Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Interne Communicatie

23/3/2007 - einde van de activiteiten

Gisteren hadden we onze quiz. En het was een groot succes.

's morgens hebben we voor mevrouw Berghmans onze cv en sollicitatiebrief verbeterd. Daarna hadden we een werkvergadering. Om 14.00 uur moesten we naar mevrouw Berghmans in verband met het debat. En daarna zijn Sofie, Marie, christel en wij (Tess en Viki) in actie geschoten. De bestelbons en tombolaticketjes moesten afgedrukt worden, het materiaal moest getest worden, de laatste foutjes werden uit de PowerPoint gehaald, het scorebord werd gemaakt,..........

Yannicke en Inge hadden tijdens de vergadering begrepen dat we om 17.00uur gingen afspreken dus zij hebben niet zo veel geholpen. Marie heeft en nadien opgebeld en dan zijn ze ons alsnog een handje komen helpen.

Tijdens de quiz moest Tess aan de kassa zitten samen met Christel om de deelnemers hun plaats te wijzen. 19.15 konden we van start gaan met de quiz. De presentatie gebeurde door Lien Perlgroms en niet door Zoë. Zoë had namelijk afgebeld op het laatse moment.

Tijdens de Quiz heb wij (Tess en Viki) de antwoorden moeten verbeteren samen met Cristel. Inge en Yannicke stonden in voor de drank. Viki heeft ook nog foto's genomen voor de website.

Er zijn wel een paar foutjes gebeurd, maar ik denk niet dat onze deelnemers daar veel van gemerkt hebben.

Met andere woorden de quiz was een groot succes!!!

Na de quiz zijn we samen met Christel en Marie het materiaal op Tess haar kot gaan zetten zodat we het vandaag terug naar de school konden brengen.

Vandaag om 10 uur zijn we samen met Marie het gerief terug naar het EMI gaan brengen en hebben we alle posters van de muren gaan halen.

 

Groetjes Tess en Viki.

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

23/3/2007 - dag na de quiz...

Het is gedaan, onze laatste activiteit zit erop... Gisterenavond was er dus de quiz en ik denk dat we mogen zeggen dat het een succes was! In het begin was het zo chaotisch, ongelooflijk. Ik had super veel stress, de zaal was niet echt groot en sommige groepen hadden 1 of 2 extra kandidaten bij die ze niet opgegeven hadden. Maar alles is vlot verlopen, geen grote problemen gehad.

Lien Pelgroms is komen presenteren in plaats van Zoe en ik ben eigenlijk blij. Ze deed dat super goed en was heel vriendelijk. Het was een verandering op de laatse minuut maar het is toch goed gekomen. Ik heb haar kort voor de start van de quiz alles uitgelegd ivm de vragen die ik had opgesteld. Ze vond alles heel duidelijk en er was niets waar ze moelijk over deed.

Gelukkig dat we een extra ronde voorzien hadden want er was gelijkspel. De leraren eindigden uiteindelijk als tweede. Als prijs kregen de winnende meisjes sportzakken van Shiseido en de jongens boeken. We hadden prijzen voor de eerste 3. De andere prijzen waren voor de tombola...

 

Zo, ik denk dat onze activiteiten tot een goed einde zijn gekomen. Nu nog de projectbundel en presentatie...

 

Groetjes, Marie. 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

21/3/2007 - de laatste inspanningen

Hellow allemaal

We kijken uit naar onze quiz, de laatste activiteit waar toch weer heel wat organisatie bij komt kijken. Alles moet tiptop zijn.
Na de vergadering van dinsdag, heb ik samen met Marie het draaiboek opgesteld voor de quiz. Het duurde wel degelijk langer dan 20 min. Daarna zijn we op prospectie geweest naar de locatie (quiz@de cel) om een aantal praktische dingen te weten te komen. Waar zijn er stopcontacten, welke drank is er te verkrijgen, hoe kunnen we de tafels en stoelen efficiënt ordenen e.d.
Verder heb ik thuis de bestelbons, de tafelnummers, de antwoordkaarten en ook een nieuwe versie van de beeldvragen gemaakt. Tijdens de vergadering werd besloten dat het te gemakkelijk was en we willen natuurlijk geen flauwe quiz. Een tegenvaller is wel dat Zoë Van Gastel niet kan presenteren omdat ze in het buitenland zit..... We moeten dit  op ons nemen, dus zullen we even de organisatie herbekijken op de vergadering van donderdag.

Succes!!! (voor onszelf )

bye bye
Sofie
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

20/3/2007 - Het einde is in zicht

Vandaag zijn we (Tess en Viki) de voetjes van de vloer gaan trekken. Daarna hadden we vergadering over de kroegentocht en over de quiz die nog moet komen. We hebben vandaag ook de prijzen van shiseido gekregen. Deze zijn echt SUPER!!!

De rest van de dag en ook morgen zullen we werken aan de projectbundel.

Donderdag om 12.20 houden we een werkvergadering over de quiz.

 

Groetjes Tess en Viki

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

20/3/2007 - laatste activiteit nadert!!

Nu donderdag organiseren we de quiz, onze laatste activiteit. Het gaat door in De Cell, een bistro-broodjeszaak in Kipdorp... Er komen 78 mensen dus zal het een heuse organisatie worden! De spelregels zijn afgesproken en de vragen in orde, dus nu hopen op een goed verloop!

 

Tot later voor het vervolg!

 

Marie.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

16/3/2007 - Kroegentocht

InCommers!

De kroegentocht is inderdaad goed verlopen. Blij! Blij! Met onze super coole kassa en lintjes konden we vanaf 20u de "kroegentochters" ontvangen. spijtig dat we budgetttair gezien niet veel speling hadden. Anders had de InCom-groep wat meer kunnen trakteren!  Het was ook ne keer plezant om met het team samen te zijn buiten de school. Meteen een andere sfeer vond ik!

De bedankbrief voor de sponsors is eindelijk af, het was niet evident om meer dan drie zinnen te schrijven. Mevrouw Berghmans heeft de brief verbeterd en hij is goedgekeurd. Dus ik ga nu alle adressen verzamelen van de sponsors zodat ik maandag de brieven kan binnenbrengen aan het onthaal voor verzending.

Morgen staat het deelrapport bij mij opt programma en het muziekgedeelte op de quiz.

Prettig weekend!

toedeloe Sofie

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

16/3/2007 - kroegentocht = succes

De kroegentocht was een succes. Er zijn ongeveer 20 à 30 studenten meegegaan. Ons eerste café was Hill Diar waar we met de studenten hadden afgesproken. Ze moesten €5 betalen om mee te doen. Van deze €5 mochten ze in het eerste café gratis drinken en in cafés kregen ze dan telkens een paar bonnetjes. Na Hill diar gingen we naar De Schacht, 't vervolg en we sloten de kroegentocht af (om 24.00uur) in Klimax.

 

Groetjes Viki

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

15/3/2007 - Vanavond kroegentocht

Vandaag kon je ons al om 08.45 uur vinden in de montagecel. Omdat we onze montage maandag niet af hadden gekregen hebben we er vandaag aan verder gewerkt. Vandaag is het wel afgeraakt en het resultaat mag er zijn .

Om 12.20uur moesten we even stoppen met monteren omdat we vergadering hadden. We hebben de taken verdeeld van de kroegentocht. En we hebben ook al een beetje over de quiz gesproken.

Vanavond om 20.00uur spreken we af in Hill Diar (startplaats van de kroegentocht). Morgen zullen we laten weten hoe het geweest is.

groetjes Tess en Viki

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

14/3/2007 - 2 gedaan, 2 te gaan

Juwpsie!

Na de filmavond ben ik rustiger geworden. We kunnen van onszelf zeggen dat de organisatie goed verloopt, er zijn geen al te grote flops gebeurd (buiten de opkomst tijdens JB...)  En de motivatie zit er terug in. De laatste week, ben ik wel gaan beseffen dat ik angst heb voor de projectbundel.  Daar gaan we nog eens goed over vergaderen. Het is onduidelijk hoe het verder moet, wat we concreet nog moeten doen als de activiteiten afgelopen zijn.

Ik kijk uit naar de quizzzz, hij begint er mooi uit te zien. Goed op schema.  Ik vraag me wel af of we genoeg prijzen hebben... Het is wel telkens iets in 8-voud dat we nodig hebben. Marie en ik zijn  al eens beginnen tellen en we zullen nog wat moeten sjoemelen peins ik... 

Maandag hebben we de overschot van de levering van Unilever verdeeld. Daar kon nog een feestje mee gebouwd worden. Een deel is gegeven aan het EMI-team want ze staan ons al weken met raad en daad bij!

 Sofite

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

13/3/2007 - Week 2 van de activiteiten

Gisteren (maandag 12 maart) hadden we vergadering van 12.30 uur tot 13.30 uur. Er zal deze week nog promotie gemaakt worden voor de kroegentocht. De quiz is niet zo noodzakelijk aangezien deze al vol zit.

Vandaag (dinsdag 13 maart) zullen wij (Tess en Viki) de hele dag doorbrengen in de montagecel. We zullen het filmpje van de de entertainmentnamiddag monteren voor de presentatie op het einde van het jaar. Yannicke en Inge gingen vandaag nog voetjes plakken.

Groetjes Tess en Viki

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

8/3/2007 - Al 2 activiteiten achter de rug

Maandag was het de entertainment namiddag. We hadden 's morgens om 9 uur afgesproken om een werkvergadering te houden. Na de vergadering ging iedereen aan de slag. Hoewel we een grotere opkomst verwacht hadden was er een heel gezellig sfeertje aanwezig.

Eerst was er een optreden van Jean Bosco Safari...

 

...dan was het de beurt en de breackdancers...

 

...en de namiddag werd afgesloten met Health City.

 

Dinsdag zijn we (Tess en Viki) naar school gekomen om 9 uur om te monteren en de babbelbox af te breken.  Omdat er enkele problemen waren met de computers moesten we ook woensdagochtend nog even verder werken. Om 8 uur waren we al op school. Om 10 uur was er een werkvergadering. Daarna heeft ieder zijn taakjes uitgevoerd en om 18.00 uur kon de filmavond beginnen. Er was meer volk dan we verwacht  hadden. Een succes dus! Na de film waren er sterke mannen aanwezig  die ons hebben geholpen met de zwaardere stukken op te ruimen.

 

Vandaag is Christel nog even naar de school gegaan om de laatste dingetjes op te ruimen.

 

groetjes Tess en Viki

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

2/3/2007 - Laatste dag voor de entertainment!

Vandaag was de laatste dag voor het begin van onze activiteiten.

Voor ik naar school ging ( 12.15u) ben ik naar AVA gegaan waar ik de zakjes voor de popcorn en snoep heb gekocht.

Om 12.45 kwam ik aan in school. Het erasmusgroepje wist ons vertellen dat er bepaalde mensen hun affiches over de onze hadden gehangen . Marie en ik hebben dus een ronde gedaan in de school om dat probleem op te lossen. Verder hebben we ook een oplossing gevonden zodat de mensen onze tombolaticketjes niet zouden kunnen namaken.

We hebben de papieren gesneden en ieder kaartje anders gemaakt.

Rond 15 uur was Sofie er met de levering drank en soepjes. Nadat we deze naar boven hadden gebracht en nog enkele dingen besproken hadden zijn we naar huis gegaan.

 Morgen kunnen we voor de eerste keer onze T-shirts dragen. We hebben namelijk witte t-shirts gekocht en Sofie heeft daar ons logo op gestreken.

groetjes  Marie en Viki

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

1/3/2007 - Leuke dag

Vandaag begint echt alles goed te vlotten. In de klassen horen we heel positieve reacties en we hebben al vijf groepjes voor onze quiz, dus al minstens 30 personen. Spijtig genoeg waren er heel wat problemen met de communicatie gebeurd tussen de projectgroep en Horeservi, maar ik denk dat dit intussen opgelost is. Op de babbelbox komt nu meer en meer volk af. Misschien omdat er een nieuwe vraag is: "Wat zijn je vakantieplannen?". Ik denk dat  iedereen blij is dat het maandag zal zijn. Hopelijk is er minstens honderd man aanwezig, maar dat moet wel lukken. Christel
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

1/3/2007 - Stressloze dag

De dag begon met een kleine crisisvergadering. Er waren communicatieproblemen geweest tussen iemand van onze projectgroep en de catering. Maar Christel heeft dit alles kunnen oplossen. Toen de 's ochtend aankwamen zagen we dat de spandoeken er niet meer hingen. Blijkbaar ging het paaltje daar krom van staan.

 

Samen met Marie hebben we cadeautjes ingepakt, wat wel wat tijd in beslag nam.

En Sofie is promotie gaan maken voor de naamkaartjes.

 

's Middags werd onze babbelbox weer bovengehaald. We hadden meer succes dan de andere keren. Kortom het was een leuke dag! We hebben de babbelbox om 15.20 weer netjes opgeborgen en dan zijn we boven op de computers al eens gaan kijken naar de beelden. Om 16.30 zijn we naar huis vertrokken.

 

Morgen komen Marie, Sofie en Viki om de levering frisdrank te stockeren op school.

 

 

Tess en Viki

 

 

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

1/3/2007 - een nieuwe maand, een nieuw begin???

Vandaag is het 1 maart, misschien een goede datum om eens helemaal opnieuw te beginnen. Qua productiviteit zijn we wel goed bezig, maar de groepsfeer kan zeker beter!! eergisteren hadden we peer-assessement (weet niet goed hoe dat geschreven wordt) en t was wel es nodig om alle gevoelens te uiten... gisteren ging t al een stuk beter en maar hopen dat t helemaal goed komt!

deze week was gericht op het maken van reclame binnen de school, spandoeken, tafeltjes met onze affiches en overal voetjes op de vloer... het wordt moeilijk om naast onze communicatiemiddelen te kijken en hopelijk heeft het effect!! we zien het maandag wel...

jaja, maandag onze eerste activiteit, spannend!! Jean Bosco komt en de 1euro's worden aan een financieel fonds voor aidspatienten geschonken... dus hoe meer mensen er komen, hoe meer mensen er echt wel blijer zijn!!

dus, we verwachten jullie allen om 15h00 in de cafetaria!!!!!!!

tot dan,

marie...

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

28/2/2007 - Nog zo'n productieve dag

Wij (Tess en Viki)  zijn vandaag naar Randstad gegaan om de vlaggen en poster af halen. We zijn ook bij de Gazet van Antwerpen de prijzen die zij sponsoren gaan afhalen. Daarna zijn we naar de Makro gegaan om popcorn en snoep aan de kant te laten zetten voor onze filmavond. Op het eerste zicht lijkt eenvoudig maar dat was het dus niet . Aangezien we niet wisten of de school een kaart van Makro heeft konden we niets opzij laten leggen of aankopen, want ander klopt de boekhouding niet............ Morgen gaan we naar Wilfried De Ley om te vragen of de school een Markokaart heeft, want anders moet er naar een andere oplossing gezocht worden.

 

De andere teamgenootjes hebben verder promotie gevoerd in de school. Zo werd o.a. de spandoek gehangen (buitenagora), ze hebben voetjes gekleeft, de babbelbox stond er weer zoals dagelijkse gewoonte...

 

Wanneer Tess en Viki terug waren werden de prijzen ingepakt en werd er vergaderd.

 

Op weg naar huis is Viki nog langs AVA papierwaren gegaan om te kijken hoeveel de zakjes voor de popcorn zouden kosten.

 

Tess en Viki

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

27/2/2007 - productieve dag

Om 09.45 waren we al druk bezig. We hebben vandaag namelijk promotie gemaakt in de klassen, er werden nog affiches gehangen, voetjes en spandoeken gemaakt, de eerste dag babbelbox,...

Aangezien er een foutje stond op de flyers en de boekjes hebben de dit aangepast.

Op het einde van de dag moesten we de peerassessement invullen. Hierna hebben we nog over de wrijvingen in de groep gepraat en om 17.10 uur zijn we naar huis vertrokken.

Tess en Viki

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

26/2/2007 - De laatste loodjes

Deze ochtend 8 uur waren Inge, Sofie en Yannicke al vroeg op school om onze affiches overal in de school op te hangen. Deze week gaat onze megacampagne immers van start. Iedereen moet het weten dat we activiteiten gaan organiseren.

Wij (Viki en Tess) moesten om negen uur bij mevrouw Van Hout zijn voor de Spaanse sollicitatie. Dit duurde een halfuurtje. Daarna hebben we verder gewerkt aan de babbelbox. Deze is dus nu klaar voor gebruik. Morgen gaan we van start de eerste speeltijd en tijdens de middagpauze.

Vandaag is er ook een vergadering gepland met onze projectbegeleidster. Alles werd nog een overlopen wat er nog moet gebeuren. Er werd een planning opgesteld met de verschillende taken. Zo zal er deze week in alle klassen van het Departement Communicatie moeten promotie gemaakt worden. Dit zullen we doen in groepjes van drie. Er moeten t-shirts bestreken worden met ons logo op, een quizreglement worden opgesteld, een montage van de babbelbox fragmenten enz..

Zo te zien een drukke week dus..

 

Tess en Viki

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

21/2/2007 - "Krokusvakantie"

Woensdag hebben we afgesproken om de babbelbox verder af te werken. We beschikten jammer genoeg niet over superlijm en alles wat we kleefden viel er terug af.  Maandag doen we hieraan verder zodat hij dinsdag opgesteld kan worden. We zijn benieuwd!

Yannicke en Marie waren ook op school om het programmaboekje verder af te werken en er mee naar Universitas te gaan. Er waren wat problemen met het lettertype vandaar dat alles wat langer duurde dan voorzien.

Tess en Viki

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

20/2/2007 - 2 weken voor onze activiteiten

Vandaag waren we om 10 uur aanwezig in school. We hadden daar afgesproken om de affiches, flyers en boekje na te kijken, want deze moeten zo snel mogelijk gedrukt worden.  Morgen zullen Marie en Yannicke naar Universitas gaan en hopelijk is alles maandag klaar.

 

Christel vertelde ons dat de muziek zo snel mogelijk van de website gehaald moest worden, omdat werken van Moby nooit gebruikt mogen worden. Yannicke gaat dat zo snel mogelijk doen.

 

Om 14.00 uur hadden we vergadering samen met Sandra Mermans.

 

Tess en Viki hebben de Babbelbox geschilderd en zijn in de namidag naar Huis Bayens in Wommelgem gegaan om versiering te halen voor de Babbelbox.

 

Tess en Viki

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Project Interne Communicatie

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me
My Blog's RSS

Friends

Page 1 of 2
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer