Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Winterspelen 2014 Home | Profile | Archives | Friends
Ik ga voor school een blog bijhouden over de Olympische Winterspelen

Informatie over de winterspelen4/2/2014

Hallo allemaal,

ik ga jullie even wat informatie geven over de winterspelen en alle grote onderwerpen waarover al is gediscussieerd.

De winterspelen zijn dit jaar in Sotsji, in Rusland. Sotsji is ongeveer de meest warme plaats van Rusland met een subtropisch klimaat. Dit jaar worden de grootste winterspelen ooit gehouden emt 98 onderdelen verdeeld over 15 sporten. Dit zijn de 22e Olympische Winterspelen en het is de 1e keer dat de Winterspelen in Rusland worden gehouden. Dit jaar worden er ook in maart de Paralympische Spelen gehouden. De Olympische Winterspelen worden gehouden van 7 februari tot en met 23 februari. Het motto van de winterspelen is: Hot, Cool, Yours. In totaal doen er 88 landen mee dit jaar, wat een record is.

Dit jaar zijn de winterspelen al heel erg van te voren in het nieuws. Vooral omdat er in Rusland wetten zijn aangenomen, waardoor je als homo heel erg gediscrimineerd kan worden. Daardoor zijn er veel dicussies over geweest of we wel de koning en de mensen van de regering mogen/kunnen sturen, aangezien heel veel landen hun regering niet sturen als protest voor de homo rechten. Maar uiteindelijk is in Den Haag besloten dat de koning en de Minister-President wel naar Rusland gaan, maar dat ze wel afkeuren wat er voor een regels zijn.

Dit was het voor vandaag, later deze week meer.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

De winterspelen 20143/2/2014

Hallo allemaal,

Ik ga voor school voor het vak BSM een blog bijhouden over de Olympische Spelen.

Ik hoop dat jullie dit een beetje een leuke blog vinden en als jullie wat op hebben te merken, laat het me dat maar weten.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer