Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Ondertussen .. in Amsterdam

About Me


Home | Profile | Archives | Friends

Donderdag 26 oktober - Dag 5 - 09:21, 26/10/2006

Het hartje van de dag

 

 

Zo, onze eigen plek om jouw en mijn avonturen achter te laten. Ik heb je vanavond gesproken even. Dat was weer fijn. Je zit aan het strand, hamburgers te eten. Dat heb je goed geregeld!

 

Hier best wel lekker. Heb lang met Petri gebeld en met Elles. Eindelijk weer even rustig de tijd om te bellen. Het weekend is weer 2x over de kop! In plaats van morgen ga ik zaterdag naar Petri. Omdat dat om gaat en Elles eigenlijk een beetje moe is hebben we dat weer laten vervallen. Zo heb ik weer bijna niks dit weekend. Grappig genoeg zit ik er niet tegenop.

 

Niet lullig naar jou toe bedoeld maar ik kom er steeds meer achter dat ik het alleen zijn nodig heb. Hoe lekker het ook is om samen te zijn. Mijn verhalen zijn dus vrij weinig. Als je terug bent moeten we maar gaan filosoferen over hoe ik mezelf-hobbies-vrienden-en ons ga combineren. Want een ding is zeker, ik wil lekker blijven genieten van jou.

 

Ik mis je lieve gezichtje, je lachje, je drukte, je muziek, je actiegerichtheid, je knuffels en de rest! Gelukkig ben je al bijna over een week terug.

 

Mocht ik foto's hebben van wat leuks dit weekend dan plaats ik ze lekker hier.

 

Liefs,

 

Je schatje in afwachting van je thuiskomst, Mr Combat.


0 Comments | Post Comment

Woensdag 25 oktober - Dag 4 (achteraf) - 09:21, 26/10/2006

Het hartje van de dag
 
He lief,
 
"de tijd doorbrengen" dat klinkt niet erg geinspireerd?! Heb je het wel leuk daar in de stad? Het mooiste komt natuurlijk nog - de bergen, de sneeuw. Ben benieuwd hoe de busreis was. Hoop dat je een beetje hebt kunnen slapen.
 
Gister was inderdaad een goede dag. Eigenlijk de hele dag overal zitten lullen. Mijn hart gelucht bij Stefanie, die aangaf toch al om zich heen te kijken (als zij weg zou gaan dan wordt Mark denk ik pas echt wakker). Verder natuuurlijk nagepraat met twee mensen van het groepje, onder andere Bart die vroeg of ik nog "boos" was. De ander ga ik volgende week 1,5 uur een marketing cursus geven.
 
Met Mark heb ik openlijk gesproken en gezegd dat hoe leuk ik het ook vind ik me af ga vragen of ik lang op deze manier verder wil gaan. De compagnons zullen zich in elk geval bewust moeten worden wat de consequenties zijn van de manier waarop ze willen werken. Weinig professionals zullen het pikken. Vedrer niet emotioneel erover gedaan. Voor de rest heb ik een super leuke baan in een super bedrijf en in een leuk team met een baas die me helpt groeien. Veel om blij over te zijn.
 
Her roeien was heerlijk. Een uur hard geroeid, toen was het donker. Daarna nog op de ergometer en relaxed gegeten met Claire en Rolien. Lekker gelachen.
 
Het wordt vandaag hier 24 graden verwachten ze. Het weer is een beetje van streek!
 
De week is al bijna over. Nog 2 weken. Makkie!
 
Lief, tot snel.
 
Heeeeeeel veel kusjes

0 Comments | Post Comment

Dinsdag 24 oktober - Dag 3 (achteraf) - 09:20, 26/10/2006

Het hartje van de dag
 
Hoi lief,
 
Leuk een mailtje van je! Maakt me happy.
 
Gister was een vervelende dag op het werk. Ik had mijn presentatie over positionering. De bevindingen van mijn interne onderzoek gingen er in als koek. Toen kwam weer die discussie over extern onderzoek. een uur lang doorzagen over wat daar jou de waarde van is. Een beetje moet dat voelen als wat jouw Kees ervaart als mensen lokaal tegen hem gaan zeggen dat het wat anders is, dat hij geen gelijk kan hebben. Jngens, denk ik dan, waarom halen jullie in hemelsnaam een expert binnen als je steeds dingen in twijfel gaat trekken of die persoon niet de ruimte geeft zijn/haar werk te doen. Zo vermoeiend. Dat constante gevecht. Ik heb geprobeerd een marketing college te geven maar het ging er maar mondjesmaat in. Ik kon wel janken zo boos kwam ik de meeting uit.
 
Een uur later belde Bart (het was inmiddels 19.30 en ik was nog steeds op kantoor), degene die echt dwars zit, dat hij misschien een manier had om ons beide te accomoderen. Ik wilde hem even niet meer spreken - we hebben fikse woorden gehad in de meeting - maar hij mailde het me later. Het ziet er naar uit als een werkbare oplossing waarin we 2 bureaus gaan vragen te pitchen voor het werk en waarin zij de waarde van een dergelijk ondrzoek moeten uitleggen. Uitkomst kan nog steeds zijn dat we geen onderzoek doen maar als een bureau het al niet uit kan leggen dan moet ik zelf misschien vraagtekens zetten bij de waarde van imagoonderzoek :-)
 
's middags speelde er ook weer een typisch geval van "wat doe ik hier". Een compagnon werd benaderd door Quote, zegt toe, mailt vervolgens Mark en zegt: oh ja doe me even wat voorbereidingsmateriaal. Ten eerste wil ik niet dat zij met Quote praat, het is een los kanon, en bovendien bereid je zoiets niet even in een paar uur voor. Als ze me serieus neemt dan benadert ze eerrste mij en overlegt voor ze afspraken gaat lopen maken. Ze heeft het interview nu in principe vanmiddag. Ben benieuwd of mijn actie gisteravond om het te dwarsbomen is gelukt. Daarvoor heb ik een zeer gestresste Managing Partner moeten lastig vallen, die terecht erg geirriteerd was. Ben benieuwd naar mijn mailbox.
 
Anyways, leuke dag :-). Om 8 uur thuis. Freek belde en we hebben lang gepraat en over bovenstaande gereflexteerd. Ik ben er bijna overheen. Maar in mijn achterhoofd wordt het steeds duidelijker dat ik me toch af moet vragen of ik hier moet willen blijven zitten. Was ttrouwens heerlijk om Freek weer even te spreken. Was te lang geleden! We hebben afgesproken, maar niet voor deze week ;-). Ik heb nog steeds geen afspraken gemaakt voor deze week. ben heerlijk aan het tutten hier. Heb met mijn super-mega-ini-mini-printer labels gemaakt voor mijn foto albums. Heb dus ook weer her en der een foto teruggezien, bij het vaststellen van de inhoud van de map, van mij en Arno. Wel raar hoor.
 
En toen viel ook nog eens een bloemetje van mijn huissok :-).
 
Het gaat nu wel weer. Leuk om van jouw avonturen te horen. Ik ga zo werken en droom mee met jouw vakantie.
 
Vanavond zal ik over vandaag schrijven. Na het roeien en ploeghap.
 
Liefs, heel veel ervan,
 
Yvette

0 Comments | Post Comment

Maandag 23 oktober - Dag 2 - 09:17, 26/10/2006

Het hartje van de dag
 
He lief,
 
Het regent keihard, het is echt knuffelweer. Ik zit achter mijn PC te knutselen. Heel spannend nieuwe labels voor mijn opbergdozen aan het maken.
Vandaag kreeg ik van je het liefste sms-je ooit. Ik geef jou ook mijn hele hartje. Ik denk aan je. Morgen waarschijnlijk ga ik verder met mijn probeersel idee om een websiteje te starten. Dan kan ik al mijn avonturen daar voor je neerzetten.
 
Heb nog steeds niemand gebeld om een afspraak te maken!
 
Tot morgen,
 
Kusjes,
 
Je lief

0 Comments | Post Comment
Hosting door HQ ICT Systeembeheer