Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

iPhone Solar Charger van Soltix, je iPhone opladen doormiddel van zonlicht

7/4/2009 - iPhone Solar Charger van Soltix - je iPhone opladen doormiddel van zonlicht

www.soltix.nl

De solar iPhone charger van Soltix is de iPhone accesoire die je moet hebben. Een lege accu met je iPhone behoort tot het verleden. De accu weegt slechts 40 gram en is dus makkelijk overal mee naartoe te nemen. Je hebt geen kabels of adapters nodig die je erbij moet gebruiken en dus kunt vergeten of kwijtraken. De accu staat geheel op zichzelf.

Leg de accu in de zon en hij begint zich op te laden. 


Klik hierna de accu aan de iPhone, de IPhone word nu opgeladen!De accu is ook op te laden doormiddel van de standaard iPhone kabel.
 Het is ook mogelijk de Soltix accu op te laden met: 

- de computer doormiddel van de Apple/USB kabel,
- de Apple autolader.
 
Plug simpelweg de Soltix accu aan de iPhone oplaadkabel  en hij zal zichzelf volledig opladen in maar 1,5 a 2 uur. Je kan hem zelfs aan je iPhone bevestigen en ze beide tegelijkertijd laten opladen. De iPhone is gewoon te gebruiken wanneer hij word opgeladen door de Soltix accu.

De Soltix zon accu is natuurlijk ideaal voor op reis. Neem hem mee op camping vakantie's of lange vluchten wanneer er geen stroom beschikbaar is. Geen zorgen meer over je oplader die je vergeten of kwijt kunt raken onderweg. Ook in het buitenland waar  ze vaak andere stroomsterktes en/of stekker aansluitingen gebruiken is de Soltix zeer handig. De ingebouwde LEDs laten je weten wanneer hij aan het opladen is, wanneer hij vol is, en wanneer hij jou iPhone van stroom is aan het voorzien. Simpel en degelijk, de high-capacity Lithium-ion batterij staat garant voor jaren van opladen. 

Ga naar www.soltix.nl om te bestellen of voor meer informatie.

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Leg de Soltix accu in de zon en hij begint zich op te laden. De solar iPhone charger van Soltix is de iPhone accesoire die je moet hebben. Een lege accu met je iPhone behoort tot het verleden. De accu weegt slechts 40 gram en is dus makkelijk overal mee naartoe te nemen. Je hebt geen kabels of adapters nodig die je erbij moet gebruiken en dus kunt vergeten of kwijtraken. De accu staat geheel op zichzelf.

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer