Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

in rouw

beetje beter

18:17, 5/1/2013 .. 0 comments .. Link

SInds vandaag voel ik me een beetje beter. Heb een flinke griep achter de rug. Na de kerst begonnen en met oudjaar in je bed. Gelukkig ging dochterlief bij zuslief en nichtjes oudjaar vieren. Om 23.30ukwamen ze bij mij aftellen. Wat een jaar! Soms voel ik mij zo onwezelijk! Is het echt allemaal gebeurd? Ik wil wel eens met mijn kop in het zand, gewoon het is niet waar! Soms is dat wel fijn, maar ik moet door. Huilen kon ik afgelopen dagen niet eens, had er geen fut voor. Nu komen ze weer die buien. Gek wordt je ervan. Kon ik het maar van me af laten glijden. Soms lukt dit wel, dan maak ik plannnen. Maar dat gevoel van moedeloosheid komt wel weer terug. Ik moet aan mezelf werken. Opgeven voor een schildercursus, leuke dingen doen. Maar bij alles denk ik, kan het niet meer vertellen aan ze. Ook dochters verjaardag komt eraan. Ze wordt 7. Geen opa, geen oma meer! Dat is zo oneerlijk!!! Dan voel ik pijn voor haar, ze mist opa en oma wel.  Maar dat is het fijne aan kind zijn, ze heeft lol en vriendinnen en kan het snel vergeten. Waren we als volwassene maar gewoon kind!

 niet fijn

14:47, 28/12/2012 .. 0 comments .. Link

Voel me vandaag niet fijn. Voel me ziek, grieperig, voor de zoveelste keer! Heb geen weerstand. Veel huilbuien, waardoor ik ook nog snot krijg! Dan werkt het weer ook niet mee. Ik had voor vandaag verzonnen om lekker naar buiten te gaan. Ik heb mijn moestuin opgezegd, zie het toch niet zitten. Vind het wel jammer, maar om dit helemaal alleen te doen. Wel ga ik binnenkort schilderen. Heb al gebeld voor informatie, nu nog opgeven. Het is zo jammer dat het allemaal zo verschikkelijk duur is. Ben wel blij dat de kerstdagen voorbij zijn, wat een rottjid als je je alleen voelt. Ik snap af en toe wel waarom mensen zelfmoord plegen. Ik zou het nooit doen, daar heb ik toch nog te veel lol in het leven. Gelukkig!

Maar dat gat die mijn ouders hebben achtergelaten, komt dat ooit nog goed?

 kadootje

16:07, 24/12/2012 .. 0 comments .. Link

Vanmiddag een kado voor mezelf gekocht. Van het geld van de spullen die we verkocht hebben van mijn ouders. Een mooie camera, een mooie herrinnering. Ik zie veel mensen nog mooie kleding kopen voor de kerst. Ik heb ook voor de etalage gestaan, maar dan denk ik: "voor wie maak ik me mooi"? Ja natuurlijk, voor mezelf zeg je dan, maar ik voel het niet zo. Ik hoop dat dit wel weer komt. Gisterenavond weer lekkere huilbui, helaas waar mijn dochter bij was. Ik heb haar verteld dat dit nog wel vaker voorkomt, maar dat dit op den duur wel slijt! Dat hoop ik maar!

Als ik er niet aandenk, dan is het er ook niet. Dan zijn ze gewoon naar hun chalet in Voorthuizen. Dat is wel lekker om dat even te denken. Effe geen pijn.Lekker geslapen

09:10, 24/12/2012 .. 0 comments .. Link

Lekker geslapen!  Heeft het nu al invloed dat ik de dingen opschrijf? Denk dat het een combinatie is van dingen.

In het land van rouw ligt een prachtig, groot bos met oude, enorme  bomen. elke boom heeft een eigen plaats en behoort tot een groot geheel. Als je daar rondloopt, komt het verlangen op om erbij te horen. zo heb je in het leven mensen nodig die jou het gevoel geven erbij te horen, mensen die om je geven en van je houden. Door het verlies van een mens wordt je vertrouwen in andere mensen en in het leven misschien diep geschokt.

Dit is een tekst dat komt uit  het boek: 'rouw-dagboek, ruimte voor verdriet". Ik vond dit zo'n mooie tekst en zo is het hoe ik mij de laatste tijd voel. Het gevoel dat ik alleen sta, ik weet het is niet zo. Maar toch, dat inmense verdriet wat ik voel en wat soms lichamelijk pijn doet. Ik moet hier doorheen, verstoppen kan helaas niet!Vandaag begonnen

20:55, 23/12/2012 .. 0 comments .. Link

Hoi lief dagboek,

Zo zou ik kunnen beginnen. Vandaag gestart met deze weblog. Omdat ik een uitlaatklep nodig heb, anders wordt ik gek. Gek van verdriet.  Het is niet de hele dag zo! Alleen mijn wereld stond stil toen mijn vader (71jaar) zondag 22mei 2011 dood ging. Hij kon niet meer, was op. ZIjn hart, lever en nieren waren kapot. Deels door medicatie die hij nodig had voor zijn hartfalen. Hij heeft zelf besloten, nu is het genoeg. In overleg met zijn specialist de medicatie gestopt, pacemaker uit en I.C.D stop laten zetten. Hij overleed heel vredig, hoorde de engelen zingen, het was dus goed. Dat was ontzettend mooi! Maar dan komt de rouw om de hoek! Toch maar hulp gezocht bij een psycholoog, daar was ik 2x geweest toen ik hoorde dat mijn moeder longkanker had. Zij is precies 14 maanden later op zondag 22juli 2012 overleden. Hoe ga je daarmee om? De 1e week na ma haar overlijden werd ik ziek! Diarree, letterlijk het was niet te verteren voor mij. Gelukkig na 7dagen knapte ik op. Nu is het verwerken. Elke dag huil ik wel. Mijn moeder wilde nog niet dood en dat is zo zuur aan alles. Ook zij was pas 72jaar.

Morgen verder.................About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

beetje beter
niet fijn
kadootje
Lekker geslapen
Vandaag begonnen

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer