Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Uit het woelige leven van mij...

Home - Profile - Archives - Friends

Zo boeiend is mijn leven niet

Posted on 13/3/2012 at 13:27 - 0 Comments - Post Comment - Link

In tijden van crisis moet je roeien met de riemen die je hebt. Zo. Dan hebben we dat cliché maar gehad. Ik houd helemaal niet van clichés; hoe meer van jezelf, hoe beter. Maar dit cliché geeft wel aan waarom ik juist hier een weblog wilde starten, namelijk: het is gratis. En elke euro moet momenteel worden omgedraaid. Natuurlijk is het aspect 'gratis' niet de enige reden van deze weblog - dat zou namelijk nogal vreemd zijn, aangezien ik dan alles moet gaan doen wat gratis is, denk aan: hardlopen in het park (daar ben ik niet voor gemaakt), de hond uitlaten (dat moet ook in de regen), bij je schoonouders op de koffie gaan (die heb ik niet), voor een trein springen (laten we dat maar gewoon niet doen), twitteren (de hele dag naar een schermpje staren zorgt voor hoofdpijn en het vreet batterij), facebooken (mijn vrienden worden nu al helemaal gek van alle statusupdates en de 'vind-ik-leukjes') of de hele dag op de bank hangen (daar word je dik van).

Nee, lieve lezers (en ik hoop van ganzer harte dat er in ieder geval één iemand is die dit leest), ik denk namelijk dat ik jullie heel wat te vertellen heb. Niet over mezelf, want zo boeiend is mijn leven niet, maar voornamelijk over anderen. En die anderen kunnen jullie zijn, maar ook de NS, het Albert Heijn personeel (en dat hoop ik niet, want daar werk ik zelf), buschauffeurs, mijn masterscriptie, vriendinnen, vrienden, drank, de eurocrisis (maar dat lijkt me sterk), Pauw en Witteman, de kat van de buren, mijn overbuurmeisjes die de hele dag lopen te huilen, de Libelle Zomerweek, muziek, de nieuwe viooltjes die ik heb geplant in de tuin... en ga zo nog maar even door.

 

Ik hoop dat ik jullie kan verblijden, verbazen, of misschien wel kwaad kan maken met mijn stukjes. Want elke reactie is er één. En als je één keer schiet, is de kans groter dat je raakt dan wanneer je helemaal niet schiet. Inderdaad, dit is mijn versie van 'niet geschoten is altijd mis'. Maar ik houd niet van clichés.

X


Hosting door HQ ICT Systeembeheer