Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
iPhone Jailbreak Home | Profile | Archives | Friends
Met de iPhone Jailbreak kunt u elke app downloaden die u bestaat, het is nog legaal ook! Bekijk snel de weblog voor alle informatie.

iPhone Jailbreak29/4/2012
Een iPhone jailbreak is gemakkelijk te realiseren. Apple producten kunnen namelijk gejailbreaked worden. Hierdoor kan je elke app die gemaakt is downloaden in een soort van App store. Ja, een soort van: niet de officiele app store.

iPhone Jailbreak App store

Wanneer u de iPhone jailbreak installeerd kunt u gemakkelijk via de app die dan geinstalleerd wordt appe apps downloaden. Er wordt namelijk een soort van zwarte markt geinstalleerd op uw iPhone. Hierdoor zit er geen check van Apple op alle apps, dit is wat de jailbreak doet. Normaliter checkt Apple alle apps in de Store, anders komen ze er niet eens in. Dit is een soort waarborg van kwaliteit. Deze kwaliteit is dan zowel voor de gebruiker als van de app store van belang.

iPhone jalbreak illegaal?

Doordat de iPhone jailbreak een soort kwaliteit opheft die Apple garandeert zult u denken dat dit illegaal is. Dit denkt u fout! Het is namelijk legaal om de Apple te jailbreaken. Dit geld zowel voor de iPad jailbreak als de iPhone jailbreak: volgens het gerechtshof in Amerika is het legaal. Dit zal in de komende a linea aan u worden uitgelegd. Het hoger gerechtshof ziet dat de iPhone vaak verkocht wordt. Het is dan ook niet gek dat er een jailbreak voor beschikbaar is. Apple stelt door middel van de App store eigenlijk een grens, deze grens wordt doorbroken met de jailbreak.

Garantie bij een iPhone jailbreak

Doordat Apple de iPhone jailbreak geen leuke bijkomstigheid vindt, neemt het geen telefoons aan die gejailbreaked zijn. Dit doet Apple puur om de gebruiker te pesten en om te laten zien dat Apple dit niet tolereert. Dit snapt natuurlijk iedereen, zou jij het accepteren dat iemand jou kwaliteit minder laat en hier vervolgens niet iets aan terug doet? Dacht het niet. Apple doet dit door geen garantie te geven bij iPhones die gejailbreaked zijn, ook een iPad jailbreak wordt niet getolereerd. Echter kunt u de jailbreak gemakkelijk verwijderen van uw telefoon, dit gebeurd eigenlijk automatisch wanneer er een update wordt gedaan. Een update verloopt via de muziekspeler van Apple: iTunes. Wanneer u uw iPhone aansluit op de computer wordt het device automatisch weergegeven op iTunes. Met een update kunt u de iPhone upgraden, voor vele versies is wel een jailbreak te vinden, al heeft de nieuwste uiteraard altijd tijd nodig om ontwikkeld te worden. Conclusie: een iPhone jailbreak moet u er af halen wanneer u naar de Apple winkel gaat of wanneer u uw iPhone naar Apple toe stuurt.

Tot slot over de iPhone jailbreak

Het is erg gemakkelijk om de jailbreak zelf te installeren. Al kunt u natuurlijk naar een ‘expert’ gaan maar die doet in principe hetzelfde. Via een handleiding die bij de jailbreak geleverd word kan vrijwel iedereen de jailbreak installeren, het wordt goed uitgelegd en binnen een half uur kunt u genieten van alle apps op uw iPhone. Wanneer u er niet uit komt kunt u altijd de website raadplegen voor meer informatie. Deze ondersteuning is vrij goed! Dit was onze blog. We hopen u genoeg te hebben ondersteund.
0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer