat je het voornemen hebt een hypothecair krediet aan te gaan zal een onderzoekje, naar wat er zoal mogelijk kan zijn, op te starten. In diverse hypotheek aanbiedingen zijn de verschillende producten zodanig gecombineerd dat het bijna onmogelijk lijkt om uit te kiezen welk het beste bij jou zal passen. Zet de aanbiedingen van de meeste vertrouwde- en bekendstaande instellingen, waaronder banken en verzekeraars, bovenaan een op te stellen overzicht.

Mocht je een hypotheek af te gaan sluiten dan zul je een woning of boot moeten bezitten, waarvoor het niet nodig is dat je daar ook in woont. Je kunt de NHG op je hypotheek laten toepassen, indien je ook zelf in het woonhuis of de -boot woonachtig bent. Het kan ook wenselijk zijn om in de plaats van onroerende-, roerende zaken te verpanden, wat tot de mogelijkheden kan behoren, er zal dan over de verstrekking van een krediet, in plaats van een hypotheek, worden gesproken.

Alle hypotheken die je afsluit zullen uiteindelijk voor het volle bedrag door jou moeten worden afgelost. Mocht je een aflossingsvrije hypotheek hebben afgesloten, dan zul je moeten zorgen om op de afloopdatum genoeg geld te hebben om de aflossing ineens te kunnen doen. Door het verkopen van je eigen huis kan met de ontvangen koopsom de hypotheek afbetaald worden, dit kan alleen bij een te ontvangen bedrag dat hoger dient te zijn als het saldo van de hypotheek. Hou met het maken van een berekening van de maandlasten ook rekening met het af te lossen bedrag.
0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer