Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Eye-catcher

maandag 26-11-2007

14:04, 26/11/2007 .. 0 comments .. Link

Deze morgend stonden we voor een aangename verrassing. Dit weekend hebben we allemaal verder gewerkt aan een aantal opdrachten waardoor er al een paar volledig af waren. Wat een heerlijk gevoel!

Vandaag werd er nog gezwoegd en gezweet om alles tijdig af te krijgen. We hadden namelijk nog een hele weg te gaan en de tijd begint nu toch wel wat te dringen hé.
Het leek wel alsof er geen einde kwam aan al die opdrachten!

Lap, daar kwamen we aan op school en al onze gereserveerde computers waren bezet of stuk... Wat een miserie! Maar uiteindelijk is alles toch in orde gekomen. Maarja, die moeilijke opdracht van Frans stond mij en Elien nog te wachten. Daar keken we echt tegenop, maar na heel wat opzoekwerk en de nodige creativeit zijn we er uiteindelijk toch in geslaagd deze opdracht volledig af te krijgen! Een pak van ons hart!
Ook de anderen zijn er in geslaagd om alles tijdig af te krijgen waardoor we dus volledig klaar met al die lastige taken!

Laat die jury maar komen morgen!

Aurélievrijdag 23-11-2007

13:13, 23/11/2007 .. 1 comments .. Link

Vandaag hebben we vroeg afgesproken om de enquête en het interview volledig klaar te hebben.

Helaas werd tijdens ons gesprek met de mentor een van onze gereserveerde computers vergrendeld. Wij zijn daarvoor naar het EMI moeten gaan om dit te regelen. Van daaruit hebben ze dan gebeld naar de persoon in kwestie.

Dit werd gelukkig snel opgelost en we konden terug postitef aan het werk. Na enkele uren creatief denkwerk hebben we onze middagpauze eerlijk verdiend.En kunnen we weer wat inspiratie opdoen om daarna verder te werken aan het maken van de vakopdrachten.

 

Femke Leeraardonderdag 22-11-2007

13:08, 22/11/2007 .. 0 comments .. Link

Dag 2 van de exploratieweek.

Na de lange, drukke dag van gisteren kwamen we vandaag op een iets rustiger tempo samen. Gelukkig hadden we 2 pc's gereserveerd, want zowel het 2e als het 3e verdiep zat stampvol. Nadat we enkele mensen van onze pc's hadden "weggejaagd" , konden we aan de slag.

Hoewel het opzoekwerk aan de pc's minder vlot verliep, hadden Aurélie en ik toch wat kunnen werken aan de Spaanse woordenlijst. Het viel ons op dat zo'n woordenlijst samenstellen niet evident is.

Vervolgens is Aurélie de rest van de groep gaan helpen (filosofie-geschiedenis) en ben ik naar de les gegaan (communicatiesociologie).

Na de les hebben we samen tevergeefs gezocht naar een campagne van 25 jaar geleden, waar de groep al lang achter zocht ... vervelende opgave !

Na de bijeenkomst met onze mentor ging iedereen terug naar huis om (zijn/) haar werk verder te zetten. In mijn geval was dat precies toch niet zo weinig : een woordenlijst uittypen & een interview opstellen: zowel Aurélie als ik misten hierbij wat inspiratie ......

hopelijk morgen meer succes !

 

Pietrowoensdag 21-11-2007

12:25, 21/11/2007 .. 1 comments .. Link

Vandaag was het dan eindelijk  zover... Het begin van een zware maar hopelijk leerrijke en boeiende exploratieweek. Niemand wist eigenlijk waaraan hij zich moest verwachten. Iedereen was ontzettend gemotiveerd.

Bij aankomst op de school was het een hele heisa om de juiste groep te vinden, voor mij toch alleszins, maar dat is nu eenmaal ook mijn sterkste kant

Het begon met een groepsspel, zodat we konden werken aan onze teambuilding.  De drie eersten kregen een prijs, maar onze groep was toch niet zo gemotiveerd om eerste te eindigen.

Na zowat half Antwerpen te hebben doorkruist, was het etenstijd. Onze groep splitstte zich op in 3 en we spraken om 13.10 terug af aan de school. Iedereen had razende honger. Twee broodjes en 1 fanta later ( opm : ik spreek hier over mijzelf ! ) genoten ik en Stefanie van de geweldige zangprestaties van onze plantijnstudenten.

Om 20 na 2 kregen we een een inleiding tot de rest van de week. Bij het zien van de exploratiekaft zonk de moed me even in de schoenen. Na enig overleg met de groep en duidelijke afspraken voelde ik me toch al iets beter.

Het wordt dus afwachten wat deze week brengt.

Tot morgen !

Vriendelijke groet,

GreetAbout Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

maandag 26-11-2007
vrijdag 23-11-2007
donderdag 22-11-2007
woensdag 21-11-2007

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer