Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Ik wil mama worden

Home - Profile - Archives - Friends

Zullen we klussen?

Posted on 18/9/2012 at 17:24 - 0 Comments - Post Comment - Link

Steeds vaker gaat deze gedachten door mijn hoofd. Soms probeer ik het uit te zetten maar blijkbaar kan dat niet. Ja voor even maar het komt dubbel en dwars weer terug.

 

Aankomend weekend ga ik naar Terschelling met mijn lieve vriend. Het weekendje weg is van 22 t/m 24 september en mijn eisprong is 24 september. Ik weet dat je het beste 2 dagen voor de eisprong kan klussen zodat de zaadjes de tijd hebben om naar het ei toe te zwemmen dus tja het weekend is wel vlak voor mijn eisprong en stel nu dat we het gaan doen in bad ofzo.. Ja ik denk er over na.

 

Bert wil het met condoom doen. Dus lijkt mij niet echt dat ik zwanger zou kunnen raken maar ja als je het in bad doet ga je toch niet apart een condoom om doen denk ik dan.

 

Ik ben benieuwd of vriendlief het zonder wil doen.. Denk het niet!


Het gaat de goede kant op

Posted on 18/9/2012 at 16:30 - 0 Comments - Post Comment - Link

Vrijdag een zwaar gesprek gehad met vriendlief. Ik wist het gewoon echt niet meer. Wil ik bij hem blijven, moet ik de relatie beëindigen, moet ik een tijdje bij hem weg gaan? Enz enz..

 

Vrijdag dus moment van de waarheid. De hele dag voelde ik me k*t. Heb als een zoutzak op de bank gezeten, was afwezig en had nergens zin in.

 

Ik heb mijn zorgen uitgesproken en ook aangegeven dat ik het niet meer wist, niet meer wist of ik het nog wel kon. Ik denk dus dat vriendlief mij te weinig liefde geeft maar eigenlijk vraag ik daar ook zelf om, ik ben een achte kattenkop als ik bij hem ben en tja dat is niet een stimulans om lief te gaan doen tegen mij. Maar ook wil ik graag dat de badkamer eens af komt, dat duurt gewoon te lang maar vriendlief heeft ook uitgelegd hoever hij nu is en dat is wel positief gelukkig.

 

Wat ook nog meewerkt is mijn gevoelens voor een ander. Vriendlief weet dat en we hebben er over gepraat wat wel helpt. Eigenlijk heb ik het volgende gedaan.. Wie een kuil graaft voor een ander die valt er zelf in. Ik wou die jongen verleiden maar daardoor nam ik steeds meer afstand van mijn relatie met vriendlief. Nu dus voorgenomen niet meer te gaan verleiden en me op mijn relatie te storten.


Zwangere huismussen

Posted on 10/9/2012 at 15:54 - 0 Comments - Post Comment - Link

Zwangere buikjes, vrouwen die al bevallen zijn.. Allemaal erg leuk maar ook wel eens een moeilijk gevoel. Vandaag zag ik een oud collega van mijn moeder, meisje kwam me bekend voor en dan denk je tja mijn leeftijd en nu al zwanger van de tweede. Zo'n raar gevoel, natuurlijk ben je dolblij dat iemand zwanger is maar er ligt ook een jaloers gevoel op de loer.


Jongen vs Meisje

Posted on 8/9/2012 at 13:24 - 0 Comments - Post Comment - Link

Al een tijd merk ik dat ik meer heb met jongetjes dan met meisjes. Oke meisjes zijn super schattig enzo maar het voelt toch anders als ik aan een jongetje denk. Ik ben er zelfs al een beetje van overtuigd dat de eerste die ik krijg een jongetje is. Het is raar ik weet het maar dat voorgevoel heb ik. Als ik kijk bij babykleertjes kijk ik eerst bij de kleertjes voor jongens en als ik tests doe via Facebook of een pendel laat doen komt daar ook de uitslag een zoontje uit.

Wat dan wel weer apart is is dat ik dus al een waslijst heb met meisjes namen en ik voor een jongen echt veel minder namen heb.

Ik vind de tuttige meisjes kleding ook niet echt mooi. Alles is roze en met bloemetjes. Ik ben laatst op kraamvisite geweest bij vrienden van vriendlief en ik heb er bewust voor gekozen om geen roze spul voor hun dochtertje te halen. Als het gaat om jongenskleding dan heb je gewoon veel meer keuze qua kleur.

 

Een meisje is natuurlijk ook van harte welkom. Ik heb geen voorkeur met wat ik krijg ik ben al blij genoeg als ik een kindje krijg en als het gezond is dan ben ik helemaal tevreden.


Is iedereen tegenwoordig zwanger ofzo?

Posted on 26/8/2012 at 11:40 - 1 Comments - Post Comment - Link

Gisteren een ingewerkt op een locatie waar ik invalwerk ga doen. Tenminste dat is de bedoeling. Was even wennen en aan 1 cliënt ben ik nog niet gewend maar mijn blog gaat over zwanger worden dus mijn werk laten we even achterwege.

 

Een begeleidster van daar zou ook even langskomen. Ik had al gehoord dat ze zwanger is, ja zij ook al. Leuke aardige meid om te zien en tja dan zie je haar buik. Oke het is niet zo dat ik ga zitten janken maar het valt gewoon op. Het is ook niet zo dat ik in een zware dip terecht raak, gelukkig. Maar het valt op. Best apart dat wanneer je iets wilt je het meer lijkt te zien als wanneer je er niet mee bezig bent. Heel apart en soms ook mega irritant. Maar wat me ook opviel is dat ze rookt. Voor mij gaan zwanger zijn en roken niet zwanger maar ja ze lijkt me verstandig genoeg dus als zij wil roken dan moet ze dat vooral doen.

 

Maar heb me al voorgenomen dat ik me vandaag rustig ga houden tegenover mijn vriend. Nou ja moet er wel bij zeggen dat ik rond mijn vruchtbare periode zit. Het lijkt wel alsof je op dat moment een oergevoel hebt ofzo. Geloof mij je voelt je echt een soort oermens die moet vechten.


Een goed gesprek is het halve werk

Posted on 25/8/2012 at 13:15 - 0 Comments - Post Comment - Link

Gisteravond kwam de wens weer ter sprake toen ik bij vriendlief was. Ik vertelde aan hem dat de achterbuurvrouw weer zwanger is en dat het soms best wel pijnlijk is. Tijdens onze daad had ik het er ook over. Nou ja eigenlijk na de daad. Wat nou als ik zijn sperma uit het condoom laat lopen mijn vagina in. Zijn er nog visjes die deze zwemtocht zullen overleven nadat ze een tijd in het condoom hebben gezeten? Ik dacht van niet, vriendlief denk van wel. Maar ik ben nog niet zo wanhopig dat ik het echt ga testen en vriendlief die wil het niet.

 

Vriendlief heeft het tijdens het gesprek over bloed, zweet en tranen. Volgens mij denkt hij dat hij alleen maar gedoe heeft wanneer we een kindje krijgen. Dat zal toch wel meevallen. Je krijgt er toch ook heel veel voor terug? Maar ja ik heb geen idee of er een kindje komt. Ik hoop het natuurlijk wel en ik ga echt niet lang wachten, dat ben ik gewoon niet van plan. Zelf wil ik volgend jaar beginnen maar wat ik ook al schreef van vriendlief krijg ik soms echt geen hoogte. Wil hij nou wel of niet?


Ik wil mama worden

Posted on 24/8/2012 at 11:52 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hoi allemaal,

 

Ik ga maar even beginnen met mijzelf voor te stellen. Ik ben Patricia 27 jaar en woon in Friesland. Ik heb een vriend en werk met verstandelijk beperkte mensen.

 

Ik heb nu bijna een jaar de grote wens om mama te worden. Het nadeel is dat mijn vriend er nog niet aan toe is om papa te worden.

We hebben regelmatig gesprekken erover en we gaan dit jaar wachten en dan willen we er toch wel voor gaan. Tenminste ik wil dat en mijn vriend ook wel maar soms geeft hij ook de indruk dat hij dat niet wil.

We wonen nog niet samen maar als de verbouwing klaar is gaan we samenwonen. Dat wordt ook wel tijd hoor.

Ik heb er wel vrede mee dat mijn vriend wil wachten tot volgend jaar met papa en mama worden maar het is soms zo moeilijk als je hoort dat iemand zwanger is of een kindje heeft gekregen. Ik wil dat ook zo graag.

Ik hoor net van mijn moeder dat de achterbuurvrouw in verwachting is van haar 2de kindje. Ik vind het leuk voor ze maar toch heb ik ook wel een verdrietig gevoel erbij. Waarom ik niet? Ik zou zo graag mama willlen worden. Waarom wil mijn vriend het nu nog niet?

Mijn vriend is niet zo'n spraakzaam iemand. Als ik er dus over begin dan reageerd hij altijd wat laconiek alsof mijn gevoelens hem niks doen. Het doet hem wel wat dat komt er dan op een gegeven moment wel uit maar ik heb vaak het gevoel dat hij mij niet begrijpt. Oké vrouwen komen van Venus en mannen komen van Mars dus ik snap het wel maar het maakt het er niet makkelijker op.

 

Ik weet niet of ik het tot het eind van dit jaar kan uitzingen. De wens is zo sterk aanwezig.


Hosting door HQ ICT Systeembeheer