Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

iLindy & We Organise

Het begin!

15:11, 3/3/2013 .. 0 comments .. Link

Welkom op mijn blog!

Even voorstellen:

Ik ben Lindy, alleenstaande moeder van een geweldige zoon.

Mijn wens was al heel erg lang het opstarten van een eigen bedrijfje. Iets waarin ik het beste ven mezelf kwijt kan. Zonder dat ik me daarin moet conformeren aan regels & richtlijnen. Het kwijt kunnen van mijn beste kwaliteiten maar ook mijn creativiteit. Ik ben altijd gek geweest op het organiseren & regelen van dingen. Van speurtochten op de camping vroeger tot aan het organiseren van een enorm bedrijfsfeest met ca. 250 personen.

Nu met de 40 in het zicht heb ik toch besloten ondanks beperkingen het gewoon te gaan proberen!

Samen met een collega die net als ik graag haar talenten beter wil inzetten en graag wat voor haar zelf wilde gaan doen naast onze vaste banen ga ik de uitdaging aan!!

Na een hoop gepraat, gesprekken via whatsapp en brainstormsessies hebben we besloten gewoon dat te gaan doen waar we beide het allerbeste in zijn: regelen & organiseren!

Een bedrijfje waarin we mensen helpen met het organiseren (opruimen) van hun huis, administratie en/of het organiseren van feesten, borrels en budgetbruiloften.

In de jaren hebben we allebei een hoop ervaring op gedaan op diverse vlakken en ons netwerk opgebouwd die nu weleens heel goed van pas zou kunnen gaan komen!

De kogel was door de kerk en we waren allebei alleen daardoor al helemaal in hiep hiep hoera stemming! Nu nog nadenken over onze bedrijfsnaam omdat we een domeinnaam ook direct wilde gaan claimen. Na een hoop schaamteloos gefantaseer en nadat de meest vreselijke namen de revue waren gepasseerd kwamen we op iets wat de lading totaal dekte:

WE Organise!!

Ongeduldig als we waren na het roepen dat dit een briljante naam was zijn we hem ook direct gaan vast leggen en jawel: op 28 februari kregen we de bevestiging dat onze domeinnaam:

www.weorganise.nl een feit is!

Met de prosecco wachten we nog even totdat de de website echt een feit is.

 

Wordt vervolgt!About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Het begin!

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer