Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Je huis inrichten

23/11/2011 - Nieuwe meubelen!

Beste lezer,

Ik heb een hele inrichting bij elkaar gezocht voor mijn nieuwe boerderij-huiskamer. Het is een mix geworden van tweedehands hands en nieuwe meubelen. Op de website van Leenbakker heb ik al het een en ander voor de verlichting gevonden. Sfeervolle, hele grote hanglampen die matchen met de staanlampen en de dressoirlampen. Verder heb ik 2 grote melkbussen besteld die ik op de grond zet met lampen erin als sfeerverlichting. Ze stinken nog wel enorm naar rotte melk zei die boer dus ik moet ze eerst grondig reinigen.

Mijn bankstel is 2e hands en heb ik besteld bij Paepe's tweedehands meubelen. Dat is een bedrijf die gebruikte meubelen opknapt zodat ze er weer als nieuw uitzien. Ik heb een enorm groot hoekbankstel gekocht die volledig bij de kleuren van mijn vloer en muren past. Ik heb wel geluk gehad, want normaal gesproken zijn deze pronkstukken al binnen 1 dag weg volgens mij.

De dressoirtafel, eettafel en bijzettafel heb ik allemaal in dezelfde kleur geschilderd, namelijk lichtblauw/bruinig. Klinkt waarschijnlijk een beetje raar, maar ziet er prachtig uit bij de beige muur. Ze hebben allemaal ongeveer hetzelfde motiefje dus dat past goed bij elkaar. Moet alleen nog een oplossing vinden voor onze supermoderne flatscreen tv. Die moet nog op een boerse manier weggemoffeld worden. Ik denk dat ik er een houten schilderijlijst omheen ga maken.

We hebben met vrienden weer een vakantiehuis geboekt. Mijn man knijpt hem wel weer een beetje want dit keer hebben we weer een zogenaamd bijzondere vakantiehuizen- huis geboekt. Hij is bang dat na onze vakantie, die pas over 9 maanden plaatsvindt, het hele huis weer omgebouwd kan worden omdat ik weer nieuwe inspiratie heb gevonden. Toch denk ik dat ik voorlopig wel in de boerderij-sferen blijf. Dat bevalt me wel :)

Groetjes!

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

23/11/2011 - Woonkamerverbouwing

Beste lezer,

Na een jaar in dezelfde woonkamer te hebben gezeten, vind ik het tijd voor een nieuw interieur. De kleuren zijn me gaan vervelen, de meubels waren al ouder en ondertussen helemaal versleten en ik ben toe aan iets nieuws. Eigenlijk is het ook zo dat ik na mijn vakantie om ben en veel inspiratie heb opgedaan. Afgelopen week zijn we namelijk op vakantie geweest en hadden we een vakantiehuis gehuurd. De omgeving was schitterend en het weer was prachtig. Het vakantiehuis was een prachtige vakantieboerderij met ook echte karakteristieke boerse inrichting. Een levende keuken, zoals je ze in de film terugziet. De inrichting was geweldig. Ik ben helemaal in de boerderij-sferen geraakt en heb besloten om mijn huiskamer om te gooien tot een boerderij-woonkamer.

Ik wil het geheel wel een moderne touch geven. Toch moet de huiskamer een echte boerderij uitstralen. Dat betekent, tegels eruit en houten vloer erin. Vervolgens wil ik balken tegen het plafond aan hebben. De muren wil ik in heel lichtbruine tinten geverfd hebben. Ik heb er al een aantal in het kleurenpalet uitgezocht. De vloer uitzoeken is nog een behoorlijk klusje. Aangezien ik om de paar jaar mijn huiskamer helemaal omgooi, houd ik het vrij budget en haal ik de vloer bij de GAMMA. Bovendien schijnt dit best kwalitatief hoge vloeren te zijn en het assortiment is ook best breed.

Als de vloer ligt, de balken zijn gemonteerd en de verf op de muur zit, is de basis af. Tijd voor de inrichting! Het leukste gedeelte van heel de verbouwing. Ik probeer alles zo budget mogelijk te houden. Vandaar dat ik heel vaak 2e hands meubelen koop, die opknap en een lik verf geef zodat ze helemaal naar mijn wens zijn en in het interieur passen. Ik heb alleen tot nu toe nog niks op marktplaats kunnen vinden dus nog even afwachten.

Groetjes!

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

23/11/2011 - Welkom

Beste lezer,

Welkom op mijn blog. Mijn naam is Ingrid en ik ben 52 jaar oud. Ik ben werkzaam in het onderwijs en doe daarnaast enkele activiteiten op het gebied van binnenhuisarchitectuur. Ik richt graag woon- leef en slaapkamers in en hou me graag bezig met het opknappen van meubels.

Het is begonnen als een hobby. Ik was lid van enkele tijdschriften op het gebied van wonen en dat is mijn inspiratie geweest voor het omgooien van mijn eigen woonkamer. Toen ik eenmaal de smaak te pakken had, ben ik hiermee door gegaan en heb ik ook de huiskamers van vrienden en familie aangepakt.

In deze blog wil ik graag mijn verhalen over mijn projecten kwijt. Daarnaast wil ik je van tips voorzien om je eigen huiskamer om te bouwen.

Succes en hopelijk doe je veel inspiratie op!

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

About Me

Tips & Tricks om je huis in te richten

Recent Posts

Nieuwe meubelen!
Woonkamerverbouwing
Welkom

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends


Hosting door HQ ICT Systeembeheer