Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Industrie

Standaarden in de logistieke sector

16:05, 13/11/2011 .. 0 comments .. Link

Standaarden zijn er overal en niet zonder reden. Om processen goed te laten verlopen moet er enige duidelijkheid zijn in hoe deze processen verlopen. Zo kun je je voorstellen dat wanneer een bandenfabrikant banden produceert deze aan bepaalde afmetingen moeten voldoen. Dit geld ook voor de logistieke sector en misschien nog wel des te meer.

Om deze standaarden vorm te geven en dit een beetje in de gaten te houden is de ELA in het leven geroepen. Dit is de Europese logistieke associatie. Deze federatie gevormd uit dertig nationale organisaties is het overkoepelende orgaan in Centraal en West Europa. Het doel van de ELA is om een platform te creeren voor samenwerking voor iedereen die zich bezig houd met logistiek binnen Europa en om de industrie te steunen.

Een goed voorbeeld van een logistiek standaard is de GS1 standaard. Dit is een set afspraken om coderingen, barcodes en elektronische berichtenuitwisseling te standaardiseren met als doel om dit proces efficiënter te laten verlopen. Deze standaard moet er voor zorgen dat wanneer een leverancier een pallet goederen van een barcode voorziet deze ook leesbaar is voor de ontvanger. Wanneer dit niet goed afgestemd is kan dit tijd en geld kosten.

Een ander voorbeeld van een logistieke standaard is de euronorm voor kunststof pallets en plastic bakken. Deze norm zorgt ervoor dat wanneer er goederen in deze bakken worden verhandeld en verplaats deze bij verschillende bedrijven op maat zijn voor de processtructuur. Daarnaast is het gros van de euronorm bakken nestbaar of stapelbaar (nestbaar houd in dat de bakken of pallets in elkaar schuifbaar zijn. Dit levert een grote ruimtebesparing op van veelal vijftig procent. Daarnaast is een tweekleurigheid vast gelegd in de euronorm bakken, één kleur voor stapelbare bakken en één voor nestbare bakken.


Mogelijkheden van een Tolk

14:42, 8/10/2011 .. 0 comments .. Link

Er zijn maar weinig dingen zo vervelend als miscommunicatie. Zelfs als mensen dezelfde taal spreken zijn er vaak onduidelijkheden. Kun je nagaan wat er gebeurd wanneer u een taal probeert te spreken die u niet zo goed beheerst. Of communiceren als je helemaal geen kennis hebt van de taal. De beste oplossing voor dit probleem is een tolk. De definitie van een tolk luidt als volgt: “Iemand die luistert naar een spreker en die zijn woorden mondeling vertaalt voor degenen die de oorspronkelijke taal niet begrijpen”. Hierbij is het belangrijk te vermelden dat de vertaling niet woord voor woord gaat maar de gehele boodschap duidelijk gemaakt wordt.

Mogelijkheden

Je hebt heel veel verschillende tolken, Spaanse tolk, Chinese tolk en zo eigenlijk voor ieder land ter wereld. Maar een vertaalbureau met tolken heeft vaak veel meer mogelijkheden dan je zou denken. Er is natuurlijk de klassieke manier van vertalen; een persoon die naast u zit en tijdens het gesprek alles vertaald maar er zijn meerdere mogelijkheden. Hieronder enkele voorbeelden:

 

Tolkdienst via de telefoon

Een tolk kan ook telefonisch geregeld worden. Vaak kan er gekozen worden uit twee mogelijkheden: direct of via een reservering. Wanneer je kiest voor een directe tolkdienst kan u vaak binnen een aantal minuten al geholpen worden. Dit is natuurlijk een extreem tijdsefficiënte manier van vertalen. Wanneer al bekend is dat u een telefonische tolk nodig heeft is er ook de mogelijkheid om deze tolkdienst van te voren te reserveren. Dan kan u op het desbetreffende moment direct de juiste tolk aan de lijn krijgen.

Schriftelijke vertalingen

Een andere manier van een tolk dienst waar veel mensen niet bewust van zijn, zijn schriftelijke vertalingen. Veel vertaalbureaus doen allerlei soorten schriftelijke vertalingen.  Hierbij kan gedacht worden aan het bedrijfsleven maar bijvoorbeeld ook aan vertalingen op medisch gebied. Ook zijn er mogelijkheden om met behulp van een corrector bestaande vertalingen te controleren. Maar veel bureaus gaan nog verder en denken zelfs mee in de richting van je doelgroep. Past het taalgebruik wat u nu toepast wel bij de doelgroep die u voor ogen hebt.Hoe verkoop je je auto aan een autosloperij

12:27, 16/8/2011 .. 1 comments .. Link

Topdrukte bij sloperijen

Auto’s die total loss zijn zitten vaak boordevol bruikbare onderdelen. Vanwege de afgelopen economische crisis rijden we langer door in onze huidige auto’s. Dit zorgt er voor dat de vraag naar reserveonderdelen stijgt. Door deze stijging ontstaat drukte bij autosloperijen. Een gunstige ontwikkeling wanneer je je auto wil verkopen.

Total loss?
Een auto kan technisch Total loss zijn maar ook economisch Total loss zijn. Het eerste houd in dat er een technisch mankement is wat niet op een verantwoorde veilige manier valt te repareren. De auto moet vervolgens gesloopt worden om te voorkomen dat deze nog op de weg verschijnt. Van economisch total loss is sprake als de reparatiekosten hoger zijn dan de dagwaarde verminderd met de waarde van de restanten (de prijs van de auto na het ongeluk). Het is dan economisch niet verantwoord om de auto te repareren.

Wat doet de sloop eigenlijk met je auto?
De meeste onderdelen uit de auto’s die binnen komen bij een
autosloperij gaan direct naar autobedrijven, schadeherstel bedrijven, leasemaatschappijen en autoverhuurbedrijven. Dit zijn dan voornamelijk de grote onderdelen. Kleinere onderdelen, zoals de velgen zijn voornamelijk voor particulieren. Wanneer je sloopauto nog bruikbare grote onderdelen bevat is dit een pre aangezien de bedrijven regelmatiger afnemen dan particulieren.

Katalysator = cashen
Wanneer de auto een katalysator bevat is dit ook een toevoeging aan de waarde van de auto. Reductie en oxidatie katalysatoren bevatten edelmetalen als palladium en platina. Deze edelmetalen zijn veel waard. Dit blijkt ook uit het feit dat regelmatig autosloperijen worden overvallen voor grote partijen katalysatoren.

Tips voor maximale opbrengst
Nu we gezien hebben welke factoren een rol spelen in de prijs van een sloopauto. Afgezien van het type auto dat je verkoopt kan voor elke auto een paar richtlijnen gehanteerd worden om de opbrengst te maximaliseren.  

Neem contact op met alle sloperijen in de buurt. Beschrijf de auto die je wil verkopen gedetailleerd. De sloperij moet niet te ver weg zijn in verband met eventuele sleepkosten of benzine. Dit kan betekenen dat je naar de dichtstbijzijnde sloperij wil gaan.

Zorg ervoor dat de sloperijen een bod doen via de telefoon. Ga niet akkoord wanneer deze voorstellen om op de sloperij een inspectie te doen.

Vergelijk de aanbiedingen die je gekregen heb en kies, rekeninghoudend met de afstand af te leggen, de beste aanbieding.

Neem na een week contact op met de RDW of de auto is overgedragen, zodat je niet meer voor de auto verantwoordelijk bent.Last van ruimtegebrek?

10:06, 27/5/2011 .. 0 comments .. Link

Veel bedrijven kampen met ruimtegebrek in hun magazijn. Er zijn verschillende mogelijkheden om deze problemen op te lossen. Als eerste denkt men natuurlijk aan het huren of bouwen van een groter magazijn. Dit is echter een zeer ingrijpende en prijzige onderneming.

Vaak is het mogelijk om met een effectievere indeling en de juiste magazijnstellingen al een stuk meer ruimte te creëren. Blijkt dit niet voldoende te zijn, dan is het plaatsen van een entresolvloer een goede aanvulling.

Een entresolvloer kan in bijna iedere magazijnruimte geplaatst worden, mits het plafond hiervoor hoog genoeg is. De benodigde hoogte hangt af van het soort en aantal producten dat men op de verdieping kwijt wil.

Andere voordelen van entresolvloeren zijn dat deze relatief goedkoop zijn, makkelijk zijn te plaatsen en een groot draagvermogen hebben. Zo is er dus voor elk bedrijf wel een geschikte oplossing te vinden.Lasers en toepassingen.

13:37, 8/11/2010 .. 0 comments .. Link

Een laser (Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation) is een apparaat wat elektromagnetische radiatie, ookwel waarneembaar licht, produceert. Hierbij wordt gebruik gemaakt van optische versterking. Het principe van de laser berust op de eigenschap van atomen en moleculen met aangeslagen elektronen, die in een energierijkere toestand zitten dan normaal, om bij terugval naar de lager gelegen toestand een foton uit te zenden. Dit proces heet spontane emissie. Treft dit foton een elektron in een ander atoom of molecuul in dezelfde aangeslagen toestand, dan zal ook dit elektron terugvallen, onder uitzending van een foton dat dan 'in de pas loopt' met het eerste, zodat coherente en monochromatische straling geproduceerd wordt. Dit proces heet gestimuleerde emissie.

De laser wordt in voor veel verschillende toepassingen gebruikt, een voorbeeld is de industrie en nog meer specifiek de metaalbewerking. Door de hoge energiedichtheid en de kleine brandpuntsdoorsnede kan een laser gebruikt worden om voorwerpen te markeren, door de hoge nauwkeurigheid van een laser kan bijvoorbeeld de afkomst in een diamant gegraveerd worden. Verder is een laser perfect om metaal te snijden en bewerken, bijvoorbeeld Rvs Platen. Dit kan met een veel betere afwerkingskwaliteit dan bijvoorbeeld het snijden met acetyleen. Tevens is een laser geschikt om mee te lassen, boren en voor het aanbrengen van coatings.

Een van de recentste ontwikkelingen is het gebruik van glasvezel om de laserstraling te verdelen. Zo kan, net als met perslucht, één laserapparaat meerdere lichte handapparaten bedienen. Ook opent dit de mogelijkheid om te lassen met een robot. Dit gebeurt vooral in de automobielnijverheid.Veiligheid vorkheftruck

14:29, 27/8/2010 .. 0 comments .. Link

In Nederland gebeuren per jaar duizende incidenten en ongevallen met vorkheftrucks. Per jaar overlijden bij deze incidenten gemiddeld vijf personen en melden bijna tweeduizend slachtoffers zich bij de spoedeisende hulp. Het blijkt dat ongevallen met heftrucks op de vierde plaats komen wat betreft oorzaken van bedrijfsongevallen met gezondheidsschade. 

 

Oorzaken

Uit onderzoek van de arbeidsinspectie blijkt dat onveilig werken één van de belangrijkste oorzaken is. Onveilig werken is natuurlijk een vaag begrip en kan heel veel oorzaken hebben. Dit kan zowel aan de werknemer liggen als aan de externe factoren. Menselijke oorzaken zijn voornamelijke bravoure en onderschatting van gevaren. Daarnaast is een belangrijke oorzaak haastige spoed en te lange werktijden. Wat betreft externe factoren spelen factoren als het ontbreken van goede hulpmiddelen en te weinig ruimte op de werkplek een voorname rol.

 

Voorbeelden van ongevallen door verkeerde werkmethoden zijn de volgende:

·         Bij het manoevreren met de vorkheftruck komt iemand knel te zitten of worden voeten overreden.

·         Een vorkheftruckbestuurder pakt al rijdende een werkorder van het prikbord maar breekt zijn pols als hij bekneld raakt tussen de kooiconstructie en een staander van een stelling.

·         Een werknemer lift mee op de vorkheftruck, valt er af en wordt getroffen door de

 

Certificaat

Door de hoeveelheid ongelukken waarbij heftrucks betrokken zijn is het nu wettelijk verplicht om een goede rij instructie te hebben. De wet meldt alleen niet wat daar precies onder moet worden verstaan. Het hebben van een certificaat is volgens de wet niet met zoveel woorden verplicht. Maar als er een ongeval plaats vindt dan is het zonder certifcaat moeilijk voor de werkgever om te bewijzen dat de werknemers voldoende instrucit hebben gekregen. Daarom kiezen veel werkgevers ervoor hun werknemers het certificaat te laten halen. Hier bestaan speciale opleidingen voor. Of dit echter bij kan dragen aan het verminderen van de bedrijfsongevallen moet de toekomst uitwijzen.Heliheftruck

14:23, 27/8/2010 .. 0 comments .. Link
Heli Lifttrucks Nederland is een organisatie die heftrucks importeert van het merk Heli Heftrucks. Voor Nederland is zij zelfs sinds 2005 de exclusieve importeur. Heli is de grootste Chinese heftruck fabrikant en behoort tot de grootste heftruckfabrikanten van de wereld. Per jaar produceren zij zo’n dertigduizend  heftrucks.

Assortiment
Heli Lifttrucks verkoopt een uitgebreid assortiment  vorkheftrucks. Voorbeelden hiervan zijn diesel/lpg heftrucks en zelfs elektrische vorkheftrucks. Voordelen van deze heftrucks zijn duurzaamheid, degelijkheid en betrouwbaarheid. De heftrucks zijn concurrend geprijsd. Misschien niet de goedkoopste maar wel de beste prijs-kwaliteit garantie.


Kopen, huren of leasen
Naast het kopen van een vorkheftruck is het ook mogelijk om een heftruck te huren of leasen. De huurperiode is flexibel en kan lopen van 1 dag tot 84 maanden. Dit zorgt ervoor dat er voor elke ondernemer een oplossing op maat beschikbaar is.


Occasions
Wilt u liever geen nieuwe heftruck maar een tweedehands heftruck dan bent u bij Heli Lifttrucks ook aan het goede adres. Zij beschikken over een uitgebreid assortiment van gebruikte lifttrucks. Deze zijn uiteraard in uitstekende staat door de samenwerking van Heli Lifttrucks en haar zusterorganisatie Totalservice Nederland.Molybdeen

19:41, 11/8/2010 .. 0 comments .. Link
Molybdeen komt van het Griekse woord Molybdos, vrij vertaald als op lood lijkend. Het is een scheikundig element uit het periodiek systeem met atoomnummer 42 en het symbool Mo. Molybdeen is een transitiemetaal, ook wel overgangsmetaal genoemd; kort samengevat houdt dit in dat het metaal op aarde niet of nauwelijks in de natuur voorkomt ,omdat de kern van het element niet stabiel genoeg is.

Eigenschappen

Molybdeen smelt pas bij meer dan 3000 graden Celsius. Dit maakt het metaal zeer geschikt voor toepassingen bij waar grote hittebestendigheid een vereiste is. Verder is het zeer opmerkelijk dat een belangrijk sporenelement/voedingsstof is voor planten in voorkomt in sommige enzymen zoals oxidase en xanthine.

Toepassingen

Wereldwijd wordt er ongeveer 70% van de geproduceerde Molybdeen gebruikt in legeringen. Wanneer staal molybdeen bevat is het significant sterker, beter bestand tegen temperatuurwisselingen en corrosie dan normaal staal. Om die redenen worden deze legeringen veel toegepast in de luchtvaarttechniek en in de Chemie.

Andere toepassingen van molybdeen zijn:

 • Kunstmest voor planten
 • Pigment voor verf, inkt, plastics en rubber
 • Transistors
 • Katalysator in petroleumindustrie
 • In gloeilampen, gasontladingslampen, doorvoering in kwartslampen.
 • hogetemperatuurtoepassingen als vacuümovens, schutgasovens

 Lasrook

13:33, 2/8/2010 .. 0 comments .. Link

In Nederland werken per dag ongeveer 70.000 lassers. Dat lassen onmisbaar werk is blijkt wel uit het feit dat zonder hun er bijvoorbeeld geen transportmiddelen en leidingwerken zijn. Deze groep werknemers wordt dagelijks blootgesteld aan lasrook, lasdampen en lasgassen. Inademing van deze stoffen en dampen neemt een groot gezondheidsrisico met zich mee. Goede oplossingen zoals bijvoorbeeld een afzuigsysteem is daarom dan ook onontbeerlijk.

 

Wat is lasrook precies?

Lasrook ontstaat uit afsmeltende lastoevoegmaterialen zoals elektroden, deeltjes en gassen. Bij lassen ontstaan twee soorten materialen. De eerste zijn grove lasdeeltjes. Dit zijn de zogenaamde lasspatten die je ook kan waarnemen. Daarnaast onstaan er bij lassen fijne deeltjes die in de lucht blijven zweven. Deze deeltjes worden lasrook genoemd en kunnen schadelijke metaaloxiden bevatten. Welke stoffen er precies vrijkomen door het lassen hangt af van de materialen die moeten worden gelast en het gebruikte lastoevoegmateriaal.

 

Gezondheidsrisico’s

De risico’s van lasrook en lasdampen wordt vaak door werkgevers en werknemers onderschat. Het is momenteel nog niet geheel duidelijk wat precies de gezondheidsrisico’s zijn op de lange termijn maar vast staat in ieder geval dat het inademen van deze stoffen niet gezond is voor het menselijk lichaam. Vooral de luchtwegen kunnen door deze stoffen worden aangetast. Daarnaast kunnen deze stoffen bij mannen ook effect hebben op hun vruchtbaarheid. Als laatste bevat lasrook van RVS kankerverwekkende eigenschappen. De conclusie kan niet anders zijn dan dat het zaak is werknemers goed te beschermen tegen lasrook, lasdampen en lasgassen.

 

Oplossingen

Vanuit de overheid worden steeds strengere eisen gesteld aan de lasrookconcentratie waaraan een werknemer bloot gesteld mag worden. Deze eisen brengen met zich mee dat werkgevers moeten zorgen voor een goede Lasrookafzuiging. Door middel van deze afzuiginstallaties worden de lasrook en lasdampen gefilterd uit de binnenlucht en blijven de lasrookconcentraties in de lucht binnen de gestelde eisen.airconditioning onderhoud -

13:02, 18/6/2010 .. 0 comments .. Link
airconditioning onderhoud

Koude of warmte! In Nederland is het nooit goed. De ene keer is het te warm, de andere keer is het te koud.  Goede onderhoudsbedrijven en leveranciers zijn moeilijk te vinden. De vakspecialisten onder deze bedrijven zijn alleen met een loep te vinden. Door de medewerkers van Bevico airconditioning B.V.nl zijn een groot aantal erkende en zeer gespecialiseerde onderhoudsbedrijven gevonden. Deze bedrijven werken uiteraard tegen de vastgestelde lage prijzen waardoor wij inmiddels bekend staan.

IndustriŽle ventilatie

22:09, 17/6/2010 .. 0 comments .. Link
Industriële ventilatie

Ventilatie

Wat is ventilatie?
Lutec Luchtechniek  is de specilist op het gebied het toevoeren van schone frisse lucht en het afvoeren van de vervuilde lucht. Deze vervuiling kan bestaan uit warmte, vocht of stof die moet worden afgevoerd. Ventilatie kan worden gecombineerd met het verwarmen, koelen, bevochtigen of ontvochtigen van de toevoerlucht.

Industriële ventilatie van bedrijfshallen is in twee hoofdgroepen te verdelen:

- Mechanische ventilatie
- Natuurlijke ventilatie

Lutec is gespecialiseerd in:

Dampafzuiging

Stofafzuiging

Stofzuiginstallatie

centrale stofzuiginstallatie

mobiele afzuiging

Lasrookafzuiging

Afzuigsysteem

Afzuiginstallaties

industriele afzuigsystemen

Afzuiging lasrookkunststofverwerkende industrie

11:14, 14/6/2010 .. 0 comments .. Link
kunststofverwerkende industrie

Powerfull- Kunstoffen is de marktleider op het gebied van kunstofverwerkende industrie.
Zo biedt dit bedrijf de volgende producten aan:

Powerfull Kunstoffen biedt de volgende producten aan:

Bij ons kunt u terecht voor allerlei producten van kunststof. Ook voor de overige producten bieden wij uistekende kwaliteit
 • Spuitgietproducten
 • Vacuümvorm producten
 • Graveren en bedrukkingen.
 • Combinaties van kunststof met hout en metaal
U bent door deze producten bij ons aan het juiste adres. U zult niet teleurgesteld zijn.

21:54, 20/5/2010 .. 0 comments .. Link


archief vernietigen

13:35, 25/4/2010 .. 0 comments .. Link

Archiefvernietiging

De Graaf Security verzorgt door geheel Nederland de incidentele archiefvernietiging van al uw vertrouwelijke papieren en uw archief. Multinational of eenmanszaak, wij hebben de oplossing. Wij passen onze dienstverlening dan ook graag aan op uw wensen, want een archief vernietigen moet zo soepel mogelijk verlopen.

Archief vernietigen volgens de regels

Uiteraard zorgen wij er altijd voor dat het archief vernietigen plaatsvindt volgens de strengste veiligheidseisen en volgens de richtlijnen van ons CA+ certificaat, de exclusieve en strengste certificeringregeling van de branchevereniging op het gebied van archiefvernietiging.

offerteknop3     contactknopwtw brink

14:03, 25/3/2010 .. 0 comments .. Link

WTW Brink filters

Wtw-filters Online levert filters voor alle grote merken units. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor Brink WTW filters. De WTW Brink filters zijn beschikbaar in twee verschillende lengtes; 50 centimeter en 41,5 centimeter. De WTW Brink filter van 50 centimeter is bedoeld voor units mét by-pass, de WTW Brink filter van 41,5 centimeter voor units zonder by-pass.

Daarnaast bieden wij ook WTW Brink filters voor de HRV 400 en de HRV 400 Orcon/Velu/Recon, zowel via een abonnement als losse verkoop (minimaal twee stuks).


Brink wtw filters
Sorteren naar: Product Prijs Sorteerrichting Standaard

BRINK (mét by-pass!)
BRINK
                        (mťt by-pass!)

BRINK (mét by-pass!)
BRINK (mťt by-pass!)

BRINK (zonder by-pass!)
BRINK (zonder by-pass!)

BRINK (zonder by-pass!)
BRINK
                        (zonder by-pass!)

HRV 400
HRV 400

HRV 400 Orcon/Velu/Rucon e.a.
HRV
                        400 Orcon/Velu/Rucon e.a.


Vacuumtechniek

17:40, 27/2/2010 .. 0 comments .. Link

Bij vacuümtechniek wordt een kunststof plaat verwarmd tot het visco-elastisch is en daarna wordt deze kunststof in of om een matrijs gezogen door middel van het vacuüm zuigen van de ruimte tussen de kunststof plaat en de matrijs.

Beschrijving vacuümtechniek

Vacuümvormen leent zich uitstekend voor kleine tot grote series. Het omslagpunt voor de seriegrootte waar het economischer is een andere techniek te kiezen verschuift naar achteren naarmate het product groter wordt. Daarom wordt de vacuümtechniek ook veel toegepast voor grote kunststof producten.

De investeringskosten bij vacuümvormen ten opzichte van andere productie technieken zijn relatief laag. De matrijskosten zijn een stuk lager, omdat er met minder druk wordt gewerkt en er maar een enkele open mal nodig is.Veiligheid is verantwoordelijkheid van medewerker

16:06, 30/1/2010 .. 0 comments .. Link
Tweederde van de bedrijven in Nederland vindt dat veiligheid op de magazijnvloer in eerste instantie een verantwoordelijkheid is van de medewerkers zelf. Dat is één van de belangrijkste conclusie uit het eerste Nationaal Veiligheidsonderzoek, dat is uitgevoerd door Logistiek.nl en Randstad. In dit artikel vindt u de resultaten van dit onderzoek.
Doorvalbeveiliging

Een magazijn is pas veilig als de medewerkers zich bewust zijn van de risico's in de omgeving waarin ze opereren. Dat is de reden geweest om in het eerste Nationaal Veiligheidsonderzoek in te zoomen op HR-gerelateerde zaken als werving en selectie, training en opleiding, veiligheidsbewustzijn en arbobeleid.

Het onderzoek is een initiatief van Reed Business, uitgever van Logistiek, Logistiek.nl en T+O, in samenwerking met uitzendorganisatie Randstad, de marktleider in de logistiek die dagelijks meer dan 10.000 flexwerkers in de logistiek aan de slag heeft. Maar liefst 160 mensen hebben in de maand september op Logistiek.nl een uitgebreide vragenlijst ingevuld. De resultaten bieden volop stof tot nadenken.Gedetailleerde informatie over Heli Lifttruck Nederland

21:53, 17/1/2010 .. 0 comments .. Link
Heli heftrucks komen uit China. Heli heeft al zo'n 40 jaar ervaring in de fabricage (productie) van heftrucks. Heli is de grootste Chinese heftruck fabrikant en behoort tot de 10 grootste heftruck fabrikanten van de wereld.

Bij Heli Heftruck occasions werken ruim 7000 man en men produceert zo'n 30.000 heftrucks per jaar.

Sinds 2002 worden er Heli trucks in Nederland geïmporteerd en sinds 2005 worden ze exclusief geïmporteerd door Heli Lifttruck Nederland B.V. Het hele programma bestaat uit een complete lijn diesel, LPG en elektrische heftrucks.

Heli Lifttruck Nederland is een zusterorganisatie van Totalservice, een merkafhankelijke serviceorganisatie voor heftrucks. Totalservice is ruim 9 jaar op de Nederlandse markt en vele medewerkers hebben al meer dan 25 jaar ervaring in de vorkheftruckbranche.

HELI staat voor een compleet heftruckprogramma van hoge kwaliteit tegen zeer concurrende prijs.
 • 1,0-1,5 ton 3 wiel elektro achterwiel aangedreven vorkheftruck
 • 1,0-2,0 ton 3 wiel elektro voorwiel aangedreven vorkheftruck
 • 1,0-4,5 ton 4 wiel elektro vorkheftruck
 • 1,0-7,0 ton LPG vorkheftruck
 • 1,0-25,0 ton diesel vorkheftruck
 • 1,6-2,0 ton Reachtruck


Ondergrondse tank: hoge inzetbaarheid

14:19, 17/12/2009 .. 0 comments .. Link

Polyestertanks hebben een uitmuntende chemische resistentie en uitstekende mechanische eigenschappen. Dit maakt hen tot dé ideale oplossing in agressieve en corrosieve milieus, ook als ondergrondse tank. Toepassingen vindt men terug in de chemische industrie (HCl, NaOH), de petro-chemische nijverheid (brandstoffen) en waterzuiveringen (FeCl3, slib). Bovendien vergen polyester tanks een minimum aan onderhoud, zijn ze niet-geleidend en ongevoelig aan zwerfstromen!

De tanks van tankbouwer M.I.P. zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen: horizontaal of verticaal (eventueel op skirt), toepasbaar alsbovengrondse en ondergrondse tanks. Specialiteit is het vervaardigen van dubbelwandige tanks (met lekdetectie) met behulp van het driedimensionale Parabeam-weefsel. Natuurlijk is er ook hier een mogelijkheid tot isoleren. Net zoals bij de opslag van vaste stoffen zijn volumes van 1.000 t.e.m. 500.000 liter haalbaar.

Tankbouwer M.I.P. was de eerste in Europa die een prototype-keuring voor ondergrondse polyester tanks tot 60.000 liter aanvroeg. Deze ondergrondse tanks zijn geschikt voor alle soorten brandstof, chemicaliën en voedselproducten. In tegenstelling tot metalen tanks, nagenoeg geen invloed van zwerfstromen en nagenoeg geen condensvorming.Miniwerktuigen nodig?

14:49, 10/12/2009 .. 0 comments .. Link

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van minitractoren. Naast de verkoop van gebruikte minitractoren, leveren wij van het Japanse topmerk de Shibaura minitractor, compact tractoren en sub- compact tractoren, met de daarbij behorende aanbouwdelen. Gezien onze voorraad altijd uit zo’n 75 á 100 stuks bestaat zult u niet voor niets komen.

Ook zijn wij ingehaakt op de vraag naar onderdelen. In ons magazijn hebben wij bijna alle onderdelen op voorraad die gebruikt worden in- en op minitractoren. Hebben we het niet nieuw, dan hebben we het wel gebruikt.

Door onze ervaring hebben wij inmiddels al aan veel klantwensen voldaan. Dat vereist inzicht en technische kennis. Niet iedere tractor is voor hetzelfde doeleinde geschikt, daarom is het belangrijk om eerst de wensen in kaart te brengen om een goed advies te kunnen geven. En niet geheel onbelangrijk, ook na uw aankoop zijn wij er voor het beantwoorden van uw vragen en- of klachten.{ Last Page } { Page 1 of 2 } { Next Page }

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links

Level measurement
Industriele reinigingsmiddelen

Categories


Recent Entries

Standaarden in de logistieke sector
Mogelijkheden van een Tolk
Hoe verkoop je je auto aan een autosloperij
Last van ruimtegebrek?
Lasers en toepassingen.

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer