Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Internet Geheimen Review

Het Internet Geheimen Review

Posted on 5/10/2011 at 04:32

Iedereen Heeft nu weleens gehoord over het Internet Geheimen affiliate marketing cursus. sommige mensen roepen vaak gelijk dat het een scam of spam of iets dergelijks is?

Maar zou Mijnheer JP deze cursus promoten? Nou ik kan het jou vertellen dat het mijnheer JP helemaal niet uitmaakt dat je denkt dat zijn cursus een SCAM zou zijn. Want We moeten eerlijk zijn Affiliate Marketing werkt. Mits jij helemaal niet weet hoe je moet promoten en dat je zelf geen winkel en verkoop ervaring hebt overgehouden.

Ik zelf ik ben ooit verkoper geweest en ook op de markt. Ik moet zeggen dat ik toendertijd mijn werk nooit serieus nam, achter de kassa was mijn favoriet. Maar promoten.. Geen Idee Hoe je het moet doen.

Daarom werdt ik ook ontslagen, Ik werkte eigenlijk alleen maar achter de kassa en ik in de winkel klanten helpen vond ik ontzettend saai.  Herken je dat ook?

Vaak had ik ook van die klanten bij mij in de winkel gehad die zeiden tegen mij: "Ga jij je studie verlaten voor dit r#t - baantje? Ik zou studeren als ik jou zou zijn. " Nou gelijk hadden ze wel, ik had vaak het idee dat al het werk ontzettend saai was en het enige wat ik leuk vond was "kassa"werk. Het klinkt misschien voor veel mensen heel raar maar het komt er op neer dat als je op de sterke wil van je ouders steeds maar gepusht wordt dat je dokter moet worden of verpleegster of leraar, dan heb je eigenlijk nergens zin in en vind je een leventje met een uitkering toch maar best. Want alle baantjes zijn SAAI!

Ik hekelde aan pestende en treiterende collegas en ik kon mij niet voorstellen dat iemand GRAAG naar zijn werk gaat om zijn Collegas gezellig te houden. Nou Nee hoor ik niet! Ik heb wel een paar mensen waar ik mee vrienden ben maar of ik mijn WERK daardoor zo GEZELLIG moet vinden ? NEE, Ik zou zeggen G$TV%R!!!!!!!  Ik kan mijn collegas op een paar na missen met kiespijn.

De Waarheid is Iedereen die meent dat zij zich ergeren aan mensen die thuiswerken zij waarschijnlijk zelf werkgever of het zijn werkgevers die zo graag snakken naar avontuurtjes om die met collegas te kunnen beleven zodat ze een beetje hier en daar aan hun eigen relatie kunnen ontsnappen.

Want een andere waarheid is: de meeste mensen willen eigenlijk een rijk leven lijden en willen geen onderdrukkingen of sexuele onderdrukkingen van hun bazen om hun precieuze BAANTJE (wat eigenlijk een SAAI Flutbaantje is , waar je met moeit uit je bed komt en ook met tegenzin naar je werk gaat en alsmaar kijkt naar de klok totdat je naar HUIS mag) te behouden.

Een andere waarheid is dat mensen graag eerder met pensioen willen, mede door spanningen op het werk enz.

Een Andere Waarheid is dat mensen weg willen aan dat ziekelijke leventje van de schulden

De 4e waarheid is dat mensen graag willen thuisblijven en voor de kinderen te zorgen. Omdat opvang onbetaalbaar is en bovendien kun je VAAK Mensen niet Vertrouwen met de Omgang van je kleine kinderen.

  Dus Zou het Mijnheer JP Schelen dat jij eigenlijk liever wil gaan werken als een idioot met een zogenaamde ECHTE BAAN?

Of dat je vindt dat zijn Internet Geheimen een SCAM is en je altijd maar blijft CENTEN tellen in de Supermarkt voor een pak MELK dat voor jou op dat MOMENT Iets te duur schijnt te zijn?

HAHAHA Dhr JP zou zich rot lachen, omdat jij niet gelooft dat ook jij echt SUCCES kan behalen in het leven!

Iedereen heeft zijn LOT in eigen handen, en als je niet KLAAR bent om SUCCESVOL te worden. Dan zou ik nog een JAARTJE verder slapen met je Uitkering die je in je zak hebt. Of je BAAN waar je nog in geen jarenlang sinds de economische crisis op een LOONSVERHOGING of een VAST Arbeidscontract verwacht.

Want Geloof me een Arbeidscontract? Zullen ze je maar weinig tegenwoordig geven en ook al heb je een VAST Contract. Als Het Bedrijf Failliet gaat of er gebeurt iets waardoor ze moeten bezuinigen of ze willen liever een Jongere of Goedkopere Medewerker aannemen. Ze TRAPPEN Jou je meteen Als EERSTE UIT!!!!!!!!

Je zal je zelf nu wel af vragen? Wat is hetInternet Marketing Of Affiliate Marketing Nou Precies en Wat kun je den ermee, Heb je ook Collegas?

Ja Je hebt ook collega's in het vak waar je mee samenkan werken of geheel alleen kan doen als je het wil. Vaak heb je jaarlijkse Seminars waarbij je daarbij partners kan zoeken als je zelf een product op de markt wilt brengen.

Maar je kan ook lekker alleen blijven werken en ook kun je ervoor zorgen dat jij medewerkers onder je hebt die Graag Artikelen voor je schrijven.

Dus ben je nou kompleet ALLEEN, Het antwoord is dat je die keuze volledig aan jezelf hebt. Maar je bent nooit meer slaaf van je baas.

Wat Kan Het Internet Geheimen Cursus voor je doen om je Meer vrijheid te geven in je vrije tijd en werk?

Je KAN inderdaad meer vrijheid creeeren voor jezelf. MAAR in het begin zal het wel TIJD KOSTEN en Veel werk.

Je moet ALLES EERST Leren voordat je daarna websites kan gaan bouwen die je binnen 10 minuten op kan zetten.

 Daarna leer je Hoe je moet promoten. Want pormoten moet je leren en dat kun je niet zomaar gaan doen. Je moet weten wat je doet en waar je het doet.

Ik heb het programma zelf gebruikt en ik kan zelf zeggen dat het goed voor mij heeft gewerkt alhoewel moet ik zeggen dat ik in het begin paar foutjes had moeten maken om nu mijn verhaal te vertelen.

Het Internet Geheimen programma Is Absoluut geen SCAM!

Je doet Gewoon Promotiewerk Voor Producten Van ANDERE Bedrijven. Het Kunnen Digitale Producten Zijn Of Zoals Kleding en Sportartikelen van de Wehkamp of iets Dergelijks, wat je maar denkt dat gaat verkopen natuurlijk! Dus Er Is Niets Illigaals aan!

Klik hier om je alvast aan te melden bij Paypro

Zo heb je de kans om gelijk te kunnen verdienen te hebben verdient!

Wel Had Ik het in het begin zo dat het bij mij eentijdje duurde voordat ik het door had. Wat ik had fout gedaan was dat ik mijn link niet ging promoten en actie onder ging nemen door het omhoogzetten van mijn website in Google.

Want als je geen ACTIE onderneemt en mensen kunnen het product niet vinden wat jij promoot. Dan ZUL je Het moeilijk hebben met verkopen van het product.

Ten tweede is je moet weten dat het product dat je promoot ook daadwerklijk gaat verkopen. Als je een product hebt dat niets of nauwelijks verkoopt dan is het beter als je een ander product gaat opzoeken.

Wil jij RIJK worden en eigen BAAS worden en NOOIT meer zorgen te hoeven maken op DIE Promotie of het Arbeids Contract van je werk , Dat toch in geen 100 JAAR gaat komen!

Kies dan voor Internet Geheimen voor een cursus van een AANZIENLIJK LAGE PRIJS en Leer Hoe Je een PASSIEF Incomen Kan Opbrengen.

Wil je EENBedrag van 50 EURO Binnen EEN UUR Kunnen verdienen?

Klik Op de Onderstaande LINK OM Deze BELACHELIJK Makelijke Methode Te Proberen voor 30 dagen NIET Goed Geld TERUG!

 

Klik hier om Internet Geheimen te proberen voor 30 dagen!

 

Dus Bestel Internet Geheimen NU en Begin Vandaag Met Geld verdienen!

 

Klik Hier OM BINNEN EEN UUR de KANS Te KRIJGEN Om Geld TE Verdienen!

 

En Wordt NU DE Super Affiliate Zoals JP en alle ANDEREN Zoals Eben Pagan en Jamie Lewis, Ewen Chia, Eelco de Boer en Ramses van der Werf, en natuurlijk Eric Dieperink!!!!!!!

 

heb je nog twijfels?

Lees dan dit Review en dat zal je gedachten veranderen

klik hier om naar de website te gaan


Recent Entries

- Het Internet Geheimen Review

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer