Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

IJsjuhh's Hersenspinsels

Onbereikbare liefde..

20:57, 19/7/2010 .. Posted in Katten .. 0 comments .. Link
Daar stond hij dan, te dansen.. De zon scheen in zijn haren en zijn ogen gingen alle kanten op.. Rondje hier, rondje daar, beetje vooruit en weer terug. Hij merkte zijn omgeving niet op, zo ingespannen danste hij. Alles waar hij bij kon, gebruikte hij in zijn dans. De tafel, de bank, het tvkastje, alles werd gebruikt in zijn dans. Het leek wel een paringsdans, als ben ik er heel zeker van dat dat het niet was.

Terwijl ik zuchtend stond te kijken, merkte hij mij nog steeds niet op. Ik bleef kijken, en zachtjes zuchten.. Toen zei ik zijn naam.. Geen reactie. Steeds wilder ging hij door met zijn dans, om zijn danspartner te verleiden. Nu begon hij ook geluidjes erbij te maken, kleine zachte geluidjes: "kom alsjeblieft bij me" zo klonken ze.

Ik weet dat als ze samen zouden dansen, het een bloedbad zou worden. Ik weet ook dat ze nooit samen zullen dansen, niet op de manier zoals hij wil.

Noor zal er nooit achter komen, hoe een vlieg smaakt :-p

Wat schattig!

20:55, 19/7/2010 .. Posted in Katten .. 0 comments .. Link
Coon is mijn kattenkind, hij is als laatste van de 3 erbij gekomen en heeft ook echt een typisch karakter. Waar Noor te lui is om zijn poot op te tillen richten speeltje, duikt Coon er vol overgave op. Waar Koe geen trek meer heeft (en hij is toch de grootste eter), eet Coon rustig door. Nouja je snapt het wel, hij doet alles nét even beter, en nét even meer. Hij is zelfs groter dan de andere 2.. maar dat is denk omdat hij een maincoon is.. en hij is nu al zo enorm groot!! :-p

Zo ook knuffelen. Ik heb 2 hele grote kussens naast mijn bed liggen waar de katten op kunnen slapen. En in het begin was het heel gezellig hoor, alle drie op het kussen naast me! Totdat Coon het ineens in zijn bol kreeg.. En langzaamaan begon zijn actie “Krijg Ijsjuhh uit bed”

Zijn eerste stap was: Elke avond erbij op bed komen liggen. Ik moest dan wel een beetje opschuiven, maar dan kon hij naast me liggen op bed.
Zijn tweede stap was: Onder de deken slapen! Ik moest al een beetje vouwen, maar ach: Hij kijkt zo lief! Dus Coon sliep voortaan onder de dekens opgerold tegen mijn buik aan.
Stap drie: Kopjes geven.. Nouja kopjes geven.. Het zijn meer kopstoten.. en ik heb hem door hoor, eerst dacht ik nog: Aahw wat lief! Wat Schattig!

Maar ik heb hem door.. Hij is mij létterlijk aan de kant aan het koppen.. Want hoe ligt meneer het liefst??? Onder de deken met zijn kop op MIJN kussen.. Dat ik nergens kan liggen boeit meneer blijkbaar niet.. Ik lig onderhand zowat tegen Vriend aan, en Vriend ook al op het randje, dus ja, het is een soort cirque du soleil hier in bed elke nacht hahaha!

En Coon? Coon snurkt elke nacht lekker hard..

Handlezen is zoooooo 2009!

20:54, 19/7/2010 .. Posted in PvdK .. 0 comments .. Link
Iedereen kent ze wel, de mensen die handen lezen. Ze vertellen door middel van de lijnen in je hand, wat je allemaal te wachten staat in de toekomst. Sommige mensen geloven erin, sommige niet.

Voor de mensen die er wél in geloven, en dan met name de mannen, heb ik supernieuws! Je hoeft tegenwoordig niet meer je hand te laten lezen om te weten of je rijk word, veel vriendinnen krijgt of een auto wint, nee je gaat gewoon met je ballen bloot!

Je leest het goed: Met je BALLEN! Er is een vrouw en die leest dus je ballen. En uit je ballen kan ze heel veel halen blijkbaar. En dat werkt zo enorm goed, dat ze een boek heeft uitgebracht. Zodat alle vrouwen op de wereld jouw ballen snappen!
Handig toch? Het heet met een duur woord: oscheomancy, dat zijn dan weer 2 andere woorden gemixt, en dit klinkt wel heel erg hip!

Dames, het boekje bestel je Hierrrrrrr

Heren, voortaan dus je balletjes scheren, voor je het weet staat ie op internet, op een oscheomancy-forum, en buigen vele vrouwen zich over jouw ballen!

Nou eh.. de ballen!

Dejavu's

20:52, 19/7/2010 .. Posted in Opmerkelijk .. 0 comments .. Link
Deja vu's, ik heb ze! Ik heb ze niet regelmatig, soms heb ik ze een hele tijd niet, en dan ineens een hele boel achter elkaar. Dingen die ik al weet en nu pas gebeuren, of die ik al (onbewust)gedroomd heb en gebeuren. Maar waar komt het vandaan? Is het echt een teken van "hogerhand" of is het gewoon de kortsluiting in de hersenen die een bepaald iets niet kunnen verwerken?

Soms kom ik ergens en dan wéét ik gewoon al wat er gaat gebeuren, ookal ben ik er nog nooit geweest! Zijn het tekenen van boven, dat je op het goede "pad" bent, wat voor iedereen al uitgestippeld is? (Ja, want daar geloof ik dan wel weer in) En heb je ze daarom soms maanden niet, omdat je "van het pad" af ben?

Wie het weet mag het zeggen!

World of Warcraft

20:51, 19/7/2010 .. Posted in Dagelijks .. 0 comments .. Link
World of Warcraft.. Mensen zeiden tegen mij: Ijsjuhh, jij houd van gamen, probeer eens World of Warcraft, dat is écht wat voor jouw! Het is niet echt uit te spelen en de mogelijkheden zijn enorm. Je kunt een elfje worden, of een dwerg, of een taurus of of of.. ja je kan er heel veel!

Nou.. Vriend en ik de trial van 10dagen gedownload, want ja, we wilden het toch proberen! En samen spelen is leuker dan in je eentje toch? Na het maken van een "Character" (wat bij mij veel langer duurde dan bij Vriend) gingen we eindelijk spelen.

Ik had gekozen voor een taurus, dat is een soort koe. Haar naam was dan ook Kroketje, want volgens mij komen die van koeien! (Later kreeg ik een beer als huisdier, en zijn naam was Mosterd, maar dat terzijde ;) ) En toen gingen we spelen.. en in het begin was het wel leuk. Een beetje rondlopen en chatten. Maar dat rondlopen en chatten gaat vrij gauw vervelen. Je moet vechten tegen andere monstertjes die in een bos rondlopen en dan levelen. Maar wat saai zeg! Het spel houd alleen maar in: Loop van punt A naar punt B, doe daar wat, ga terug naar punt A. And so on, and so on..

Ik hou niet zo van herhaling, een spel moet voor mij een doel hebben. Of dat nou het redden van een prinses is, of het slachten van zombie's. Ik wil credits! Ik wil kunnen denken: Ja! Een level uitgespeeld! Niet: Jeej! Ik ben een level omhoog.. oh wacht, nu moet ik wéér hetzelfde doen..
Ik was er dan ook vrij gauw klaar mee, en mensen in mijn omgeving zeiden: "Let maar op, over een paar dagen ga je het weer spelen!" Daarop moest ik lachen, want no way. We zijn nu een paar maanden verder, en de dagen dat ik verder ga spelen zijn nog steeds niet aangebroken!

WoW heeft zowieso voor veel mensen een "rare magie", zo had ik eens gelezen dat er mensen gescheiden waren omdat de man in de relatie teveel WoW speelde. Grappig detail hieraan is dat de vrouw een medewerker was van Wow! Nu las ik ook net op internet, dat er gisteren (ofzo) de mogelijkheid is gekomen om een paard te kopen in het spel. Dat beest (van pixels dus he!) kost 25 dollar, en je kan dan wat sneller door het land heen rennen. In ]4 uur tijd[/b] heeft dat beestje (van pixels he, vergeet dat niet!) Blizzard [b]2 MILJOEN [/b]dollar opgelevert. 2 MILJOEN DOLLAR! Dat is toch raar? Er zijn 11 miljoen spelers, die elke maand 13-15 dollar betalen om te mogen spelen.. reken zelf maar uit! (en dan nog van die crappy textures!)

Maargoed, ik ga maar wat nuttigs doen. *Zet groen mutsje op* in Juni is de E3, mét nieuwe info over Zelda! (Nou was er nog amper info, maar ik wil zien/horen/speleeeeeen!!)

Volwassen Worden

20:50, 19/7/2010 .. Posted in Dagelijks .. 0 comments .. Link
De laatste tijd ontdek ik steeds weer nieuwe kleine dingetjes. Misschien door de Lente, misschien gewoon omdat ik "volwassen" aan het worden ben.. En een paar van die dingetjes wil ik graag met jullie delen, gewoon.. om jullie ook te helpen "volwassen" te worden!
Zit je er al klaar voor? Komtie:

-Het is onmogelijk om tegelijk een scheetje en een boer te laten, ik heb het een paar keer geprobeerd, maar het kán echt niet!

-Vriend heeft me de afgelopen 2 jaar zo vaak een kinderei gegeven dat ik nu echt een overdosis aan speeltjes heb.. (Krijg ze altijd onderweg in de auto, dus het dashboardkastje zit aardig vol) Ik snap die speeltjes alleen vaak niet.. vorige keer was het een trek-schiet-ding ofzo.. ik heb het geprobeerd, Broer heeft het geprobeerd, Vriend heeft het geprobeerd.. maar schieten deed ie niet.. Dus toen werd het maar een gefrustreerd-gooi-richting-de-deur-ding. Ook leuk :)

-Je gaat steeds meer je ouders bellen met vragen die je eigenlijk niet wil stellen, of het antwoord van de vraag niet op internet kunt vinden"Zeem je de ramen met de rode of de blauwe fles?" Nou google wist me geen antwoord te geven hoor!

Zowieso, nu merk je ook pas de invloed van je ouders! Ik keek laatst mijn kledingkast in (Lees: CHAOSSSSSSSSSS!!) en ik hoorde een zeurderig stemmetje (wie het was laat ik in het midden :P) ruim je kast nou eens ohop! Met in mijn achterhoofd de gedachte dat als ik het zelf niet op zou ruimen, ik het waarschijnlijk zelf op het dakterras moest gooien, weer naar boven moest sjouwen, alles wassen en dan weer opvouwen, heb ik netjes mijn kast opgeruimd!

Volwassen worden is zwaaaaaaar :P
(Heb je al geprobeerd een poepje en een boertje te laten tegelijk? ;) )

Wat Motje?

20:50, 19/7/2010 .. Posted in Katten .. 0 comments .. Link
Het voorjaar gaat nu echt beginnen! De zon is wat warmer, het huis wat schoner, en de katten wat hongeriger! Ze zitten met zijn 3e op de vensterbank te kekken naar voorbijvliegende vogeltjes. “Kom alsjeblieft even binnenvliegen, we zullen je heus niets doen’ maar ze bedoelen natuurlijk: ‘Kom binnen, dan kunnen we je opeten!’ Al acht ik die kans klein dat ze een vogeltje opeten. Ik acht de kans groter dat zo’n klein vogeltje eerder mijn katten opeet, dan andersom. Heus waar!

Een tijd terug was er een motje in ons huis. Of een nachtvlinder, geen idee hoe ze eigenlijk heten. Vrolijk flapperde hij om onze lamp heen.  De katten zaten wild naar hem te kekken, en Vriend en ik kregen een discussie over dat beest. Want:
Ik zei: “We moeten hem even vangen en buiten zetten, anders is het zielig”
Vriend zei: “Laat de katten hem maar vangen!”
De katten zeiden: ‘Kekkekekekekekek”

Dat ging nog even door. En ondertussen stond ik (net als de katten) dat beestje te volgen en proberen te vangen. Helaas, Koe ving hem eerder dan mij. Waarop we weer een nieuwe discussie kregen, terwijl koe het beestje dood probeerde te meppen.
Ik zei: “We moeten hem oprapen en weggooien, ik wil niet dat de katten hem opeten’
Vriend zei: “Joh, laat ze hem toch opeten, wat is daar nou erg aan?’
Koe deed *petspets*
Ik zei: “Ja maar.. Nou goed, laat hem dat beest maar opeten, maar als hij hem uitkotst, dan ruim jij het op’
Vriend zei: “Ja dat is goed”

Alleen wist Vriend niet, dat ik dit allemaal al eens eerder mee had gemaakt, en dus al wist wat er zou komen.
Koe zei: ‘Kots, hoest, proest, kots”
Vriend zei: ‘Ieuuuuuuuuuw!’
Ik zei: ‘Na na na na na’
Koe zei: ‘Kots, hoest, proest, kots’ op een ander plekje.
Noor deed een poging tot begraven van het beestje door op het laminaat te krassen. Vriend moest bijna zelf kotsen, en uiteindelijk heb ik het lichaampje maar zelf opgeruimd. Ik ruim liever dat op dan mensenkots :p

Mijn vriend is een held… Dus…


Wat een Kutlucht!

20:49, 19/7/2010 .. Posted in PvdK .. 0 comments .. Link
Ja, kheb weer eens kutnieuws.. er is weer iets hips en innovatiefs.. namelijk: KUTLUCHT! Een luchtje voor mannen, die in een soort mini deoroller zit, en die moeten ze dan een keer over hun hand heenhalen, zodat hun hand de hele avond naar (ongewassen) kut ruikt. Daar schijnen mannen dan geiler van te worden.

Nou is het algemeen bekend dat mannen al een hogere libido hebben dan vrouwen (vaak dan) en ik vraag me af hoe dat word als hun hand naar kut ruikt. Volgens mij zie je dan echt mannen tegen een lantaarnpaal of iemands been aanrijden, net als hondjes.. dat worden dan toch gewoon helemaal losgeslagen beesten?

Ik snap zowieso al niet waarom mannen dat willen ruiken, wij vrouwen doen al zo ons best om te zorgen dat je onze muts niet ruikt.. Dus misschien moeten we massaal niet meer wassen down under..

http://www.smellmeand.com/gb/#/home meer informatie over het luchtje!

Optische Illusies

20:49, 19/7/2010 .. Posted in Dagelijks .. 0 comments .. Link
Je kan er niet omheen, optische illusies die vrouwen vaak voor mannen houden. We plamuren ons vol als we uitgaan, we dragen push-up bh's, corrigerende hempjes/broekjes/shirtjes. We zorgen dat we er fris en fruitig uitzien zodat we een man kunnen veroveren.

Maar waar gaat dat nou over? Ik las een artikel over een pushup bh, die draag je onder je eigen bh en dan heb je een nog groter decolleté dan je al zou hebben met je pushup bh. En al die corrigerende ondergoed is ook leuk, maar is het niet de bedoeling dat die juist uitgaan als je iemand heb opgepikt als je uit bent geweest? En dan? Juist, dan gaat het uit!! En wat gebeurt er dan? Dan stort je hele lichaam in, en je hebt overal lelijke striemen van die te strakke kleding! Als een plumpudding laat je ineens zien dat je helemaal niet zo strak bent als verwacht, dat moet leuk zijn!

Laat ik maar helemaal niet beginnen over die plamuur, bedenk eens hoe dat eruit moet zien als je s'morgens wakker word naast je scharrel.. je mascara tot aan je oksels, je rouge die overal op je gezicht zit, lippenstift die door het hele bed heen verspreid is.. nouja je snapt het wel!

En dan hoop ik nog maar dat je niet je kut had geverfd, want in dat geval is het gezicht van je bedpartner vast ook helemaal roze! (Ligt maar net aan de tint die je gebruikt hebt natuurlijk)

Waarom doen vrouwen dit allemaal zichzelf aan? Uit onderzoek blijkt dat 90% van de mannen een vrouw met rondingen wil, alleen bepaald het modebeeld dat al die rondingen wegwegweg moeten! Stel je voor dat je niet je botten kunt zien!

Dus, na pleiting voor vrijheid van de kut, pleit ik nu ook voor vrijheid in vrouwenhoofden.. laat lekker je corrigerende kleding thuis, doe eens voor de verandering geen plamuur op maar alleen een beetje mascara en een lipgloss, en ik durf te wedden dat je die lekkere vent ook kunt scoren! Alleen hoef je jezelf na afloop niet te schamen omdat je niet echt bent, hoe jij je voordoet!

