Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Ik zoek hulp!

Uileg over Twitter account @ikzoekhulp

09:47, 30/12/2011 .. Link

Deze weblog gaat over de werking van het twitter account @ikzoekhulp. De bedoeling is om mensen te helpen die in nood zijn. Twitter is een perfekt hulpmiddel hiervoor. Door een snelle reactie van mensen die op het moment van gebeuren dicht in uw buurt zijn en u daarom sneller kunnen helpen, dan politie, brandweer vrienden en kenissen.

Soms telt elke seconde. Hierbij valt te denken aan:

= Verkrachtingen, winkelovervallen, woningen in brand,

= Huiselijk gweld, kind kwijt op specifieke plaats (bijv.supermarkt, winkelstraat),

= Auto gestolen, hartaanval (snelle EHBO hulp), stalking etc. etc.

Soms is het niet mogelijk om zelf te reageren, maar omstanders kunnen dan ook twitteren. Mensen kunnen dan helpen, waarschuwen, filmen of foto's nemen. Een snellere hulp is er niet dan twitter.

Natuurlijk werkt dit systeem het meest effectief met zoveel mogelijk twitteraars aangesloten bij het @ikzoekhulp account. Dus wij zoeken volgers. Hoe meer mensen er zo snel mogelijk bereikt worden die bij u in de buurt staan, des te sneller er hulp geboden kan worden.

En hoe meer mede standers, hoe sterker u staat tegenover geweld incidenten en overvallen. En er is dan meer bewijsmateriaal tegen de overtreders. 

Als er een auto gestolen is, dan is de kans tegenwoordig groot dat ie over de grens verdwijnt. Dus hoe eerder er mensen zijn die meezoeken, des te groter de pakkans. Dus iedereen zijn veiligheid wordt vergroot.

Dus sluit u aan bij dit account en help mee de misdaad te bestrijden.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Uileg over Twitter account @ikzoekhulp

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer