Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Ik snap het even niet

Paspoortfoto's

Posted in Unspecified
Hoofddoekjes op een paspoortfoto zijn toegestaan, "mits de plaats van de oren logisch te bepalen is". Wat vindt onze overheid zoal een logische plaats voor oren? Bij mij zitten ze zo'n beetje aan de zijkant van mijn hoofd!  Zou dat logisch zijn ?

17:56 - 5/9/2006 - comments {0} - post comment


Banken, ....ik snap het helemaal

Posted in Unspecified
Ik snap helemaal, dat als ik met een overlijdensacte bij een bank kom en vraag om de rekening op mijn naam over te zetten, die bank dat dan niet zomaar doet en een acte van erfrecht van de notaris wil zien. Ik snap echter niet, dat als een echtpaar een zogenaamde en/of rekening heeft, de langstlevende na het overleijden van de partner niet zomaar over die rekening meer mag beschikken, terwijl het toch ook zijn/haar geld was. 

Het is altijd heel plezierig om in dergelijke trieste omstandigheden geconfronteerd te worden met een baliebeambte die roept dat dat de regels zijn.

Tip: open een nieuwe rekening en schrijf vervolgens het saldo van de en/of rekening over naar de nieuwe rekening. En hef de oude rekening op. Als de bank dan bij het opheffen van de oude rekening dan nog steeds behoefte heeft aan een acte van erfrecht, dan laten we gewoon de rekening in stand tot deze 30 jaar later vanzelf opgeheven wordt.

17:49 - 5/9/2006 - comments {2} - post comment


Gratis bombarderen

Posted in Unspecified
Ik snap even niet waarom een land (bv Israel) een ander land (bv Libanon) zomaar mag bombarderen en dat wij dan dat gebombardeerde land financieel gaan ondersteunen, terwijl wij de rekening niet presenteren aan het land dat gebombardeerd heeft. Maar misschien is dat wel politiek, en daar heb ik nog nooit iets van gesnapt.

17:42 - 5/9/2006 - comments {1} - post comment


Ecoviaduct

Posted in Unspecified
Ik snap even niet waarom wij zoveel geld moeten uitgeven aan een ecoviaduct, terwijl er geen geld beschikbaar is om onze ouderen goed te verzorgen. 

17:17 - 5/9/2006 - comments {1} - post comment


Description
de lotgevallen van een verwende maatschappij waar veel zaken inmiddels vanzelfsprekend lijken te zijn
Home
User Profile
Archives
Friends
Recent Entries
- Paspoortfoto's
- Banken, ....ik snap het helemaal
- Gratis bombarderen
- Ecoviaduct
Hosting door HQ ICT Systeembeheer