Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
il0vessTime

Home - Profile - Archives - Friends

Een welkom..(il0vess)

Posted on 20/6/2011 at 10:20 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hallo bloggers!

Ik heb nu een keer een 'echte' bloggers site gevonden waar ik lekker kan praten tot ik een ons weeg!

Eerst nu maar eens vertellen over de hoe en wat..

Ik ben dus Samantha, 20 en volg de opleiding Pedagogisch Werk ( ik ga nu na de zomer beginnen aan MZ (maatschappelijke zorg) maar nu is het nog even PW.
Ik woon thuis met moeder en stiefvader, verder heb ik ook nog een echte vader (uiteraard..) die dan ook weer een vrouw heeft en dan ook nog eens 2 lieftallige zussies haha. Me zus van 18 is voor 6 maanden aan het stage lopen in Zuid-France (Ardeche) en de andere van 14 die komt hier slapen voor een paar dagen en dan weer naar vaders en weer terug hierheen.
Verder hebben we in huize moeders ook 2 blaffies (honden) Lizzy - een zwarte Engelse Cocker Spaniel & Dusty - een bruine Ruwharige Teckel.

Verder vind ik het leuk om met vriendinnen wat te gaan doen.. Bijzonder veel heb ik er niet, maar die ik nu wel heb zijn onvervangbaar (L). Ik heb hun leren kennen in de 3e van het VMBO en sindsdien onafscheidelijk!! Maar dat mag ook wel, na alles wat we mee hebben gemaakt, maar daar haak ik niet teveel op in, want dan is nog altijd een niet geheelde wond.

Wat ik kan verder nog kan mededelen is:
Ik vind het leuk om mensen te vertellen, of nou van me af te schrijven.. En daarom heb ik dan ook voor een blog gekozen. Zo af en toe maak ik wel eens wat mee haha en dan vind ik het leuk om daarover te vertellen. Ik denk ook veel na over dingen, waar misschien andere mensen helemaal niet over na denken.. Ik noem een voorbeeld : Waarom heeft alles een naam , en wie bedoelde daar iets mee in het begin?? Nou dat vind ik wel leuk om over zulke dingen na te denken waar misschien niet eens een antwoord op is.. Hersenskraken dus!

Ik vind het ook leuk om soort van gevoelsgedichten te maken, over dingen die er om me heen gebeuren.. Maar dat even terzijde..
Daarnaast twitter ik ook als een malle , voor de liefhebbers @il0vess
(vriendin stuurt net dat ze klaar is met haar toets, dus even multitasken haha)

Oh en het is niet dat ik elke dag 1 bericht stuur, zodra er iets in me opkomt dan blog ik het meteen!

xxx il0vess - Samantha


Hosting door HQ ICT Systeembeheer