Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Ik ben Esther!

Home - Profile - Archives - Friends

Cinekid.

Posted on 19/10/2011 at 17:48 - 0 Comments - Post Comment - Link

Ik woon dus in Amsterdam. En in de herftsvakantie is er dan Cinekid in het westerpark. En ik en mijn familie, gaan daar elk jaar heen!  { Ja dat is normaal bij ons.} Het is echt heel leuk en als je er ook heen wilt kan je alle informatie vinden op: http://www.cinekid.nl/ {Echt doen!}

Vandaag ben ik er dus heen gegaan. en zoals altijd 2 films en het medialab. In het Medialab kan je hele leuke dingen doen zoals: het Jeugdjournaal presenteren, filmpjes maken, dingen monteren en allerlei dat soort dingen die met film te maken hebben. Ook zijn er wel eens workshops. Het is echt heel erg leuk om naar toe te gaan! Verder ben ik nog naar twee films geweest! Leuk hoor! 

He! Laten jullie ook een keer een reactie achter? Als IEMAND dit leest dan...


Gaga

Posted on 18/10/2011 at 20:12 - 0 Comments - Post Comment - Link

He!

Ik ga jullie nog een paar dingen vertellen.

Ik ben fan van Lady Gaga. Ik vind haar gewoon vet . Maarjaa, sommige mensen vinden haar niet heel geweldig.... Boeeiuuh! Weetje, denk niet dat ik in elk verhaaltje dat ik schrijf over Lady Gaga praat hoor! maar tjaa, ik wilde gewoon even iets vertellen! Whaha!

Oke, even een fototje! Maar ja. Dat is d'r dus....


Helluw!

Posted on 18/10/2011 at 14:03 - 3 Comments - Post Comment - Link

Heey!

Ik ben Esther. Ik vond het wel leuk om een blog te beginnen! Dus hier gaan jullie allemaal verhaaltjes enzo over mij en mijn leven lezen!  Eerst maar eens kijken hoe het allemaal werkt! Haha!

Even over mij:

Ik ben dus Esther. 13 jaar. Amsterdam. Lady Gaga <3<3. Korfbal.

 

En nog veel meer!

Laterzz!


Hosting door HQ ICT Systeembeheer