Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Indiana Pouch

'Complicaties'

11:22, 11/5/2012 .. 0 comments .. Link

Ik heb het geluk aan mijn kant gehad dat ik goed door de OK en herstel periode daarna heen ben gekomen.
Natuurlijk zijn er wel wat dingetjes geweest (koorts, pijn ed) maar dit alles gelukkig van voorbij gaan de aard!Al met al, mag en heb ik dus vrij weinig tot niks te klagen.

Op het moment dat je nog in het ziekenhuis ligt, zijn die dingen vervelend, maar is het ook wel prettig om te weten dat er altijd wel iemand in de buurt is op het moment dat je iets niet vertrouwd! Je drukt op de bel (of zoekt iemand op..) en kan je klachten overleggen.
Erg fijn, maakte het ook wel erg dubbel om na 3.5 week weer naar huis te mogen!

Aan de ene kant is dat HEERLIJK, aan de andere kant ook wel dubbel omdat je een stukje 'vertouwelijkheid'  los moet laten en ook een bepaalde band die je met sommige vpk opbouwd waarvan je weet dat je ze niet meer zult zien, weg valt.
Toch is het fijn om het 'echte'  leven weer in te gaan en steeds beter te leren omgaan met wat je nu hebt en bent.

Tot nu toe heb ik, sinds mijn thuis zijn, 2x contact moeten opnemen met het ziekenhuis, gelukkig geen levensbedreigende dingen, maar wel dat je net wat onzekerder bent, dan wanneer je gewoon in het ziekenhuis zou liggen...

De eerste keer was na ong 1.5 week nadat ik rhuis was gekomen... Ik had al sinds een paar dagen steeds wat verhoging, met name 's avonds. Regelmatig zo rond de 38.0 maar geen verdere klachten bij, dus gewoon aangekeken.
Totdat het op een avond 39.3 was, dat was te hoog en ik was er ook niet echt lekker van, dus ja wat nu...
Natuurlijk gebeuren dat soort dingen als het avond is, zodat je moet gaan bedenken wie of wat je nu gaat bellen... Het ziekenhuis waar ik loop is niet echt in de regio van waar ik woon, op internet kon ik ook niet direct een telefoon nummer van de SEH vinden van mn ziekenhuis (was me gezegd bij problemen contact op te nemen met het ziekenhuis) dus uiteindelijk maar de HAP gebeld in mijn eigen regio...
Deze reageerden echt geweldig, mijn verhaal werd aangehoord en zonder verder vragen of ik in staat geweest zou zijn om naar hen toe te komen,werd er al direct een huisarts naar mij toegestuurd. Echt super geregeld!
Na controle van vitale functie's en stripje in de urine bleken er idd bacterien in te zitten (geen idee of dat eigenlijk niet  standaard is bij een darmblaas maar goed...) Omdat ik verder niet heel ziek was hebben ze overlegd gepleegd met mijn ziekenhuis en ben ik gelukkig met orale AB kunnen beginnen...
Uiteindelijk in totaal 2.5 week AB geslikt en hierna geen koorts meer gehad. JOEHOE!!!

De tweede keer dat ik contact had was omdat ik een 'fliebertje'  uit mn navel had hangen... Voor mezelf had ik al bedacht dat een flieber niet erg was, zolang ik maar geen andere klachten zou gaan krijgen en als hij zwart zou worden zou ik ook wel even contact opnemen. Zo niet dan zou ik gewoon de poli afspraak afwachten waar ik ook binnenkort weer naar toe moest...
Echter 1.5 week voordat ik op de poli moest verschijnen werd fliebertje zwart, en zoals gezegd... ik houd niet van zwarte fliebertjes uit mn lichaam.
Dus gebeld met de poli, de arts die ik aan de telefoon kreeg verwachte niet dat het veel kwaad kon maar zelf vond ik het toch wel fijn als er even naar gekeken werd (tsjha, misschien dacht hij vanuit mijn uitleg wel dat het iets anders was en kon het dadelijk wel kwaad omdat hij me niet goed bergepen had...) Dus hup, op naar de SEH... Daar werd ik al verwacht, dus nog even wachten op de dokter en toen werd er naar fliebertje gekeken... Echter was flieber weer van gedachten veranderd en inmiddels niet zwart meer (dat voelde wel een beetje lullig) maar goed, had een lieve dokter en die zei dat het zeker wel zwart geweest had kunnen zijn en dat het ook weer zwart zou kunnen gaan worden, mocht dat zo zijn dan zou het ook kunnen dat fliebertje er dan ineens vanaf zou vallen... Nog even wat nagklets met de dokter en toen weer op huis aan (hij vond het zo vervelend voor mij dat ik nu dat stuk moest rijden, dus nog even over gehad of het verstandig zou zijn om misschien wel naar een ziekenhuis dichterbij huis te gaan, maar dat wilde mn prof de vorige keer nog niet en ach, ik voel me wel op mijn gemak in dat ziekenhuis en hopelijk komt het niet vaak meer voor dat ik daar buiten mijn poli afspraken om naar toe moet...)
     's Avonds besloot flieber weer zwart te worden, een paar dagen later is hij er inderdaad vanaf gevallen en heb ik weer een mooie navel :)


Leave a Comment

{ Last Page } { Page 4 of 8 } { Next Page }

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Lekkage...
Altijd positief, wie kan dat...??
Bedankt tekst voor mijn prof...
'Complicaties'
Wat een weekend...

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer