Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Internet en Sim only

Home - Profile - Archives - Friends

Populaire sim only abonnementen!

Posted on 27/3/2013 at 14:43 - 0 Comments - Post Comment - Link

Mensen met een smartphone zijn er in allerlei soorten en maten. Logisch ook want het is iets heel persoonlijks, en niemand is gelukkig het zelfde. Één ding hebben smartphone gebruikers echter wel gemeen, en dat is dat ze graag internet op hun telefoon hebben. Om volledig gebruik te kunnen maken van de functies op je telefoon, heb je vaak een internetverbinding nodig. Heb jij ook een smartphone die het nog goed doet, en loopt je abonnement binnenkort af? Dan is het nemen van een sim only abonnement een hele goede keuze. Je hoeft namelijk alleen maar te betalen voor je internetgebruik en je belminuten. De telefoon heb je immers zelf al!

Omdat je met de meeste smartphones wel een poosje kunt doen, wordt het sim only abonnement steeds populairder. Je kunt namelijk al snel enkele honderden euro’s per maand besparen. En zeker in een economisch mindere tijd als nu, is dat altijd interessant. Je zult natuurlijk nog wel eventjes met je huidige telefoon moeten doen. Ben je hem echt zat? Dan sta je voor de keuze: neem je een nieuw abonnement met een telefoon? Of koop je los een toestel en neem je een sim only abonnement? Er zijn aan allebei deze mogelijkheden voor- en nadelen. De keuze is aan jou!

Een bijkomend voordeel van deze sim only abonnementen is dat je vaak maandelijks op kunt zeggen. Je zit dus niet aan je provider vast. Zijn er problemen, of ben je voor een poosje in het buitenland? Zet het abonnement dan gewoon even stop, en wanneer je weer in Nederland bent zet je hem weer aan. Kostenloos! Waar vind je zulke service nu nog? Meer informatie is te vinden op: http://simonlyonbeperktinternet.com waar je een vergelijking kunt maken tussen de verschillende aanbieders. Zeker het bekijken waard!
Hosting door HQ ICT Systeembeheer