(Oh en voor de mensen die het zich afvragen, ik weet niet hoe ik mezelf moet plamuren, ik heb geen corrigerende kleding én ik ben gewoon mezelf.. en moet je zien, ik heb een hartstikke leuke kerel! Ben altijd al een jongens-meisje geweest, dus wellicht snap ik daarom die commotie allemaal niet :P)

Bloemen..

20:48, 19/7/2010 .. Posted in Dagelijks .. 0 comments .. Link
Stel, je houd van tuinieren, dat is je lust en je leven. Je tuin staat er bloeiend bij, de allermooiste bloemen staan er, en het ruikt er superlekker!

Voldaan neem je een wijntje en gaat midden in de tuin zitten, genietend alle mooie kleuren en geuren!
Opeens.. valt er een enorme bak bloed op je bloemen, jouw mooie bloemen, en je weet niet wat je moet doen. Het ziet er echt smerig uit, en je bent ten einde raad.. waarom al dat bloed op je bloemen? Waar komt het vandaan?

Nou.. dit is dus even waar ik heenwil, maar dat snapte je misschien al. Ik vind het namelijk vreselijk dat libresse (of welk merk maandverband dan ook) bloemen op hun maandverband zet. Wat hebben bloemen er nou mee te maken??? Denken ze echt dat ik tijdens "die periode" ineens vrolijker word van de aanblik van bloemen tussen mijn benen? Dat ik denk: Joepie, ik ben het weer, gauw de bloemen uit de kast halen!!

Want ik kan je vertellen.. NEE dat denk ik niet! Ik irriteer me mateloos aan die bloemen! En die vrolijke verpakking slaat ook nergens op.. paars,roze,gebloemd,geruit nou noem het op, maar de verpakking is er..

Of zouden ze het doen omdat veel mensen hun menstruatie cryptisch omschrijven als "Mijn tante komt langs" want dan is het wel leuk als je vrolijke bloemen in huis hebt. In huis dus he, niet tussen je benen.

Als libresse (of welk merk maandverband dan ook)  dan toch "leuk" wil doen, maak dan een vampier met zijn mond open op dat ding, dan komt het bloed tenminste goed terecht! Of teken er grappige bloedzuigers op, of pleisters.. die hebben er ook niets mee te maken, maar het "klopt" meer dan bloemen..

Doe mij maar gewoon van die egaal witte watjes met zo'n blauw touwtje.. die gooi je gewoon in een zwarte trommel, en dan is het gewoon stemmig. Want het is geen feest, en er horen al helemaal geen bloemen bij!Het is een Complot!!

20:47, 19/7/2010 .. Posted in Katten .. 0 comments .. Link

Ik heb dus drie katten, Koe, Noor en Coon, en die zijn gewoon raar.. ze doen niet zoals katten moeten doen. Noor apporteert zelfs! En ze zijn ook heel eng, want soms doe ik s'nachts mijn ogen open omdat ik me bekeken voel, en dan zitten ze alle drie naar me te staren over het randje van het bed! Brrr! Ik blijf toch bang dat ze me willen vermoorden!!

http://www.catswhothrowupgrass.com/kill.php (Test het vooral zelf ook even!!)

Zowieso snap ik mijn katten niet, want ik weet zeker dat ze complotten smeden. Soms hoor ik een enorm kabaal, en als ik dan ga kijken waar het kabaal vandaan komt (dat wil zeggen: ik loop voorzichtig richting de woonkamer, met mijn ogen op een kiertje, bang om de allergrootste chaos ooit te zien, kasten die omliggen, de bank in 4 stukken enzo) dan is er gewoon niets te zien! Alleen drie katten die op de bank liggen en lui een oog opendoen "Wat is er??"

Maar ik ben eruit, ik wéét wat ze doen! 1 kat gaat op wacht om te kijken of ik niet kom, de 2e kat gooit de boekenkast om met veel kabaal, en de 3e kat helpt de 2e kat om alles razendsnel weer terug te zetten. Dan rennen ze heel snel de bank weer op om mij een lui oog te werpen.. rotbeesten! En een lol dat ze vast en zeker hebben!

Als het gratis is, is het wél leuk?

20:47, 19/7/2010 .. Posted in Dagelijks .. 0 comments .. Link
De Zeeman, je kent hem vast wel, die winkel waar iedereen heengaat en de spullen die ze daar kopen heel sneaky in een andere tas stoppen. Die winkel waar mensen zich voor schamen dat ze er komen, die winkel waar mensen mee "gepest" worden.. "Oh jij hebt zeeman kleding aan! SLOEBER!"

Maar ineens is Zeeman hip en happening want.. je kunt nu GRATIS een Zeeman boxer/hipster krijgen, zo'n ding dat gedragen word door mensen van wie hun broek ongeveer op hun knieën hangt zodat iedereen het merk van hun ondergoed kan zien.

Ik weet niet beter dan dat iedereen het probeert te verstoppen dat ze iets van Zeeman hebben, en nu gaat iedereen het ineens uitdragen want het is een Hype! Niet de voetbalplaatjes, wuppies of whatever is hip, nee het is hip en happening om een ZEEMAN BOXER boven je broek te dragen.. hele odes en websites worden aan dat ding gewijd. Mensen plaatsen foto's met hun boxer/hipster en ze zijn hip! Hadden ze dat niet jaren terug kunnen doen, toen ik nog op school zat ?? (Want ze hebben bést leuke dingen hoor, als je er niet vanuit gaat dat je er jaren mee doet!) Dan had ik ook gewoon hip geweest!

Ik hou het lekker op mijn eigen ondergoed , en juist omdat het hip is wil ik die stomme hipster helemaal niet! LEKKER PUH!!!

Kutverf!

20:46, 19/7/2010 .. Posted in PvdK .. 0 comments .. Link
Oh my god.. (Ja serieus, dat denk ik soms!) er is wat nieuws op de markt, innovatief noemen ze het! Het is.... *tromgeroffel*... *Spanning*...

Verf voor je kut! Verf, zodat je kut roze blijft! Want naarmate je ouder word schijnt je mooie rosbiefje op een stukje donker runderlapje te gaan lijken! Verf voor je kut.. het moet toch niet gekker worden? En.. het is er zelfs in 4 vrolijke tintjes, die allemaal de naam hebben van een superster.

Hebben ze bij die dames ook naar hun kut gekeken? Ja jouw kut, dat is echt een mooie kleur, zoals jouw kut moet elke kut eruit zien! En dan? Krijgen we dan commercials? Dat je vol een kut in beeld ziet, en dan een oud rimpelig hoofd ziet verschijnen: "Vroeger zag mijn kut er niet uit, maar nu ik kutverf heb voel ik me jaren jonger!"  En dat haar man dan trots op de bank zit. "Ja Mien was zo onzeker over haar kut, nou, nu danst ze weer door de kamer hoor!" Dat ze daarbij over haar hangende tieten struikeld is natuurlijk weer een ander verhaal..

Een kut is verdorie gewoon een kut!

What's next? Antirimpelcreme voor piemels? Want wees eerlijk, hoe oud je ook bent, die dingen zien er in slappe toestand echt niet uit! (of bestaat dat ook al?) En dan kun je die commercial weer omdraaien, dan zie je die vrouw trots naast haar man zitten (Of haar zoon, je kunt niet vroeg genoeg beginnen natuurlijk) "Nou, Henk zn piemel was altijd zo rimpelig, maar nu hij product X erop smeert, rimpelt hij stukken minder!!" En die man zou dan zeggen: "Ja, elke keer dat ik hem in mn hand had om te pissen, stoorde ik me aan die rimpeltjes.. het is toch geen gezicht?"

Piemels zijn zowieso lelijk!! Welke vrouw heeft ooit, eerlijk, een foto gezien waarop een naakte man stond met zijn piemel daar pront staand? En wie vind dat mooi? Het is toch mooier als je hem niet ziet? Maarja dat is mijn mening..

Ik pleit voor vrijheid van de kut! En van de Piemel!!  (Maar die heb ik niet dus dat schiet niet zo op!)

(Ohja en mocht je het ook willen. http://www.mynewpinkbutton.com/category/29754061681/1/Beauty-Product.htm daar kun je het bestellen!)

Jeugdsentiment!

20:45, 19/7/2010 .. Posted in Dagelijks .. 0 comments .. Link
10 jaar geleden werd ik al helemaal verliefd op je! Mijn ouders verboden het me om samen met je te zijn. Je zou niet in de familie passen, en in huis was je al helemaal niet welkom. Daarom besloot ik je uit mijn hoofd te zetten. Je ogen te vergeten en niet meer aan je te denken. Nu 10 jaar later spook je nog steeds door mijn hoofd, en begon ik een speurtocht naar je. Eindelijk had ik je gevonden! Ik begon te dromen over een toekomst samen, samen lachen, samen spelen, samen knuffelen..

Gister kwam je bij me in huis. Ik was dolblij en had lang naar deze dag uitgekeken! Maar oh, wat viel je tegen! Had ik hier nou zo lang over gepraat met mijn ouders? Ik snapte nu beter dan ooit dat je niet bij ons in de familie mocht. Je maakt veel herrie, en je slaapt eigenlijk de hele tijd maar. En onze diepzinnige gesprekken? Je brabbelt maar wat alsof je de hele dag aan de whiskey zit..

Sorry, ik heb besloten je maar even te laten slapen.. Even rust in mijn hoofd.. Ik denk dat ik uiteindelijk toch "te groot" geworden ben voor je..

Dag Furby! :'-(


Welk speelgoed wou jij vroeger zo graag? Ik weet nog dat mijn buurmeisje een soort skatefiets had, een 1wieler met kleine miniwieltjes.. Zij fietste de hele buurt door.. ik ging gelijk plat op mijn bek! Nog meer leuke dingen waren:

-De "huuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuh" stok (geen idee hoe dat ding heet)
-De slingy, die zo leuk van de trap af liep.
-Die halve bal wat je binnenstebuiten moest doen en dan omhoog sprong..
-De tamagodvergotchi, die mijn broertje en ik uiteindelijk in de rijn gemikt hebben omdat hij maar blééf piepen..
-De Slimey, want daar kon je zo lekker in prakken!
-Die klaparmbanden (haha waarom is mij nu een raadsel)
-De magic twisty (die heel zo magic niet meer was toen je het touwtje ontdekte)
-Flippo's, en ja die moeten erbij haha daar heb ik me toch best mee vermaakt!
-Elastieken, Dat gehups de hele tijd haha!
-Stoepkrijt.. we hebben weleens de hele straat veranderd in een autotjesbaan, of alle stenen een ander kleurtje gegeven.. en dat duurde best lang omdat het allemaal kleine klinkertjes waren haha)

Nog wat spelletjes uit de "oude doosch"

"pastoortje" dan moesten we eerst met een bal gooien ofzo, en dan mocht je een aantal stappen doen, en dan moest je via de poort de straat weer in en naar het begin zien te lopen zonder door de "pastoor" gezien te worden.. (wij gingen vaak door het huis van iemand in de straat :D)

Of "ik verklaar de oorlog" met stoepkrijt tekende je dan landjes ofzo en dan moest je andere landen veroveren, weet niet meer precies hoe dat ging.

Televisietikkertje, dat als je bijna getikt werd je gauw een televisieprogramma op moest noemen..

En dan had je nog Bussietrap, verstoptikkertje *ofzo* en in een kring dat handjeklappen.. (onder de tafel lag een briefje)

Volgens mij vergeet ik nog wat dingen, maar wat vond jij vroeger enorm leuk?


Kutbroeken!

20:42, 19/7/2010 .. Posted in PvdK .. 0 comments .. Link

Let ook op de prachtige slogans op de site:

"Because women today want fashion and fit, we invented KUT™."

"It's Your KUT™. Your way. Your curves"

"Our extraordinary KUT is making lots of news"

Something new and interesting is always happening at Kut.

"A KUT representative will be right with you."

Everything we design is the perfect Kut to fit real women just like you.

Eh.. watte??

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories

Dagelijks
Katten
Opmerkelijk
PvdK

Recent Entries

Onbereikbare liefde..
Wat schattig!
Handlezen is zoooooo 2009!
Dejavu's
World of Warcraft

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer