Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Vraagtekens

8/11/2012 - 114 red een dier

Dieren hebben het hier in Nederland super goed!

Mensen zijn echte dieren vrienden. Ze nemen ze zelfs in huis en verzorgen ze met liefde. Mensen offeren hun zuur verdiende hongersloontje op om een beetje van het oh zo schaarse westerse eten te bemachtigen om met het geliefde ( oorspronkelijk uit de natuur ontvoerde) wollige wezentje te delen. We verzorgen ze en geven ze onze liefde en als er tekenen aanwezig zijn van ziektes/aandoeningen doen we er alles aan om ze te redden! Als dat arme beestje maar niet dood gaat!  Er rijden zelfs speciale zieken broeders met speciale ambulances rond om de zwakkere, zeer zielige zieke en/of aangereden dieren op te halen en te verzorgen. We hebben zelfs een asiel waar ze daarna terecht kunnen waar ze gratis verzorging, onderdak en eten krijgen. We verzamelen zelfs allochtone dieren die we gratis asiel en verzorging geven. Sterker nog, het is niet alleen gratis de mensen geven ze zelfs geld toe! En daar hoeft de gulle mens zelfs bijna niks voor terug, we willen alleen maar even kijken hoe gelukkig zij wel niet leven in hun kooi in het rijke diervriendelijke westen! wauw! Even tussen haakjes ( dit doen wij westerlingen alleen voor dieren hoor! Voor mensen absoluut niet, dat kost ons alleen maar geld......En we mogen ze dan volgens een of andere wet niet eens in een kooi stoppen, dat is toch onmenselijk!. En we willen ze natuurlijk niet tussen de normale mensen hebben.  Stel je voor straks zijn er zoveel verschillende allachtone mensen dat onze eerlijk gestolen authentieke nederlandse cultuur langzaam aan verdwijnt.)

Gratis gedwongen asiel geven is niet het enige wat wij voor onze dierenvriendjes doen. We nemen de rol van de natuur op ons (kan die ook een keer op vakantie) en kruizen verschillende rassen met elkaar zodat de lelijke soorten hun ras niet meer hoeven te beledigen (kunnen we die met een gerust hart af laten maken als ze even niet doen wat wij hun zeggen) en er alleen nog maar mooie gefokte soorten over blijven die door het fokken lichamlijke klachten ontwikkelen waardoor ze pijn lijden en vaak ook eerder dood gaan! En nee hoor onze liefde voor dieren gaat nog verder:
We vangen wat dieren uit de natuur zorgen dat ze veel nageslacht maken en geven ze dan een hele mooie toekomst. Ze komen te leven in te kleine ruimtes, mochten ze irritaties van elkaar krijgen verwijderen we desnoods ff een paar lichaamsdelen zodat ze elkaar niet verwonden en geven ze  een gezonde maaltijd van steroïde en andere rotzooi te eten zodat er zo snel mogelijk veel vlees aan groeit  zodat we die overheerlijke anabole kuikens/ en ander soorten zo snel mogelijk een uitermate mooie dood kunnen aanbieden. Daarna mogen ze verblijven in een nog fijnere plek: de super markt! En met een beetje mazzel worden ze niet opgegeten en dumpen we die lieve met zorg door gefokte  dierenvriendjes in de vuilnis bak. 

114 red een dier!!!
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Mijn gedachtes opgeschreven.

«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Recent Posts

114 red een dier

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer