Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Indiana Pouch

Lekkage...

10:19, 4/6/2012 .. 0 comments .. Link

Hoe goed je ook voor jezelf weet, dat ook een continent urine stoma, uiteindelijk altijd een stoma zal blijven. Dus ook de ongemakken kan hebben die bij een normaal stoma aanwezig zijn, weet je dat altijd heel goed mondeling te verworden.

Maar het irriteert en maakt je onzeker als blijkt dat je continente stoma, toch niet altijd even continent blijkt te zijn. Soms lek je wat druppeltjes, maar soms lijk je ook wel een complete tsunami uit je navel te krijgen.
En je wilt het kunnen begrijpen/ snappen/ linken kunnen leggen waar het door komt, maar het vervelende is, is dat dat dus veelal niet te plaatsen is.
Het gebeurd en daarna moet je weer verder. Het is en blijft een stoma en niet het orginele orgaan wat er voor bedacht was, dus die zal ook niet altijd het werk gaan doen wat van hem verwacht word dat hij gaat doen.
Gewoon om soms even te laten weten dat hij toch maar bijzonder werk doet hoor, in de functie waarin hij nu zit, zonder opleiding rigoreus omgeschoold. Of dat is het misschien, dat stukje scholing heeft ontbroken, dus nu moet hij het met vallen en opstaan leren, als een klein visje zwemmend in de grote oceaan wat er nu precies van hem verwacht word.

En weet je, ik geloof wel en weet wel dat het goed gaat komen, zo goed als mogelijk is met een orgaan die een andere functie bekleed dan dat hij eigenlijk voor bedacht was, maar toch heb ik er af en toe de balen van.
De balen dat je lekt, lekt uit je navel, zelfs zo erg dat je nat bent... Incontinent op je buik, een trucje die maar weinig mensen je na kunnen doen... tsjha of je daar nu ook echt trots op moet zijn. Trots niet, maar soms is zwarte humor wel de beste humor om alles voor jezelf in perspectief te kunnen zien. Want weet je, uiteindelijk komt het wel goed, echt wel, OOIT...


Leave a Comment

{ Last Page } { Page 1 of 8 } { Next Page }

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Lekkage...
Altijd positief, wie kan dat...??
Bedankt tekst voor mijn prof...
'Complicaties'
Wat een weekend...

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer