Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Free DHTML scripts provided by
Dynamic Drive

Verhaaltjes

• 20/12/2006 - Een heerlijke suite... (deel 3)

 A whipped game!Het was geen sjieke stoel, integendeel: ik voelde hoe de splinters in mijn dijen drukten... De "lederen dame" haalde uit een zwart-leren handtasje een setje leren riempjes, waarmee ik werd vastgeboden aan de rugleuning van de stoel. Haar roden hoofdtooi-veer wipte speels op een neer terwijl ze vooroverboog om me vast te binden.

 

Dit werd wel een heel ander weekend dan ik had verwacht. Hoewel mijn hubbie in geen velden of wegen te bekennen was, had ik toch steevast het idee dat hij hiermee te maken had.

 

Wat nu?

 

Ik zat dus vastgebonden op de stoel, terwijl ineens de gasten wegliepen uit de kamer en ik alleen achterbleef. Ik had nog steeds geen blinddoek of iets dergelijks op, dus ik kon uit het raampje naar buiten kijken. De kamer leek wel een soort torenkamertje: op een hoek met een erkertje met heel oude glas-in-lood-raampjes, waar het spinrag duidelijk op zat. Het rook ook wat zompig en schimmelig...

 

Ik weet niet hoe lang ik alleen heb gezeten, maar op gegeven moment werd ik erg slaperig en begon ik te knikkebollen. Echt, ik viel bijna in slaap, tot ik op gegeven moment een stel handen op mijn bovenarmen voelde. Ik werd stevig beetgepakt, losgemaakt en meegenomen. Wie dit deed, kon ik niet zien: ik werd vσσr diegene gehouden die me meenam. In ieder geval gingen we weer naar het roestige liftje, naar beneden en via een achterdeurtje naar buiten.

 

Het was mistig buiten en behoorlijk donker al. Het was nog geen half elf en eind september. De bomen werden al wat bruin en de herfst deed zijn intrede. Her en der klonk nog een roep van een vogel, maar het was al aardig stil in het bos rondom het hotel. Mist hing tussen de bomen. In de verte doemde het theehuisje op, waar ik naar had gekeken vanuit de bar. Ik keek om en inderdaad was achter mij de gevel van het hotel waar de bar zich bevond, te zien. Zouden mensen in de bar ons kunnen zien, nu? Er brandde daar echter geen licht.

 

De persoon die me meenam, had een sleutel van het theehuisje in zijn of haar zak. Piepend ging het slot open. Het theehuis was veel groter dan ik had verwacht. Er stonden mensen binnen, een stuk op 6, op een rij, allemaal gehuld in lederen kleding met rode veren op het hood, ongeacht of het nu mannen of vrouwen waren. Ze keken naar mij. Ik keek uit het vieze theehuisraam in de richting van de bar van het hotel. Ik zag dat achter het raam daar een licht was aangesprongen en herkende in het licht de silouette van mijn hubbie, die achter het raam deze kant op keek. Er brandden vele waxinelichtjes, die een vaag shaduwspel veroorzaakten in het kleine vertrek.

 

Uit de groep van 6 mensen stapte er ιιn naar voren, die een zweepje vasthield. Hij (dat kon ik zien aan de bobbel achter het lederen kruis) liep mij tegemoet en sloeg met de zweep stevig op mijn billen, nadat hij mijn rokje had opgetild. Ik gaf natuurlijk geen krimp, daar ben ik te trots voor. De rest keek geinteresseerd toe. Niemand zei iets.


Vervolgens werd ik aan mijn haar getrokken en mijn hoofd werd woest achterover gebogen. Best lekker, eigenlijk. Ik hoefde me niet in te houden, ik kende deze persoon toch niet (hoopte ik) en dus kreunde ik zachtjes. Vervolgens stapte er uit het publiek van kijkers nog een mannelijke figuur, die al frummelend aan zijn kruis naar me toe gelopen kwam, zijn lid tevoorschijn toverde en me woest van achteren nam, terwijl ik op handen en knieen op de grond zat. Het deed behoorlijk zeer, want hij kwam tamelijk diep, maar ik gaf nog steeds geen krimp, behalve het zachte gekreun. Het was heerlijk. Heerlijk om bekeken te worden en heerlijk om bruut genomen te worden.

 

Daarna werd ik op de grond gegooid.

 

De dame die ik op het torenkamertje tegenkwam, was er ook. Ze kwam naar me toe en nam mijn hoofd tussen twee handen in. Vervolgens boog ze haar getooide hoofd naar me toe en duwde haar warme, natte tong in mijn mond. Shit! Ook dat nog! Nooit had ik me voorgenomen iets seksueels met een vrouw te delen, maar het feit dat al die mannen toekeken, vond ik erg opwindend. Ondanks mijn geringe afkeer van deze lesbo-ervaring, werd ik erg opgewonden en voelde iets kriebelen en warm worden in mijn kruis.......

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

Over mij zelf

Ik ben een getrouwde vrouw, werkend, financieel onafhankelijk, heb twee jonge kinderen (zoontjes in 2005 en 2006 geboren).

Nieuws

• Nu.nl
• NRC Next
• RTL Weer
• De Volkskrant

Weblogs

• Belle het Bofkontje.
• Anneke.
• Taaratje.
• Lessa.

Pagina's

• Home
• Archives
• Friends
• View my profile

Sites om eens te zien!

• Exhibitionisme
• Voyeurisme
• Sado Masochisme

E-mail

• Mail me maar

Weblogs

Page 1 of 4
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer