Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

zijn wie je bent

altijd twijfel

{ 12:58, 17/9/2008 } { 0 comments } { Link }

Ik ben jaloers. Jaloers op mensen die niet lijken te twijfelen maar altijd zeker schijnen te weten. Hoe doen zij dat? Wat hebben zij in hun jeugd mee gekregen? Kan ik het leren?

Ik twijfel vaak. Ik twijfel over het effect van mijn gedrag. Ben ik te aardig, te streng, te introvert, te dominant? MOet ik me aanpassen of juist rigide opstellen. Moet ik linksom of juist beter rechtsom?

Als ik het een doe, wat laat ik dan liggen? Kan ik er meer uit halen dan ik doe?

Het gebied waar dit getwijfel op zijn scherpst gespeeld wordt is de opvoeding van mijn hyperintelligente zoon van vijf jaar. Hij voelt mij feilloos aan, daar waar ik nog in het duister tast. Hij kan het bloed onder mijn nagels halen en een seconde later me tot in mijn diepste hoekjes van mijn hart ontroeren. Ja, bekend patroon tussen moeder en zoon...alleen is het voor een twijfelaar extra lastig hier mee om te gaan.

wat zijn de gevolgen van mijn aanpak op de langere termijn. Heb ik uberhaupt een aanpak?

Nu dus alleen de vragen, wellicht later in etappes wat pogingen tot antwoorden...eerste stappen nog even wennen hoor

{ 14:36, 9/9/2008 } { 0 comments } { Link }

Ik schrijf dit nu even om te wennen aan het koude water van het Bloggen. Iedereen schijnt te bloggen en iedereen met zijn eigen motivatie.

Mijn motivatie is dat ik graag schrijven wil maar nooit de tijd er voor neem. Ik ken mezelf. Ik kan een mapje aanmaken en daar wat in tikken maar dat werkt niet meer motiverend voor me. Ik ben ook met dagboek schrijven gestopt. Ik denk dat het idee (niet eens de werkelijkheid) dat vrienden het kunnen lezen mijn stok achter de deur kan zijn.

En zo zet ik mijn eerste voetstappen in Bloggersland. En ja, story of my life, het is nogal Spuit Elf. Ik heb ook al geen Hyves pagina. En ik wil er nu ook echt niet meer aan beginnen. De hype is voorbij en alleen de oma's zettenn zich er nog toe om nog een aan te maken. Ik wacht wel rustig op de volgende hype.

Dus...About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

«  July 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Links


Categories


Recent Entries

altijd twijfel
eerste stappen nog even wennen hoor

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer