Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

my own diary

03-01-09

23:21, 3/1/2009 .. 0 comments .. Link

Dit ben ik.Iris een meisje van 15 jaar met nogal een hektisch leven.
voordat ik aan mijn dagboek begin moet ik een aantal voor informatie geven.

* zomervakantie dit jaar heb ik voor het eerst gekust.
* 3,5 maand heb ik gekust met een jongen ruud. en dat is nu 2 maanden geleden.
* Ik heb altijd iets gevoeld voor Joris de Corte.
* Charel aarst is heel erg popi en knap
* 1 week nadat het uitwas met ruud kuste ik met charel
* 2 weken nadat het uitwas met ruud ben ik naar bed geweest met charel oftewel ik ben geen maagd meer.
* ik heb al met veel meer mensen gekust. mijn lijst is.

1. Jannes
2. Ruud. A
3 Dorus.
4 Stan.
5 Ruud. S
6 Charel
7 Stijn.

en mijn nieuwste en beste vangst is nummer 8 Joris de corte een week geleden gebeurd.


En hier begint mijn dagboek.

Ik ben eigenlijk echt gek, maar 't meeste ben ik gewoon gek op joris. Vrijdag was ik uit en ik moest van mijn moeder om half 2 thuis zijn, maar ik had joris die avond maar een keer gezien en ik moest hem meer zien ik doe al sinds de 1e zo mijn best om hem te leren kennen en om een keer met hem te kussen ik heb het al zolang gewild en eindelijk. Dus ik ging terug stiekem ben ik mijn huis uitgegaan zonder dat mijn ouders iets in de gate hadden. Ik belde joris op en bij om kwart voor 3 snachts terwijl het vriesden van someren naar heusden gefietst en dat is een halfuur fietsen dus je mag me best gestoord noemen. Toen ik daar aankwam zijn we eerst buiten op een bankje gaan zitten en daar hadden we voor het eerst gekust en oh dat voelde geweldig, alleen het was een beetje te koud om daar te blijven zitten dus zijn we naar zijn huis gegaan. DIt was de eerste keer dat ik in zijn huis was gweest en hij had best een schattig huisje om eerlijk te zijn, maar het is best raar aangezien joris en ik al een half jaar zo'n goede band hadden, dat kon niemand breken. Het was echt geweldig ik zat de hele avond op zijn schoot praten en kussen, niemand heeft mij ooit zo'n gevoel gegeven als hij deed.

en ik probeerde elke avond weer bij hem te komen maar hij heeft niet zoveel interesse in mij als ik in hem. Achja.

Het kutte is echter alleen dat altijd charel weer in de picture komt. Hij is gwoon zo knap en lief en ik weet het hij is een player en hij played mij goed want hij weet heel goed dat die mij te pakken heeft maar op een manier val ik toch altijd weer voor hem. Ik val altijd op hem terug en hij was op vakantie geweest ik had hem 2 weken niet meer gezien of gesproken en normaal bellen we elke dag. Dus ik had besloten om na een feestje nog langs hem te gaan, want ik had namenlijk geen tijd. Dus ik ging bij hem langs en ja hoor weer met hem gekust en zelf weer met hem naar bed geweest, ik moet hier eigenlijk echt mee stoppen alleen hij is zo knap en zo goed en zo lief, hij weet me op te praten.

Het is niewjaar geweest en dat was echt een kutfeest ik zag mijn ex ruud weer en ik heb heel veel lol met hem gehad  maar dan nog het was gewoon een klote feest ik had er niks aan en het was gewon stom en ik had er geen zin in en het viel tegen ik had het veel leuker gedacht, maar dat was het niet.

en vandaag hebi k weer met joris gesproken. Ooh ik heb nog nooit zo veel van iemand gehouden. Het doet gewoon pijn hoeveel ik van hem houd al 3 jaar lang houd ik van hem, al 3 jaar lang wil ik hem en nou heb ik hem gehad alleen ik wil bij hem blijven alleen hij wil dat niet. Hij wil geen relatie en wil onze vriendschap zo houden als dat 't is met soms 'n keer kussen maar niet elke keer hij wil het liever zo houden maar ik ga hem niet tegenspreken want het laatste wat ik wil is ruzie.

wat ruzie betreft dat heb ik al met mijn vriendinnen groep 6 man. Maar er zijn er 2 altijd de leider en al 'n jaar is iedereen bang voor hun en doet wat hun zeggen niemand die er iets tegen doet maar niet voor lang meer ik laat me niet meer commanderen nog een maand wacht ik af en dan stap ik uit de groep dan houd ik het vor gezien en je zult zien als ik die stap heb genomen dan volgt iedereen me want iedereen haat ze eigenlijk maar we zijn gewoon bang om bij ze weg te gaan omdat ze veel macht en impact hebben op mensen eigenlijk echt belachelijk maar ik ga slapen en morgen schrijf ik weer verder.

zie je mijn leven is toch nog best hektisch  oja en sorry voor de spelfouten maar ik ben dyslecties dus daar kan ik niet veel aan doen.

kus irisAbout Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

03-01-09

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer