Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Beau Fleur, brocante tante's

20/6/2006 - Lekker in het zonnetje

Waar vind je dat? Heerlijk in het zonnetje zitten voor je webwinkel. We steken steeds meer af tegen onze brocante witte meubelen. " Smerennnnnnnnnnn", roepen we naar elkaar. Natuurlijk gaan de zaken gewoon door. Via onze webwinkel en dankzij de "Ariadne", komen de bestellingen nog steeds binnen. We krijgen hele aardige complimenten over onze winkel en over onze vriendelijke prijzen. We zijn zo trots als een pauw en lopen wiegend met onze vrolijke gekleurde  veren, tussen onze mooie spulletjes.

Van de week hebben we weer behoorlijk ingekocht want er vielen gaten, grapte Yvonne. Het is zo kicken dat je door de opbrengst van je verkoop, dat meteeen weer om zet in het investeren van nieuwe spulletjes. 

Met het inkopen loopt het ook gesmeerd tussen Yvonne en mij. We hebben dezelfde smaak en kiezen met zorg de spullen uit. Een blik naar elkaar en we weten al meteen dat het bij ons hoort. Het grappige is dat we niets voor ons zelf houden. Ik ben zeker voor de test geslaagd want vroeger moest ik zeker iets brocante hebben. Nu kan ik me heel goed bedwingen en denk alleen aan de zaak.

 

Afgelopen zaterdag stonden we op de braderie in Assendelft. Tijdens het uitpakken kwamen we erachter dat onze kraam schuin liep. Even hadden we nog getwijfeld of het gezichtsbedrog was of dat het kwam door de nadronk van ons druivensapje met alcohol van de avond ervoor. Onze kraam stond gewoon schuin! Dat wordt een probleem met onze grote kruik. Als je een beetje met je gewicht leunde op de kraam dan zou de kruik spontaan naar een andere plaats zijn gerold. Maar wij dames zijn vindingrijk en hebben het super opgelost door er spullen omheen te stylen. Leuk woord...stylen!

Het was een super mooie zonnige dag. Heerlijk om vanachter je stalletje naar mensen te kijken en naar hun reacties te luisteren. Veel flyers uitgedeeld en reclame gemaakt. Het was niet echt een vruchtbare dag betreft de verkoop, maar qua koop was het super. Ieder een paar riemen gekocht en allebei een potje anti-rimpel creme! Je moet er natuurlijk voor zorgen dat wij niet al te snel brocante worden toch?

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

30/5/2006 - Bedankt Ariadne!

We staan in het juni nummer van de Ariadne! Wat zijn we trots dat we in het mooiste, leukste, heerlijkste blad staan. Het is weliswaar een kleine advertentie maar wat klein is kan groeien toch? De leuke reacties en bestellingen kwamen binnen. Ik pak de bestellingen in, ik ren naar het postkantoor en verstuur. De adrenaline giert door mijn aderen. Wat een heerlijke hobby heb ik toch. Yvonne leest via de sms-jes mijn berichten. Zij zit lekker te genieten in Griekenland en diep in haar hart had ze mijn enthousiasme wel willen meemaken. Ik hoop dat er nog genoeg te doen is als ze terug is. Ik zal haar laten zweten.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

27/5/2006 - Zal ik me even voorstellen?

Ik ben Ilse, 52 jaar, moeder van zoon en dochter, oma van Noa en vriendin van Ronald. Hoe kom je er zo bij om een web/winkel te beginnen? Ik zal het jullie vertellen. Op een dag kreeg ik een droom met mijn ogen open. Ik wilde een uitdaging in mijn leven...erbij. Ik wilde iets voor mezelf beginnen waar ik mijn creatieviteit in kwijt kan. Dat is de rode draad in mijn leven, creatief zijn. En een enorme passie voor oude spullen. Als het maar oud is.

Nu ik dit opschrijf moet ik meteen aan een klant denken die bij alles wat ze in haar handen heeft vraagt: " Is dit oud?" En wanneer het niet oud genoeg is dan moet ze het gewoon niet en het scheelt weinig of ze smijt het in een hoek. Ik had een hoop vragen die mijn hersenpan binnen drongen.Vraag 1, waar ben ik goed in, vraag 2, met wie ga ik dat doen, vraag 3, waar ga ik dat doen enz enz. Het werd een nachtmerrie. Mijn maatje had ik gevonden, Yvonne. We hebben de koppen bij elkaar gestoken en onze hersentjes draaiden op volle toeren. Het is allemaal heel snel gegaan en hebben nu onze eigen web-winkel waar we super trots op zijn. Het is een echte hobby van ons geworden en tevens een sociaal gebeuren. We zetten potten koffie en thee waar de horeca jaloers op zou zijn. We luisteren naar leuke verhalen van klanten en ook naar trieste verhalen. Maar voordat we bezoekers krijgen gaan we eerst zelf bij elkaar in therapie. We nemen eerst de week door met de nodige kopjes koffie en sigaretjes. Als we ons hart weer hebben gelucht dan kijken we uit naar hoe de dag zal verlopen.

We hebben het leuk samen en hebben dikke pret. Ik, de drukste kwekt de hele dag, Yvonne iets minder druk kwekt ook de hele dag. Ik ben de aangever en Yvonne zorgt voor een smakelijk plot aan onze grappen. Zelf lachen we natuurlijk het hardst om onze eigen grappen. Humor hebben we in overvloed maar waar zijn de klanten?

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Onze belevenissen, ervaringen, ergernissen, betreft onze webwinkel Beau Fleur www.beaufleur.nl

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer